تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: نصب نشدن ویندوز

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما با برنامه های پارتیشن بندی در محیط داس ، چک کن ببین چندتا درایو داری؟ من احتمال میدم شما یه درایو مخفی هم داری که Hidden هست و داخلش فایل های ریکاوری مربوط به ویندوز هست و میتونی ویندوز xp رو ریکاوری کنی . درایو C هم چون قفل شده هست نشون از ریکاروی کردن ویندوز رو میده .

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

اگه درایو مخفی داشته باشی باید به اینصورت عمل کنی : درایو C رو که ویندوز فعلی روش نصب هست رو از حالت Active بودن خارج کنی و پارتیشن مخفی رو هم Active هم UnHidden بکنی ، در این حالت درایو C چون Primary دوم محسوب میشه بطور اتومات بصورت Hidden در میاد . وقتی ریست کنی سیستم از طریق پارتیشن اکتیو شده یعنی پارتیشن مخفی بوت خواهد شد و فایل های مربوط به ریکاوری ظاهر خواهند شد . باز دو حالت وجود داره : یکی اینکه کل ویندوز بپره و مثله ویندوز اورجینال موقع خرید لپ تاپ بشه و دیگر اینکه همه نرم افزارت باقی بمونند و فقط ویندوز تصحیح بشه.

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان شما یه لپتاب داری که دوتا درایو داره یکی c و یکی هم d
    حالا وقتی ویندوز رو با درایو d نصب می کنی و بالا میاری همه چیز درسته ولی وقتی که تو ستاپ ویندوز می خوای درایو c رو به صورت معمولی فرمت کنی و ویندوز رو روش نصب کنی فرمت تو همون 0 درصد می مونه و وقتی که می خوای با فرمت سریع نصب کنی بعد از فرمت و کپی فایلها و ریستارت قسمت دوم نصب اجرا نمی شه و مدام ریست می شه درسته؟؟

خب حالا شما وقتی که ویندوز مدام ریست می شه موقع بوت کلید f8 رو بزن و از اونجا گزینه disable automatic restart on system failed رو بزن و شماره اروری رو که می ده اینجا بزار

شما همچنین می تونی هارد رو از اول پارتیشن بندی کنی
    یا حتی می تونی کارهایی مثل low level format یا تست سالم بودن و نداشتن بد سکتور هارد رو انجام بدی

4. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما با برنامه های پارتیشن بندی در محیط داس ، چک کن ببین چندتا درایو داری؟ من احتمال میدم شما یه درایو مخفی هم داری که Hidden هست و داخلش فایل های ریکاوری مربوط به ویندوز هست و میتونی ویندوز xp رو ریکاوری کنی . درایو C هم چون قفل شده هست نشون از ریکاروی کردن ویندوز رو میده .

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

اگه درایو مخفی داشته باشی باید به اینصورت عمل کنی : درایو C رو که ویندوز فعلی روش نصب هست رو از حالت Active بودن خارج کنی و پارتیشن مخفی رو هم Active هم UnHidden بکنی ، در این حالت درایو C چون Primary دوم محسوب میشه بطور اتومات بصورت Hidden در میاد . وقتی ریست کنی سیستم از طریق پارتیشن اکتیو شده یعنی پارتیشن مخفی بوت خواهد شد و فایل های مربوط به ریکاوری ظاهر خواهند شد . باز دو حالت وجود داره : یکی اینکه کل ویندوز بپره و مثله ویندوز اورجینال موقع خرید لپ تاپ بشه و دیگر اینکه همه نرم افزارت باقی بمونند و فقط ویندوز تصحیح بشه.
    ممنون .
    من با نرم افزار Acronis هارد رو ک کردم . همون 2 تا درایو را نشون میده . در این نرم افزار درایو C را Primary و درایو D زا logical نشون میده و ظاهرا میگه هر دو سالم هستند . البته من با نرم افزار دیگری هم هارد را چک کردم که تعداد زیادی بد سکتور داشت که اصلاح کرد . البته تعدادی زیادی هم قابل اصلاح نبود . هیچکدام نشانی از درایو مخفی نداشتند .
    شما نرم افزار خاصی برای این کار می تونید معرفی کنید ؟

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

الان شما یه لپتاب داری که دوتا درایو داره یکی c و یکی هم d
    حالا وقتی ویندوز رو با درایو d نصب می کنی و بالا میاری همه چیز درسته ولی وقتی که تو ستاپ ویندوز می خوای درایو c رو به صورت معمولی فرمت کنی و ویندوز رو روش نصب کنی فرمت تو همون 0 درصد می مونه و وقتی که می خوای با فرمت سریع نصب کنی بعد از فرمت و کپی فایلها و ریستارت قسمت دوم نصب اجرا نمی شه و مدام ریست می شه درسته؟؟

خب حالا شما وقتی که ویندوز مدام ریست می شه موقع بوت کلید f8 رو بزن و از اونجا گزینه disable automatic restart on system failed رو بزن و شماره اروری رو که می ده اینجا بزار

شما همچنین می تونی هارد رو از اول پارتیشن بندی کنی
    یا حتی می تونی کارهایی مثل low level format یا تست سالم بودن و نداشتن بد سکتور هارد رو انجام بدی
    با تشکر از شما
    همانطور که گفتم من هارد را برای بررسی بد سکتور چک کردم و حدود 1100 سکتور معیوب داشت که حدود 1000 آنها را اصلاح کرد ولی نتونست بقیه را درست کند .
    این Low level format تا چه حد فرمت می کنه و چجوری میتونم انجامش بدم ؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگرهارد شما بدسکتورداره بهترین برنامه نرم افزاری یکی HDD Regenerator 2011 اون یکی هم HDDScan-3.3 هست که جفت اینا یکسری بدسکتور میتونن ترمیم اگرخیلی حاد باشه نمیتونن مرمت کنن.

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما نرم افزار خاصی برای این کار می تونید معرفی کنید ؟
    برای از بین بردن بدسکتور؟ نرم افزار Hdd Regenerator هم معتبره .

HDD Regenerator 2011 v11.0011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

این Low level format تا چه حد فرمت می کنه و چجوری میتونم انجامش بدم ؟
    در حد سکتور به سکتور همانند هارد خارج شده از کارخونه ! البته اگه بدسکتورهای باقی مونده ، فیزیکی باشند یعنی آسیب فیزیکی به هارد خورده باشه نمیشه کاریش کرد و بهترین روش همون استفاده از نرم افزار بالاست تا بدسکتورها رو Ignore کنه و کنار بزنه . اگه در این حالت فرمت سطح پایین کنین ممکنه هاردتون از کار بیوفته . پس بهترین گزینه شما فعلا استفاده از نرم افزار معرفی شده هست .

9. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برای از بین بردن بدسکتور؟ نرم افزار Hdd Regenerator هم معتبره .

HDD Regenerator 2011 v11.0011
    بنده هم از همین نرم افزار استفاده کردم و 1100 بد سکتور پیدا کرد ولی 100 تاش را نتونست درست کنه . حالا همین بد سکتور ها میتونن علت مشکل بنده باشند ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنده هم از همین نرم افزار استفاده کردم و 1100 بد سکتور پیدا کرد ولی 100 تاش را نتونست درست کنه . حالا همین بد سکتور ها میتونن علت مشکل بنده باشند ؟
    شما دوباره اسکن کن و بعد
    با برنامه HDDScan یه بار دیگه امتحان کن

12. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما بعد از اینکه 1000 بدسکتور درست شدند ، امتحان کردی ببینی درایو فرمت میشه ؟ بله مشکل شما میتونه از بدسکتور باقی مونده باشه . یه بار فول فرمت کن نه Quick ، تا 100 بدسکتور هم رفع بشه .

14. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما بعد از اینکه 1000 بدسکتور درست شدند ، امتحان کردی ببینی درایو فرمت میشه ؟ بله مشکل شما میتونه از بدسکتور باقی مونده باشه . یه بار فول فرمت کن نه Quick ، تا 100 بدسکتور هم رفع بشه .
    با خود ویندوز که فرمت نشد . ولی هنوز نرسیده که با سی دی ویندوز ببینم فرمت میشه یا نه . انجام میدم و خبرش را اینجا میزارم . ممنون

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

شما دوباره اسکن کن و بعد
    با برنامه HDDScan یه بار دیگه امتحان کن
    این برنامه HDD Scan چه فرقی با اون HDD Regenerator داره و از کجا میتونم پیداش کنم ؟
    یک مشکل دیگه هم اینه که برای اسکن و اصلاح بد سکتور بار اول بیشتر از 24 ساعت زمان برد . دیگه داشت کلافم می کرد . نرم افزار دیگه ای نیست که سریع تر این کار را بکنه ؟
    Last edited by morsadr; 24-07-2011 at 11:21.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تا به حال از برنامه HDD Scan استفاده نکردم ولی چون تو پست 14 معرفی شد من هم گفتم شما با این برنامه تست کن

درمورد زمان مورد نیاز برای اسکن هم اصلا ناراحت نباش
    فکر کن که هر چی زمان بیشتری طول بکشه هاردت بیشتر درست می شه و سر حال میاد

قرار هم نیست که فقط با خود ویندوز فرمت کنی برنامه هایی که تو cd هایرن هستند می تونند قدرتمندتر از فرمت ویندوز عمل کنند و یه سری مشکلات رو که خود ویندوز نمی تونه حل کنه حل کنند

17. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •