تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 54

نام تاپيک: آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

در مورد پیانو هم، به نظر من بهترین ترکیبش با تار و سه تار هست ... فوق‌العاده میشه
    همچین آهنگی هست؟! معرفی کنی ممنون میشم....
    _________
    آهنگ بهار من از سیروان خسروی

اگه اشتباه نکنم این آهنگ از آلبوم اخر سیروان هست.... نظری که میتونم با یکبار گوش دادن در مورد این آهنگ بگم اینه که فکرش رو نمیکردم سیروان طرف آهنگهای شیش هشت بره.... ولی خوب این آهنگ رو خوند ، اهنگیه در حد متوسط و معمولی ، چیزی که به چشم میخوره تکرار بیش از اندازه س ، به نظر میرسه که موطیف تکراری زیاد داره. این آهنگ عاشقانه بین دوره ی "برو به درک..." و همون که خودش میخونه "چرا نمیای سراغ من" قرار داره ، یه چیزی بین این دوتاست.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

همچین آهنگی هست؟! معرفی کنی ممنون میشم....
    _________
    آهنگ بهار من از سیروان خسروی

اگه اشتباه نکنم این آهنگ از آلبوم اخر سیروان هست.... نظری که میتونم با یکبار گوش دادن در مورد این آهنگ بگم اینه که فکرش رو نمیکردم سیروان طرف آهنگهای شیش هشت بره.... ولی خوب این آهنگ رو خوند ، اهنگیه در حد متوسط و معمولی ، چیزی که به چشم میخوره تکرار بیش از اندازه س ، به نظر میرسه که موطیف تکراری زیاد داره. این آهنگ عاشقانه بین دوره ی "برو به درک..." و همون که خودش میخونه "چرا نمیای سراغ من" قرار داره ، یه چیزی بین این دوتاست.
    یه دونوازی خیلی خوب از امیرحسین سام هست، که قبلاً تو انجمن گذاشته شده، فکر می‌کنم میلاد تو تاپ 10 اش گذاشته بود ... اون رو حتماً گوش بده ...

ایناها، ترک آخر از تاپ 10 میلاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یادش به خیر ...

در مورد بهار من هم، نه، این آهنگ مال آلبوم اولش، یعنی 6 سال پیشه ! اون موقع خیلی نو و خوب بود ... تازه تنها ترک 6 . 8 اش هم هست بنده خدا ! کلی هم انتقاد شد بهش بابت جدا شدن از سبک خودش ...

آلبوم آخرش، ساعت 9 رو گوش کن، یه تحول عظیمی تو کیفیت موسیقیش حس میشه ... بسیار مدرن و باکیفیته این آلبوم ...
    Last edited by Kurosh; 20-08-2011 at 17:57.

3. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

عود چه فرقی با بربط داره؟
    هیچی! اشتباه شد. (چون خیلی خوب میزنه دوبار حسابش کردم : دی)

5. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب الان یه EP گوش کردم که تحت نام Who Cares منتشر شده. اسم خودش هم Out of My Mind بود که همین امسال (2011) منتشر شده و فقط هم دو تا آهنگ داره.
    نکته ای که این رو اتز بقیه متمایز کرد اولاً این بود که همۀ نوازنده های این اثر از ابــــــــر های متال هستن. دیگه اسم ها رو خودتون ببینید:
    Tony Iomi (بلک ثبت)، Jason Newsted (متلیکا)، Ian Gilian (دیپ پرپل، بلک ثبت، یان جیلین بند)T Niko McBrain (آیرن میدن)، Linde Lindstrom (از گروه HIM) و Jon Lordِ کبیر (دیپ پرپل) !!!!

آهنگ اول به نام Out Of My Mind یه آهنگ متال کامل هست. دیگه توضیح اضافی لازم نداره. تصور کنین که این همه بزرگ با هم یه آهنگ متال کاملاً مدرن تولید کردن. واقعاً تاثیر تمام گروه های نام برده رو میشه توشون دید.

اما نکتۀ دومی که این EP (یا سینگل) رو متمایز میکنه اهنگ دومش به نام Holy Water هست.
    نمیگم یه شاهکار تکرار نشدنی هست ولی وقتی شروع شد من یکه خوردم. یه سازی تو مایه های نی یا یه همچین چیزی استفاده شده که من قبلاً تو یکی از کنسرت های یانی دیده بودم که گفته میشد یه آهنگ از ارمنستان هست که قدمت 3000 ساله داشته. این مشابه همونه. همتون شنیدین صدای این ساز رو. تو اهنگ های عزا داری ها همچین سازی زیاد استفاده میشه.
    واقعاً بار اولی که شنیدمش یه احساس عجیبی داشتم. نه به این خاطر که آهنگ شاهکار هست یا خیلی ملودی عالی ای داره. به این خاطر که وقتی اون اسم هایی که گفتم کنار هم باشن، آدم انتظار همچین چیزی رو نداره. و تازه بعدش هنوز در پس زمینۀ آهنگ شنیده میشه.

گوش کردنش رو به دوستان پیشنهاد میکنم.

پ.ن: یادم نمیاد که این رو توی یه وبلاگ خارجی دیدم یا اینکه یکی از بچه های همین تالار معرفی کرده بود. احتمال درست بودن دومی بیشتره.
    Last edited by Kurosh; 22-08-2011 at 17:23.

7. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

Llewellyn and Kevin Kendle

Pure Peace

دو آهنگ بسیار زیبا و آرام

Track List
    01 - Source to Sea
    02 - By the Shore

Kevin Kendle and Llewellyn have created a deeply calming and peaceful album that is ideal for relaxation or meditation.

On “Source to Sea” Kevin Kendle takes you on a journey from the fresh source of a stream down through lush woodland valleys and greenwood.
    As the river's journey slows and is lost to the sea, Llewellyn magically captures the romance and stillness of the calm within us all as we walk and reflect “By the Shore”.
    Featuring flutes, piano, gentle strings, violins, cello, natural sounds and the beautiful soft vocal harmonies of Juliana… This deeply relaxing music is ideal for quite reflection on lazy days and restful evenings.

l

9. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی پست 14 تاپیک و مخصوصا اون اسما رو دیدم دیگه جزو واجبات دین شد که اون آهنگ یعنی Holy Water رو بگیرم

بار اولی که آهنگ رو گوش دادم برام خیلی خاص بود. چون به عنوان یه آهنگ هوی متال اصلا انتظار نداشتم از یه سازی شبیه نی استفاده بشه!

ترکیب این ساز با این آهنگ خیلی خوب بودش و مخصوصا هر چی به آخرای آهنگ بیشتر نزدیک شدم به این درک رسیدم که ترکیب مثلا گیتار الکتریک و نی یه هارمونی رو به وجود اورده و باعث شده که یه آهنگ خاصی توی این سبک به وجود بیاد...

در مورد عناصر متال این آهنگ هم بگم که همون بار اول که اونو گوش کنم فهمیدم که از این نظر آهنگ فوق العاده ست و وقتی خدایان متال با همکاری هم روی یه آهنگ کار می کنن دیگه انتظاری دیگه ای نمیره!

علاقه مندان به موسیقی سبک راک و متال نباید این آهنگ رو از دست بدن و همون طور که گفتم جزو واجبات دینه که اونو گوش کنن : دی

11. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خوب الان یه EP گوش کردم که تحت نام Who Cares منتشر شده. اسم خودش هم Out of My Mind بود که همین امسال (2011) منتشر شده و فقط هم دو تا آهنگ داره.
    نکته ای که این رو اتز بقیه متمایز کرد اولاً این بود که همۀ نوازنده های این اثر از ابــــــــر های متال هستن. دیگه اسم ها رو خودتون ببینید:
    Tony Iomi (بلک ثبت)، Jason Newsted (متلیکا)، Ian Gilian (دیپ پرپل، بلک ثبت، یان جیلین بند)T Niko McBrain (آیرن میدن)، Linde Lindstrom (از گروه HIM) و Jon Lordِ کبیر (دیپ پرپل) !!!!

آهنگ اول به نام Out Of My Mind یه آهنگ متال کامل هست. دیگه توضیح اضافی لازم نداره. تصور کنین که این همه بزرگ با هم یه آهنگ متال کاملاً مدرن تولید کردن. واقعاً تاثیر تمام گروه های نام برده رو میشه توشون دید.

اما نکتۀ دومی که این EP (یا سینگل) رو متمایز میکنه اهنگ دومش به نام Holy Water هست.
    نمیگم یه شاهکار تکرار نشدنی هست ولی وقتی شروع شد من یکه خوردم. یه سازی تو مایه های نی یا یه همچین چیزی استفاده شده که من قبلاً تو یکی از کنسرت های یانی دیده بودم که گفته میشد یه آهنگ از ارمنستان هست که قدمت 3000 ساله داشته. این مشابه همونه. همتون شنیدین صدای این ساز رو. تو اهنگ های عزا داری ها همچین سازی زیاد استفاده میشه.
    واقعاً بار اولی که شنیدمش یه احساس عجیبی داشتم. نه به این خاطر که آهنگ شاهکار هست یا خیلی ملودی عالی ای داره. به این خاطر که وقتی اون اسم هایی که گفتم کنار هم باشن، آدم انتظار همچین چیزی رو نداره. و تازه بعدش هنوز در پس زمینۀ آهنگ شنیده میشه.

گوش کردنش رو به دوستان پیشنهاد میکنم.

پ.ن: یادم نمیاد که این رو توی یه وبلاگ خارجی دیدم یا اینکه یکی از بچه های همین تالار معرفی کرده بود. احتمال درست بودن دومی بیشتره.
    بار اولی که آهنگ رو گوش دادم برام خیلی خاص بود. چون به عنوان یه آهنگ هوی متال اصلا انتظار نداشتم از یه سازی شبیه نی استفاده بشه!
    گوش نکردم این آلبوم رو،

این سازی که میگی(اگر همونی باشه که یانی در کنسرت اش میگه) ساز Duduk هست.

توی تاپیک امضام معدنش هست:

forum.p30world.com/showthread.php?t=503497

.

13. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

گوش نکردم این آلبوم رو،

این سازی که میگی(اگر همونی باشه که یانی در کنسرت اش میگه) ساز Duduk هست.

توی تاپیک امضام معدنش هست:

forum.p30world.com/showthread.php?t=503497

.
    من مطمئن نیستم قربونت.
    اگه یه زحمت بکشی و دانلودش کنی که من هم یه چیز جدید یاد میگیرم. ببین همون سازه؟
    اگه همونه که منم اون آهنگ هایی که تو اون تاپیک گذاشتی رو دانلود میکنم تا کنجکاویم برطرف شه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

من مطمئن نیستم قربونت.
    اگه یه زحمت بکشی و دانلودش کنی که من هم یه چیز جدید یاد میگیرم. ببین همون سازه؟
    اگه همونه که منم اون آهنگ هایی که تو اون تاپیک گذاشتی رو دانلود میکنم تا کنجکاویم برطرف شه.
    خب من اون EP رو گوش دادم. واقعا عالی بود.

با قطعیت نمیگم چون شنیداری دارم میگم :

اون ساز به احتمال زیاد یکی از دو ساز بالابان و یا دودوک هست.

و بین این دو، من احتمال بالاتر رو میدم که این ساز ترکی بالابان هست.

این دو ساز خیلی به هم نزدیک هستند.

------------

راجع به این دو ساز هم یه چیز کلی بگم برای علاقمندان این ساز ها:

اکثرا فکر میکنند بالابان ترک ها دقیقا همون دودوک ارمنستان هست.حتی یک سری سایت هایی که قراره روشون حساب کرد! همین رو می نویسند.

در صورتی که واقعا اینطور نیست.
    دودوک همان بالابان نیست.
    یعنی اینطور نیست که در کشور آذربایجان و مناطق ترک نشین ایران اسمش رو بذارند بالابان و دقیقا همین ساز رو توی ارمنستان اسمش رو گذاشته باشند دودوک !

درسته که بهم نزدیک هستند. ظاهرشون شبیه هم هست و صداشون هم نزدیک بهم. طوری که اکثرا صدای دودوک رو براشون پخش کنی و صدای بالابان رو هم براشون پخش کنی فکر میکنند که هر دو صدای یک ساز هست.

ولی جنس صداشون تفاوت هایی داره که با دقت شنیداری میشه تشخیص داد:

دودوک صدای پرحجم تر و گرم تری داره نسبت به بالابان.

بالابان ساز فوق العاده خوش صداییست.
    ولی اون گرمی و سوزی رو که دودوک در صدای خودش داره بالابان به اون اندازه نداره.

به خاطر همین ها، باز هم میگم: دودوک استثنایی ست...

"معمولا" جنس بدنه دودوک و بالابان باهم فرق داره.
    تکنیک نوازندگی دودوک و بالابان هم تا حدی با هم فرق دارند.

----------

در مورد صدای توی این آهنگ،
    همین تفاوت جنس صدا رو باید چک کرد، ولی تو این آهنگ طیف "صداهای زیر" رو مینوازه که خب همین تشخیص رو مشکل میکنه، چون در صداهای زیرشون دیگه پرحجم بودن صدا کمرنگ میشه و دو ساز دیگه خیلی بهم نزدیک میشند. اگر طیف صداهای بم توی آهنگ بود خیلی راحت تر میشد از روی گرمی و حجم صدا تشخیص داد.

با این حال من بیشتر صدای بالابان رو احساس میکنم.
    ضمن اینکه ملودی اون قطعه هم به ملودی های ترکی نزدیک تر هست.

.
    Last edited by pandemonium; 02-09-2011 at 21:01.

16. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

وقتی پست 14 تاپیک و مخصوصا اون اسما رو دیدم دیگه جزو واجبات دین شد که اون آهنگ یعنی Holy Water رو بگیرم

ولی من سابقه شنیدن چنین چیزایی رو داشته ام.

مثلا تو یه آهنگ متالی بود توش دودوک میزدند...!

اونم کیا؟ یه گروه Death Metal !

.

18. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •