دوست عزیز
کارهائی که گفتین را انجام دادم ولی مشکل حل نشد
دوست عزیز
کارهائی که گفتین را انجام دادم ولی مشکل حل نشد
Last edited by Dariushtanha; 13-07-2011 at 02:12.
دوست عزیزم شریف درسا
با تایپ desktop در آدرس بار Libraries در پنجره باز شده در کنار سایر آیکونهای موجود در دسکتاپ وجود داشت ولی نه بعنوان شورتکات،بلکه بصورت یک فولدر سیستمی.امکان درگش به جائی وجود نداشت که سرجاش برگرده!فقط سطل آشغال ،تسکبار ...که درگش کردم به سطل آشغال ولی نرفت!تسکبار هم که یک کپی از خودش در اونجا بوجود میآورد و اصل خودش را در دسکتاپ حفظ میکرد.
و اما سعیدجان
در مسیری که گفتم وجود داره ولی بصورت یک فولدر هیدن.ولی رجیستری را دستکاری کرده بودم که فلشهای شورتکات نشان داده نشوند(با نرمافزار و نه بصورت دستی) ولی اینکار ربطی به این مشکل نداره!
و در نهایت فهمیدم ریشه این مشکل از کجاســت
من برنامه Windows 7 Manager را نصب دارم.قسمتهای مختلفش را بررسی کردم و در نهایت در قسمت
Costumization system در سربرگ Desktop در بخش پائین پنجره system icons on desktop دیدم گزینه
Libraries تیک داره.تیکش را برداشتم و save کردم و آیکون Libraries از دسکتاپ حذف شد!
حالا این گزینه کی تیک خورده بود و یا اینکه بصورت دیفالت تیک داره نمیدونم!
بهرحال مشکل از اینجا بود.
جا داره از همراهی شما دوستان گلم تشکر و قدردانی کنم.
Last edited by Dariushtanha; 13-07-2011 at 13:42.
تو اون مسیر وجود داره ولی این Libraries اون نیست داخل این ، فقط یه شورتکات با نام Recorded TV وجود داره برای من !!و اما سعیدجان
در مسیری که گفتم وجود داره ولی بصورت یک فولدر هیدن
خوب خدا رو شکر ، ولی خطرناکه حسن !! اینکارا رو نکن . مجبور میشی بدفعات ویندوز عوض کنی !بهرحال مشکل از اینجا بود.
بابا تور رو خدا این کارا چیه شما ها می کنین بشرین باور کنین این کامپیوتر گناه داره اگه من دیده بودم بهنون می گفتم بابا توی دسکتاپ اگه کلیک راسست کنین بعد گزینه اخر رو بزنین که اولش pers... بعدش یک صفحه میاد که فک کنم همه میدونین اونجا تم عوض می کنینبعدش تیکه سمت چپ یک نوار مانندیه گزینه دوم باید نوشته باشه change desktop ico.... بعدش اونو بزنین از اون بالا همه چیو درست کنین بعدشم اگه هم دیدین نبود خوب روش کلید راست کنین هیدنش کنین اگه بازم نشد دیگه به طور خلاصه گند زدین به ویندوز البته ناراحت نشید که نرم افزار هایی شبیه tuneup فکر اینجا رو کردن یا حتی با restore کردن ویندوز به قبل از تاریخ اون اتفاق درست میشه داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)