تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: انتخاب بین 560 و 6950 برای SLI و CF

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من امروز رفتم مغازه برای گرفتن قیمت 6950 و 560..
    6950 فقط 2گیگ داشت که میداد 370
    560Ti رو میداد 310 و 560Ti G.S رو تقریبا میداد 320..
    فکر نمیکنم ارزش داشته باشه 6950 بگیرم.. آخه اگه بخوام کراسفایر کنم 100 تومن اختلاف قیمت دارن!!
    به نظرم با توجه به این که تو کار چند مانیتور و رزولیشن بالای 1080p نیستم، عاقلانه تره که 560 بگیرم..
    اگه اساتید نظر دیگه ای دارن، بگن

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

همین 560Ti G.S چون اورکلاک شده و از نظر مشخصات و فرکانس و.... از 6950 قویتر هست و قیمت مناسبی هم داره حتی از 6970 هم قویتره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

آقا من امروز رفتم مغازه برای گرفتن قیمت 6950 و 560..
    6950 فقط 2گیگ داشت که میداد 370
    560Ti رو میداد 310 و 560Ti G.S رو تقریبا میداد 320..
    فکر نمیکنم ارزش داشته باشه 6950 بگیرم.. آخه اگه بخوام کراسفایر کنم 100 تومن اختلاف قیمت دارن!!
    به نظرم با توجه به این که تو کار چند مانیتور و رزولیشن بالای 1080p نیستم، عاقلانه تره که 560 بگیرم..
    اگه اساتید نظر دیگه ای دارن، بگن
    چه قدر عالی بهتون قیمت دادن 560Ti رو... مطمئنید 560TI هست؟؟؟ 560 معمولی نباشه...!

به نظر من با توجه به اختلاف قیمت زیاد همین 560Ti عالیه... البته تسلیشن پرفرمنس GTX 560 Ti مقداری کمتر از اون چیزی هست که انتظار داشتم ولی خوب با این تفاوت قیما ارزش خریدش واقعا بالاست.

4. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من معمولا در بخش مشاوره هیچ فعالیتی نمیکنم چون دوستان زیادی در این بخش هستن و مشاوره های ارزشمند خودشونو با توجه به قیمت های موجود در بازار به دوستان میدن.

عرفان جان هم از مشاورین لایق این فروم هستن و از من حقیر خواستن نظرمو بگم

ببنید دوست من به طور کلی من کانفیگ های sli و cross fire رو هرچند با توجه به نتایج درخشانشون گزینه مناسبی نمیبینم.کارت های single gpu در کل انتخاب های شایسته تر و بهترین.

اتفاقا در یکی از فروم های دیگه بین gtx570 و 460sli دوستی گیر کرده بود وخوب باتوجه به نتایج ادم قطعا به سمت 460 sli میره اما نظر من این بود:

با تشکر از همه دوستان با اجازتون منم وارد بحثتون بشم
    راستش منم با پیشنهاد آقا فرشید یه 570gtx گرفتم که واقعا ازش راضیم.مخصوصا از کم صداییش.واقعا کارت مناسبیه.البته نمیدونم دوتا 460 قدرتش بیشتر میشه یا نه ولی از چندنفر شنیدم که کلا sli باعث مصرف برق زیادی میشه و همچنین صدای کیس خیلی بالاتر میره و طبیعتا برای sli کردن مادربرد قوی میخوای.به نظر من یه کارت قوی بهتر از دوتا کارت متوسطه
    دوست من sli کردن کارت ها شاید در عدد و بنچمارک ها نتایج درخشانی رو نشون بده اما در frame stability و اغلب fps drop ها کارت های تک gpu بسیار سربلندتر هستن.هیچ وقت یک تک gpu رو با sli معادل اونها به صورت خطی مقایسه نکن.

این رو از روی تجربه دوستانی میگم که حتی با 6950 cross هم به اندازه یک gtx580 ارضائ نشده بودن(6950 cross قدرتی معادل 6990 داره)

کلا پیشنهاد برتر single gpu ها هستن و دردسر cross یا sli رو در اکثر شرایط به جون خودشون میخرن.(پشتیبانی نکردن بعضی بازی ها به صورت کامل از این نوع کانفیگ ها یا در مواقعی استفاده از توان فقط یکی از gpu ها که یک مثال عینی اون در مشکلاتی بود که برای یکی از دوستان در یک فروم دیگر در بازی gta iv افتاده بود )

موفق باشی
    دوست من خرید این کانفیگ sli با توجه به اینکه هنوز بازی وجود نداره که به شکل قاطع مثلا یک 560ti اورکلاک شدرو اذیت کنه.

به نظر من شما فعلا یک 560ti تهیه کنید بعدا در زمان عرضه کپلر یک high end اون زمان رو در وقت مناسب با فروش این کارتتون تهیه کنید.خرج کرد ن در حال حاظر بیش از 350 برای گرافیک اشتباهی هست که بعدا به پشیمونیش نمیرزه.

این رو از روی تجربه خدمتتون میگم.راستی برای این رینج قیمت صحبت های تامز هم جالبه:

Honorable Mention:
    GeForce GTX 570 (Check Prices)

Excellent 1920x1200 performance, Good 2560x1600 performance in most games
    The GeForce GTX 570 offers unmatched performance for $325, competing with the $350 Radeon HD 6970. In many cases, both cards perform similarly to GeForce GTX 460 cards in SLI and Radeon HD 6850 cards in CrossFire, but they do so without the hassles associated with a multi-card rig.

6. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه قدر عالی بهتون قیمت دادن 560Ti رو... مطمئنید 560TI هست؟؟؟ 560 معمولی نباشه...!

به نظر من با توجه به اختلاف قیمت زیاد همین 560Ti عالیه... البته تسلیشن پرفرمنس GTX 560 Ti مقداری کمتر از اون چیزی هست که انتظار داشتم ولی خوب با این تفاوت قیما ارزش خریدش واقعا بالاست.
    من اگه بخوام 560 بگیرم، مدل g.s رو میگیرم چون هم اورکلاک شده هم 2تا فن داره و برای sli مناسب تره
    پس برام فرق نمیکنه اون ارزونه Ti بوده یا نه

من معمولا در بخش مشاوره هیچ فعالیتی نمیکنم چون دوستان زیادی در این بخش هستن و مشاوره های ارزشمند خودشونو با توجه به قیمت های موجود در بازار به دوستان میدن.

عرفان جان هم از مشاورین لایق این فروم هستن و از من حقیر خواستن نظرمو بگم

ببنید دوست من به طور کلی من کانفیگ های sli و cross fire رو هرچند با توجه به نتایج درخشانشون گزینه مناسبی نمیبینم.کارت های single gpu در کل انتخاب های شایسته تر و بهترین.

اتفاقا در یکی از فروم های دیگه بین gtx570 و 460sli دوستی گیر کرده بود وخوب باتوجه به نتایج ادم قطعا به سمت 460 sli میره اما نظر من این بود:

دوست من خرید این کانفیگ sli با توجه به اینکه هنوز بازی وجود نداره که به شکل قاطع مثلا یک 560ti اورکلاک شدرو اذیت کنه.

به نظر من شما فعلا یک 560ti تهیه کنید بعدا در زمان عرضه کپلر یک high end اون زمان رو در وقت مناسب با فروش این کارتتون تهیه کنید.خرج کرد ن در حال حاظر بیش از 350 برای گرافیک اشتباهی هست که بعدا به پشیمونیش نمیرزه.

این رو از روی تجربه خدمتتون میگم.راستی برای این رینج قیمت صحبت های تامز هم جالبه:

Honorable Mention:
    GeForce GTX 570 (Check Prices)

Excellent 1920x1200 performance, Good 2560x1600 performance in most games
    The GeForce GTX 570 offers unmatched performance for $325, competing with the $350 Radeon HD 6970. In many cases, both cards perform similarly to GeForce GTX 460 cards in SLI and Radeon HD 6850 cards in CrossFire, but they do so without the hassles associated with a multi-card rig.
    بی نهایت ممنون دوست عزیز.. هم از شما هم از آقا عرفان..
    حرف شما کاملا درسته و من خودمم قبول دارم که 2تا 560 زیاده فعلا و تک کارت هم بهتره!
    منتها بنده به دلیل مشکلات شخصی نمیتونم این سیستم رو تا چند سال آپگرید کنم..
    وگرنه اتفاقا خودم تو فکرش بودم که مثلا با اومدن Dx12 من ازش بی بهره میمونم.. ولی چاره ای ندارم
    البته یه جورایی منو خیلی تحریک کردید که اگه تونستم ، مشکلات رو رفع کنم و یه کارت تکی بگیرم..

چندتا سوال داشتم..
    اگه فرضا من خواستم تک هسته ای بگیرم همین 560Ti G.S رو میگیرم
    حالا به نظر شما چه تغییراتی تو سیستمم باید بدم؟ قاعدتا باید پور و مادربوردم رو عوض کنم..
    من فعلا مادربورد Asrock Extreme4 رو انتخاب کردم.. پاور هم 1035
    بقیه سیستم هم اینه:
    cpu 2500k
    ram 2*4gig 1333
    dvd rw : Plextor
    Hdd 2*500 gig
    به نظرتون بهتره که پاور رو همین 1035 بگیرم تا به درد کارت آینده هم بخوره یا باید پاور ارزون تر
    انتخاب کنم و وقتی کارت جدید خواستم، پاور رو هم عوض کنم؟
    آیا مادربورد های فعلی، سری بعدی کارت های گرافیک رو پشتیبانی میکنن؟ (نسل بعد که Dx12 دارن)
    اگه جواب مثبته، آیا این مادربورد فعلی که من انتخاب کردم هم سری بعدی گرافیک ها رو پشتیبانی میکنه؟
    اگه لطف کنید این سوال ها رو جواب بدید، خیلی ممنون میشم
    Last edited by dark fear; 21-07-2011 at 03:06.

8. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بی نهایت ممنون دوست عزیز.. هم از شما هم از آقا عرفان..
    حرف شما کاملا درسته و من خودمم قبول دارم که 2تا 560 زیاده فعلا و تک کارت هم بهتره!
    منتها بنده به دلیل مشکلات شخصی نمیتونم این سیستم رو تا چند سال آپگرید کنم..
    وگرنه اتفاقا خودم تو فکرش بودم که مثلا با اومدن Dx12 من ازش بی بهره میمونم.. ولی چاره ای ندارم
    البته یه جورایی منو خیلی تحریک کردید که اگه تونستم ، مشکلات رو رفع کنم و یه کارت تکی بگیرم..
    رامین جان استاد بنده هستند و ازشون تشکر میکنم بابت پست بسیار مهمی که دادن

به نظر من هم تک کارت خیــــلی بهتره. همون ، GTX 560Ti SLI رو من چندین بار بهتون گفتم که Scale نامناسبی داره در برخی عنوان ها... باز وضعیت 6950 خیلی بهتره در این وضعیت.

بهترین انتخاب های تکی برای شما:

1- GTX 560 Ti Non Refrence + OC
    2- GTX 570 Non Refrence + VRM تقویت شده
    3- GTX 580

اولی که معلومه...
    دومی یه مقدار جای بحث داره. GTX 570 Refrence یه مقدار در مدار تغذیه و VRM ضعیف هست و این باعث میشه که تقریبا نتونید در آورکلاک با ولتاژ اضافه روش مانور بدید. اگه اصلا آور نمیکنید هیچ مشکلی نداره.(مدل رفرنس)

سومی هم که گزینه ی خیلی خوبیه اگه به قیمت مناسب بتونید تهیه کنید...

آیا مادربورد های فعلی، سری بعدی کارت های گرافیک رو پشتیبانی میکنن؟ (نسل بعد که Dx12 دارن)
    DX12 که فعلا اصلا حرفی ازش زده نشده! و معلوم نیست کی بیاد... همین DX11 فعلا ازش نتونستن نهایت استفاده رو ببرن...

اگه فرضا من خواستم تک هسته ای بگیرم همین 560Ti G.S رو میگیرم
    حالا به نظر شما چه تغییراتی تو سیستمم باید بدم؟ قاعدتا باید پور و مادربوردم رو عوض کنم..
    بله. اگه تک کارت گرفتید لازم به هزینه ی زیادی روی مادربرد نیست. میشه از مادربرد کم کنید، البته مادربردی که انتخاب کردید خوبه.
    در مورد پاور هم همیشه میگم آخر سر نتیجه گیری بشه...

موفق باشید.

10. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

رامین جان استاد بنده هستند و ازشون تشکر میکنم بابت پست بسیار مهمی که دادن

به نظر من هم تک کارت خیــــلی بهتره. همون ، GTX 560Ti SLI رو من چندین بار بهتون گفتم که Scale نامناسبی داره در برخی عنوان ها... باز وضعیت 6950 خیلی بهتره در این وضعیت.

بهترین انتخاب های تکی برای شما:

1- GTX 560 Ti Non Refrence + OC
    2- GTX 570 Non Refrence + VRM تقویت شده
    3- GTX 580

اولی که معلومه...
    دومی یه مقدار جای بحث داره. GTX 570 Refrence یه مقدار در مدار تغذیه و VRM ضعیف هست و این باعث میشه که تقریبا نتونید در آورکلاک با ولتاژ اضافه روش مانور بدید. اگه اصلا آور نمیکنید هیچ مشکلی نداره.(مدل رفرنس)

سومی هم که گزینه ی خیلی خوبیه اگه به قیمت مناسب بتونید تهیه کنید...

DX12 که فعلا اصلا حرفی ازش زده نشده! و معلوم نیست کی بیاد... همین DX11 فعلا ازش نتونستن نهایت استفاده رو ببرن...

بله. اگه تک کارت گرفتید لازم به هزینه ی زیادی روی مادربرد نیست. میشه از مادربرد کم کنید، البته مادربردی که انتخاب کردید خوبه.
    در مورد پاور هم همیشه میگم آخر سر نتیجه گیری بشه...

موفق باشید.
    اختیار دارید عرفان جان شاگردی از ماست

دوست من همونطور که عرفان جان گفتن چینش SINGLE GPU بسیار بهتره و از بین انتخاب هایی که عرفان جان دادن میتونید یکی رو انتخاب کنید.

باز هم میگم خرج سنگین روی 2 عدد گرافیک در حال حاظر اشتباه بزرگیه که بعدا حتما پشیمان خواهد شد

12. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •