این طور که من متوجه شدم، کافیست تا تاخیر را بعد از کد های خود قرار دهید.
در صورتی که منظور شما چیز دیگری است آنرا شرح دهید.
موفق باشید.
این طور که من متوجه شدم، کافیست تا تاخیر را بعد از کد های خود قرار دهید.
در صورتی که منظور شما چیز دیگری است آنرا شرح دهید.
موفق باشید.
سلام.
اگه شما میخوای ابتدا یه تصویری به عنوان لودینگ اولیه نمایش داده بشه و بعد برنامه اجرا بشه از ترد استفاده نکن.
در همون ترد اصلی عکست رو نمایش بده و بعد از اتمام نمایش عکس فرم اصلی برنامه رو صدا بزن که کار به ترتیب انجام بشه.
ترد برای انجام کارهای موازی هست.
دستور تاخیر بعد از کدها هست اما باز هم اول تاخیر اجرا میشه...
کمی توضیح دهید که کد خود را چگونه نوشته اید؟ دقیقا در کجا Sleep می زنید؟ (بهتر است تا بخشی از کد خود را قرار دهید.)
حدس می زنم شما در Thread اصلی این کار را می کنید و نکته این است که این متد اثر خود را در یک Thread دیگر بسیار خوب نشان می دهد
مخصوصا اگر اینکه شما با یک کنترل رو فرمی کار کنید و در این حالت اصلا Sleep را نمی بینید و نیاز است تا تاخیر در یک Thread دیگر اجرا شود و آن Thread کنترل شما را تغییر دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما مفید است.
من فرمایش شما را قبول دارم اما در یک حالت خاص نظر دیگری دارم که گفتم بگم تا خوانندگان بیشتر بهره ببرند:سلام.
اگه شما میخوای ابتدا یه تصویری به عنوان لودینگ اولیه نمایش داده بشه و بعد برنامه اجرا بشه از ترد استفاده نکن.
در همون ترد اصلی عکست رو نمایش بده و بعد از اتمام نمایش عکس فرم اصلی برنامه رو صدا بزن که کار به ترتیب انجام بشه.
ترد برای انجام کارهای موازی هست.
در راستای سخنان آقا پیمان، اگر Load زمان بر بود پس نمایش عکس با آن فقط جنبه نمایشی دارد و از Loading پشت قضیه خبری نیست.
Thread برای انجام کارهای موازی است پس Loading،ProgressBar به طور همزمان نیازمند آن است.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)