سیستم عامل ھای اینا چی ھستن . کدوما برنامه روشون بھتر می شینه. کار با اینترنت برام مھم تره .
در مورد زیلو و ویواز ھم لطفا بگین چطورن و چه مشکلایی دارن .
اشکالات ویو رو ھم بگین.
ممنون
سیستم عامل ھای اینا چی ھستن . کدوما برنامه روشون بھتر می شینه. کار با اینترنت برام مھم تره .
در مورد زیلو و ویواز ھم لطفا بگین چطورن و چه مشکلایی دارن .
اشکالات ویو رو ھم بگین.
ممنون
Last edited by mehrshadmmm; 01-08-2011 at 13:42.
سلام
من بیشتر می خوام که سیستم عامل گوشیم اندروید باشه . با این مشخصات کدوم گوشی بهتره؟
ممنون
Last edited by mehrshadmmm; 02-08-2011 at 10:29.
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بودجم یه مقدار تغییر کرده.تا حدود 350 می تونم بپردازم.
می خوام حتما سیستم عاملش اندروید باشه . از galaxy ace خوشم اومده ولی مشکلاتی داره که کم کم داره از چشمم می افته (مثل کیفیت فیلم برداری،عدم کشش برنامه های حجیم)
حالا نمیدونم این گوشی واقعا مشکل داره و باید دنبال گوشی دیگه بگردم یا کارش درسته؟
اگه ممکنه راهنمایی کنین. ممنون
دوست عزیز با٣٥۰ تومن دو گزینه اندروید داری
سامسونگ ace که بستگی به استفاده شما داره, اگه بخای بازیهای خفنو برات اجرا کنه نه مناسب نیست,ولی اکثر برنامه هارو اجرا میکنه,
سونی اریکسون xperia mini. که پردازندش ١کیگ...هست. و از اون قویتره ولی صفحش کوچیکتره
قیمت جفتشونم حولو حوشه ٣٤۰ تومنه
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
اگه سایز صفحه مهم نیست htc chacha. هم هست , پردازندش مثل ایسه ولی صفحش کوچیکه ولی کیبورد داره
یدونه c6-01 بگیر خیال خودتو راحت کن
آندروئید حداقل باید سی پی یو 1 گیگ داشته باشه تا بتونی خوب ازش استفاده کنی اما سی 6-01 سیمبین انا داره و هیچوقت لینگت نمیذاره. جاافتاده تر و قیمت مناسبی هم داره .
ویو 2 رو هم یه نگاهی بنداز ... بادا به اندروید نمیرسه ولی از سیمبین بهتره
تا قبل از نیامدن آنا از لحاظ ظاهری و ... بهتر بود.اما خداییش چه برتری بادا نسبت به سیمبین داره.
جان من نگید که هنوز اولشه و بعدا بهتر میشه و برنامه های بیشتر میاد. من میخوام گوشی رو بگیرم و استفاده کنم نه اینکه چند ماه منتظر بمانم.
سیمبین از لحاظ برنامه خیلی غنی هست. من خودم آندروئید دارم و برنامه های زیادی روش نصبه.
اما همین برنامه ها رو سیمبین داره.
nexus one و defy هم هستند تو این رنج.
هر دو از گوشی هایی که پیشنهاد شده به نظر من بهتر هستند.
شاید یه کم از بودجت بیشتر باشن (خیلی کم) ولی ارزش دارند.
سلام..
من ویو 2 داشتم دوست عزیز...
بادا خیلی راه مونده که به سیمبین برسه..
واقعا نرم افزار های کاربردی بادا کمه... باید بیشتر به جاواش تکیه کنید...
مثلا هیچ مرورگری برای خود پلتفرم بادا نیست... باید از جاوا استفاده کنید.. فقط یادمه اون اواخر که
ویو 2 رو میخواستم بفروشم تازه uc ورژن 7.4 براش امد...
در ضمن هیچ پلیری برای این گوشی نیست.. فقط یک پلیر وجود داره که فقط فرمت های خود گوشی رو می خونه و من که هیچ فرقی با پلیر خود گوشی ندیدم...
ویا هیچ برنامه چتی در مارکتش نبود.. یادمه ویو 723 هم که داشتم همینطور بود. 2تا برنامه چت به طور پیشفرض نصب بود یکی plaringo بود یکی yahoo. شما الان برنامه IMO. NIMBUZZ سیمبین رو با ورژن اندروید مقایسه کنید میبینید دقیقا مثل هم هستند..
در ضمن محدودیت نصب نرم افزاری که داره واقعا برام ازار دهنده بود.. اینکه نرم افزار رو فقط از samsung app و کایز میتونم دریافت کنم.. سرعت اینترنت بالایی رو میطلبید...
در صورتی که در سیمبین شما به راحتی از هر سایتی میتونید نرم افزار رو دانلود کنید و به گوشی انتقال بدین.
کلا در این گوشی بیشتر جاوا کاره مارو راه انداخت تا بادا!
از لحاظ محیط نرم افزار و... واقعا محیط نرم افزار های سیمبین خیلی شبیه به اندروید هست...
ولی بازی های گرافیکی خفن داشت... ولی بازم مشکل کمبود رم داشت.. درسته اینجوری رم این گوشی زیاده ولی اگه با یک برنامه از مارکت چک کنید میبینید وقتی گوشی رو روشن میکنید فقط 70mb فضای ازاد داره و با گذاشتن چند ویجیت مقدارشم کمتر میشه. وقتی مخواستم بازی های سنگین اجرا کنم باید ویجیتهارو میبستم...
ولی مثلا x8 با اینکه رم 168 mb هست اگه با یک تسک منیجر خالیش کنید حدود 90 mb خالی براتون میده...
یا گوشی الانم c6-01 وقتی روشن میکنید حدود 130 تا 145 mb فضای ازاد داره . تا حالا تست کردم 4 تا بازی HD رو به طور همزمان باز کردم هنوز 78 MB فضای ازاد داشت... یعنی تا 6 تا رو به راحتی باز میکرد نکته جالبش این بود که اصلا افت سرعت نداشت ولی در ویو یک بازی سنگین اجرا کنید کمی کند میشه..
البته این مشکلات به خاطر ورژن BADA هست . این سیستم عامل هنوز در اول راه هست و حتما در اینده جایگاه خوبی رو پیدا میکنه..
. من تصاویر بادا 2 رو دیدم نسخه بتا شو روی ویو 2 دوستم ریختم خیلی تغیر کرده بود...
ولی باید قبول کنید بادا هنوز خیلی راه داره که به سیمبین برسه .. درسته تعداد نرم افزار های سیمبین به زیادی اندروید نیست.. ولی تعداد نرم افزار هاش خیلی بیشتر از بادا هست..
حداقل 4 5 تا پلیر خوب پیدا میشه....
Last edited by Punisher_2008; 12-09-2011 at 06:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)