خوب الان یه EP گوش کردم که تحت نام Who Cares منتشر شده. اسم خودش هم Out of My Mind بود که همین امسال (2011) منتشر شده و فقط هم دو تا آهنگ داره.
نکته ای که این رو اتز بقیه متمایز کرد اولاً این بود که همۀ نوازنده های این اثر از ابــــــــر های متال هستن. دیگه اسم ها رو خودتون ببینید:
Tony Iomi (بلک ثبت)، Jason Newsted (متلیکا)، Ian Gilian (دیپ پرپل، بلک ثبت، یان جیلین بند)T Niko McBrain (آیرن میدن)، Linde Lindstrom (از گروه HIM) و Jon Lordِ کبیر (دیپ پرپل) !!!!
آهنگ اول به نام Out Of My Mind یه آهنگ متال کامل هست. دیگه توضیح اضافی لازم نداره. تصور کنین که این همه بزرگ با هم یه آهنگ متال کاملاً مدرن تولید کردن. واقعاً تاثیر تمام گروه های نام برده رو میشه توشون دید.
اما نکتۀ دومی که این EP (یا سینگل) رو متمایز میکنه اهنگ دومش به نام Holy Water هست.
نمیگم یه شاهکار تکرار نشدنی هست
ولی وقتی شروع شد من یکه خوردم. یه سازی تو مایه های نی یا یه همچین چیزی استفاده شده که من قبلاً تو یکی از کنسرت های یانی دیده بودم که گفته میشد یه آهنگ از ارمنستان هست که قدمت 3000 ساله داشته. این مشابه همونه. همتون شنیدین صدای این ساز رو. تو اهنگ های عزا داری ها همچین سازی زیاد استفاده میشه.
واقعاً بار اولی که شنیدمش یه احساس عجیبی داشتم. نه به این خاطر که آهنگ شاهکار هست یا خیلی ملودی عالی ای داره. به این خاطر که وقتی اون اسم هایی که گفتم کنار هم باشن، آدم انتظار همچین چیزی رو نداره. و تازه بعدش هنوز در پس زمینۀ آهنگ شنیده میشه.
گوش کردنش رو به دوستان پیشنهاد میکنم.
پ.ن: یادم نمیاد که این رو توی یه وبلاگ خارجی دیدم یا اینکه یکی از بچه های همین تالار معرفی کرده بود. احتمال درست بودن دومی بیشتره.