تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: Recovery یعنی چه؟

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    من حدود 1 سال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 2155 گرفتم ولی اونموقع دی وی دی ریکاوری تهیه نکرده بودم چند ماه پیش احساس کردم ویندوزم ویروسی شده ولی باز هم توجهی نکردم تا1 ماه پیش که ریکاوری گرفتم میخواستم بدونم الان اگه بخوام ویندوز رو عوض کنم بازم ویروسی هستش یا نه
    ویندوز هم اوریجینال بود
    به احتمال 99% ویروسه هستش...نباید با ویروس ریکاوری می گرفتی...
    بهترین راه حل اینه که یه دی وی دی ریکاوری سالم از یه لپ تاپ مثل مال خودت پیدا کنی...کامپیوتریا دارن

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

سلام خسته نباشید من لپ تاپ دل مدل xpsl502 گرفتم .برای انجام دادن ریکاوری نمیدونم چه کار کنم؟باید از دی وی دی ریکاوری استفاده کنم یا نه ؟ با توجه به دفترچه راهنماش که انگلیسی بود و دست و پا شکسته متوجه شدم که برای ریکاوری باید از -start-allprogram-del ldata safelocal backupو روی create recovery mediaکلیک کنم.بعدش نمیدونم چه کار کنم باید از دی وی د ی که همراه لپ تاپمه استفاده کنم یا دی وی دی دیگه ای؟اینکه دی وی دی خام باید تو دستگاه بذارم یعنی چی؟ همراه لپ تاپ یه دی وی دی که روش نوشته DRIVERS AND UTILITIES از این دی وی دی باید چه استفاده ای کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.مرسسسسسسسسسسی
    سلام دوست گلم
    کاری به دی وی دی هایی که همراه لپ تاپت هست نداشته باش...اونا درایور هات هستن...مثل صدا و گرافیک و اینا...شما باید همونطور که خودتم گفتی برسی توی قسمت create recovery media و انتخاب کنی که مثلا می خوای ریکاوریت رو بریزی روی دی وی دی...بعدش بستگی به حجم ریکاوری می گه چند تا دی وی دی لازمه...بعدشم باید دی وی دی خام بذاری توی دستگاه (هروقت خودش گفت) و ریکاوری رو شروع کنی...اما اگه با برنامه ای که توی پستای قبل گفتم ریکاوری بگیری فقط یه دی وی دی لازمه و خیلی راحت کارت انجام می شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

به احتمال 99% ویروسه هستش...نباید با ویروس ریکاوری می گرفتی...
    بهترین راه حل اینه که یه دی وی دی ریکاوری سالم از یه لپ تاپ مثل مال خودت پیدا کنی...کامپیوتریا دارن
    سلام لطفا با دلیل و منطق پاسخ بدید...
    اگه اون دوستمون با استفاده از نرم افزارهای Backup قبلا Restore Point درست کرده باشه بله ویروسی هستش
    ولی اگه با اسلفاده از نرم افزار درون لپتاپ این کارو کرده باشه خیر ویروسی نیست...
    چون درایو ریکاوری لپتاپها اساسا Partition شون فرق میکنه و به صورت Read Only هستند...من هم مثل شما قبلا همچین مشکلی را داشتم

موفق باشید

3. این کاربر از azadeh2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •