سلام
کسی توی این تاپیک می تونه کمک کنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی توی این تاپیک می تونه کمک کنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام با اجازه منم یک سوال داششتم منم 5110 دارم موقع بازی مثلا کریسیس2 بدون اتصال به برق بازی ریپ میزنه ولی وقتی که به برق متصلش میکنی بازی درسات اجر میشه میخاستم بدونم این کار برای باطری و دستگاه مشکلی پیش نمییاره.
چرا 5110 این قدر داغ میکنه (زمان اجرای بازی) در حالت عادی هم یکمی گرم میشه یک سوال دیگه هم داشتم عمر مفید این دستگاه چقدره و معمولا چه مشکلی براش پیش میاد .
یکم راهنمایم کنید اخه تازه 5110 گرفتم و یکمی وسواسیم
ممنونم
كسي نيست ما روهم در اين رابطه راهنمايي كنه !
برای اجرای بازی ها با گرافیک nVidia رو لپ تاپ های دو گرافیکه باید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و گزینه Run With Graghic Processor و اونجا گرافیک nVidia رو انتخاب کنید.
اگه که میخوای همیشه با گرافیک nVidia اجرا بشه روی دسکتاپ کلیک راست کن NVIDIA Control Panel تا پنجرش باز بشه از قسمت سمت چپ Manage 3D Settings از قسمت سمت راست توی تب Global Settings اون بالا گرافیک Nvidia رو انتخاب کن و تو تب Program settings بالا برنامه یا بازی مورد نظر رو انتخاب و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کن اگر اون برنامه یا بازی تو لیست نبود با کلید Add به آدرس نصب شده بازی برو و فایل اجرایی بازی رو انتخاب کن و در آخر هم Apply!
و اما مشکل PES :
الان تو اکثر تاپیکا دیدم همه این مشکل رو دارن که نمیتونن PES رو رو گرافیک High اجرا کنن
حالا راه حل:
به همون آدرس که بالا دادم برید
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید و حال بازی رو ببرید
احتمال زیاد شما با این لپتاپ کار نکردین . چون با این کار که شما فرمودین هم مشکل حل نمیشه
فکر نمیکنم حل نشه با این راه حل!
من روی اکثر مدل های دل و ایسوس همینطوری اجرا میکنم PES رو !
5010 رو نمیدونم تست کردم یا نه ولی رو لپ تاپ هایی مثلا XPS L502 راحت اینجوری اجرا میشه
سلام دوستان.
من لپتاپ فوجیتسو دارم که الان با این مشکل روبرو هستم . توی ستینگ بازی pes سربرگ اخر میرنه vram 64 . یعنی گرافیک انویدیا رو شناسایی نمیکنه . همه چیزا رو هم نصب کردم
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟
راهنمایی کنید لطفا....
دوستان من لپ تاپ HP 4530S دارم اون هم همین مشکلو تو بازی pes2012 داره اما گرافیکش ATI هست اگه واسه ATI هم توضیح بدید ممنون میشم
لپ تاپ های ATI یه برنامه به اسم ATI CATALYST دارن که وقتی بازش میکنی راحت میتونی انتخاب کنی که کدوم گرافیک فعال باشه
بازش که کردی 2 تا گزینه داره
POWER SAVING GRAPHIC PROCESSOR
HIGH PERFORMANCE GRAPHIC PROCESSOR
گزینه دوم رو که انتخاب کنی گرافیک ATI فعال میشه
من هركاري كردم درست نشد همش اين ارورر رو ميده
avaliable memory is less than 15MB!
Last edited by bardiairan; 12-01-2012 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)