تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تلویزیون ها رو پیشنهاد میکنید؟ ( میتونید یک و یا چن

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • LCD : LC-40L500M-IR

1 4.55%
  • LCD : Samsung LCD 40C585

12 54.55%
  • LED : X.Vision LED LE-40IMP9E Digital

6 27.27%
  • PLASMA : Samsung Plasma 42C460

1 4.55%
  • PLASMA : Samsung Plasma 42C470

3 13.64%
  • PLASMA : LG 42PJ650

6 27.27%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: بهترین و مناسبترین تلویزیون در رنج قیمت 1 میلیون برای قابلت هایی که استفاده نمیکنید پول الکی ندید

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

انجمن های p30world دیگه مثل قبل نیست. دوستانی که تخصص دارند کمتر راهنمایی می کنند.
    فقط دوستانی که تازه کارند و اطلاعات کمی دارند مطالب خودشونو می ذارند که به اعتبار انجمن هم لطمه می زنه.
    البته حرفه ای ها بحث های خودشونو دارندکه به درد همه نمی خوره

در آغاز فعالیت MEHRAN2744's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزيز اين تي وي گرونديك را از تهران خريدي يا بانه ؟ ميشه يه ادرس بدي و بگي تو چه مايه قيمت هايي هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستانی که c585 دارند میشه بگن ایا این پنل تو تصاویر سریع مثب فوتبال چطور عمل میکنه؟ تصیر کش میاد؟
    من مدل c550 که همون 585 هست رو دارم ازش راضیم با س=شرایطی که میگی خوب کار میکنه الانم d550 اومده که زیاد فرقی نداره امتیاز اصلی که به بقیه داره پخش انواع فرمت فیلم با زیرنویس فارسیه اما من چون کانال اچ دی میبینم تو فوتبال یکم کم میاره اما تو کانالای sd مهم نیست

داره خودمونی میشه mimi led's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    رباط کریم

پيش فرض

آقا چرا آدرس گرندیکو نمیدی؟والا لازم داریم جونه داداش.خواهشن برو جعبشو یه نگاه بنداز بذار ملت از خماری دران.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    رباط کریم

پيش فرض

به نظر بنده خرید ال ای دی ایکس ویژن بهترین انتخابه.چون صفحه نمایشش با سامسونگ سری c یکیه تازشم امکانات بیشتره و قیمتش هم کمتره.الان تو جشنواره تابستونی قیمتش شده 995000 تومن.در حالی که سری c سامسونگ قیممتش 1280000 تومنه.حالا خودتون قضاوت کنید.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من C585 دارم تو فوتبال مشکلی ندیدم.حتی لپ تاپ رو وصل میکنم بهش و PES بازی میکنم.
    فقط بعض وقتها زیرنویس شبکه خبر یک مقدار راه راه میشه و دوباره درست میشه احساس میکنم تو اونجا کم میاره
    دوست من LCD منم تو بعضی زیر نویسا مثل شبکه خبر همینطوری میشه(فقط توی DTV) ، کسی میدونه مشکل کجاست؟ ( صنام 37") تو فوتبال هم مشکلی نداره البته
    Last edited by Soroush-S; 14-08-2011 at 22:57.

7. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    رباط کریم

پيش فرض

آقا آخر ما نفهمیدیم این داستان ال ای دی گرندیگ به کجا رسید؟فقط رفتیم تو سایتش با یه نگاه عاشقش شدیم.حاجی اگه شماره ای از شرکتش داری یا آدرسی زودتر به ما برسون.دمت گرم داداش

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

انجمن های p30world دیگه مثل قبل نیست. دوستانی که تخصص دارند کمتر راهنمایی می کنند.
    فقط دوستانی که تازه کارند و اطلاعات کمی دارند مطالب خودشونو می ذارند که به اعتبار انجمن هم لطمه می زنه.
    البته حرفه ای ها بحث های خودشونو دارندکه به درد همه نمی خوره
    اگر هنوز بین LED و LCD و پلاسما شک دارید و مثل من متخصص نیستید و میخواهید به طور ساده تفاوتشون رو متوجه بشید متن زیر را کامل بخونید

سلام
    اصلا ادعای تخصص ندارم
    منم کلا تازه واردم
    اما اگر میخوای باید به افرادی که تخصص دارند پیغام خصوصی بدی
    خودم بعد از تحقیقات 1 ماهه که توی این فروما داشتم رفتم برای خرید و چند تا نکته رو متوجه شدم
    اول اینکه فروشنده های سونی و پاناسونیک و توشیبا میگفتند که جنسای ما موتور داره سونی براویا و پاناسونیک ویرا و توشیبا میگفت 3 ا موتور رگزا داره led هاش و lcd هاش
    و هر سه تای اینا هم میگفتند سامسونگ و ال جی موتور تصویرسازو... از اینا ندارند
    البته ایکس ویژن هم میگه موتور داره که اسم موتورش یادم نیست
    خودک برای خرید c585 راهی بازار شدم جالبه که در راه خرید با برند توشیبا مواجه شدم که این برند توی این فروم ها چیزی راجع بش نبود
    فروشنده میگفت ژاپنی هست و منتاژ مالزی و ... اینا و میگفت از سامسونگ که کره ایی هست و مونتاژ جاده کرج خودمونه بهتر هست در ضمن صفحه توشیبا ضد ضربه بود و فروشنده محکم با دست به اون میکوبید و آخ نمیگفت
    رفتم و تصویرش رو مقایسه کردم یه42 LCD توشیبا مدل av700 رو با یک32 led سامسونگ که کنار هم بودند مدل سامسونگ رو نمیدونم اما همین قدر بگم که توشیبا با اینکه 42 بود و ال سی دی هم بود کیفیت تصویرش یه هوا از سامسونگه بالاتر بود
    آخرش رفتم نمایندگی پاناسونیک و یه LED D22 و LED D25 و پلاسما X20 و پلاسما U30 رو کنار هم مقایسه کردیم
    تصویر LED ها یه نسبت زیادی روشن تر از پلاسما ها بود اما باید خیلی دقت میکردی که به چند تا چیز پی میبردی اول اینکه : تصویر LED ها یه جورایی وقتی که از نزدیک مثلا 1 متری نگاه میکردی سرعش انگار پایین تر از پلاسما بود گیرنده دیجیتال رو به هر 2 شون وصل کرده بودم و داشتم تصاویر SD صدا و سیمای خودمون رو امتحان میکردم که وقتی که مجریه که تلویزیون داشت نشون میداد وقتی سرش رو سریع تکان میداد یه لرزش خیلی خفیف توی تصویر دیده میشد اما در پلاسما این طور نبود
    دوم و مهم تر از همه اینکه : تصویر در LED ها یه جورایی مصنوعی بود چونکه همون لحظه تلویزیون داشت در چوبی یه مسجد قدیمی رو نشون میداد led هرچند که روشن تر بود اما یه حالت مصنوعی به در داده بود ولی پلاسما خیلی طبیعی تر این در چوبی رو نشون میداد و به عبارتی پلاسما حس چوبی بودن در رو بیشتر از led به بیننده منتقل میکرد
    سوم اینکه :
    هرچند که در مغازه و در حالتی که led و پلاسما رو کنار یک دیگر که مقایسه کردم led روشن تر بود اما حالا که پلاسما رو خریدیم و آوردیم خونه از روشنایی تصویرش کاملا راضی هستم و تصاویر sd رو با اینکه 42 اینچ هست خیلی خوب داره نشون میده
    چهارم اینکه : مصرف برق led D22 رو اگر اشتباه نکنم 170 وات در ساعت زده بود و مصرف برق پلاسما 42 اینچ رو باز هم اگر اشتباه نکنم 240 وات در ساعت یعتی 70 وات در ساعت برق بیشتر مصرف میکنه پلاسما و اینم بگم که حدود 400 تومن هم پلاسما 42 U30 از LED 42 D22 و 500 تومن از LED D25 ارزون تر بود پس با این حساب باز هم نمیشه گفت که مصرف برق پلاسما مشکل سازه
    در آخر هم اینو بگم که D22 با D25 فرقش در ورودی USB و گیرنده داخلی البته اگر اشتباه نکنم هست و چه D22 و D25 و پلاسما U30 همشون FULL HD بودند
    و اگر نظر شخصی باز تاکید میکنم نظر شخصی خودم رو بخوام بگم و نگبد تبلیغ میکنه اگر بخوام LCD در حدود 1 تومن بخرم توشیبا CV700 و یا AV700 میخرم و اگر پلاسما بخوام بخرم که خریدم فقط پاناسونیک میخرم که در رنج 1 میلیون سری های X از همه مدل های LG بهتر هست و اگر بخوام 300 بیشتر بدم U30 پیشنهاد میکنم
    البته با 1400000 هم میشه یه 46 اینچ X20 خرید

از اینکه متن طولانی شد ببخشید
    با تشکر
    Last edited by sezareta; 16-08-2011 at 17:07.

10. 2 کاربر از sezareta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

lcd سونی که شبکه های دیجیتال رو هم بگیره ارزونترین چی هست؟ مدل و قیمت بدید. مرسی.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    رباط کریم

پيش فرض

ما همچنان در غم نبودن اطلاعات ال ای دی گرندیگ به سر می بریم عزیز. پس کی جوابمونو میدی داداش؟اگه جواب ندی میرم ال ای دی ایکس ویژنو میخرما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •