تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: کیس قدرتمند تا 1500 برای گیم

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نظر شما محترم
    ولی آیا حدود 100 وات اضافه (برای احتیاط) به نظرتون کم هست؟!
    و تا زمانی که ما افت توان نداریم چرا باید سیستم دچار مشکل بشه؟!
    شنیده بودم که پاور های گرین(با توجه به این که همیشه پیشنهادشون میکنم و خودم هم گرین دارم) نباید روی فول لودشون توجه کرد.
    یعنی همون 100 وات هم امکان داره کم باشه.

البته با توجه به این که دلیل و مدرک علمی ندارم انتظار قبول این حرفمو ازتون ندارم.

بله 1000 وات مطمئن تر هست و البته هزینه اضافی هم با خودش همراه خواهد داشت...
    متاسفانه ما ایرانی ها همیشه در چنین مواردی بدترین حالت رو مد نظر قرار میدیم و همیشه قطعات رو با بالاترین توان و پرفمنس رو انتخاب میکنیم که این از عواقب کشورهای جهان سوم و جامعه مصرف کننده هست...
    ولی در کشورهای اروپایی و آمریکایی همیشه با دقیقترین محاسبات قطعاتشون رو انتخاب می کنند تا هزینه اضافی برای چیزی که بهش نیاز ندارند متحمل نشن (برای همه قطعات از جمله پردازنده،رم و...)
    بله درسته... باید قطعات درست انتخاب بشن.

به هر حال...

دیگه فکر نمیکنم حرفی برای گفتن باقی مونده باشه... خودشون باید تصمیم بگیرن.

موفق باشید.

2. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه google chrome's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز

با عرض شرمندگی یه زحمت دیگه ای هم براتون داشتم لطف کنید با همین مبلغ یه سیستم بر مبنای amd معرفی کنید

سی پی یو 4 هسته ای باشه مثل این AMD Phenom II X4 970 Black Edition Deneb 3.5GHz

و بیشتر روی مادربورد تمرکز کنید و یه مادربورد خوب معرفی کنید که از نسل جدید cpu هم پشتیبانی کنه

در کل سیستم آینده داری باشه و بشه سیستم رو ارتقا داد و از دو سه تا کارت گرافیک استفاده کرد و سیستمم رو اوورکلاک کرد
    البته خودم سیستم برمبنای اینتل رو ترجیح میدم اما amd رو هم برسی کنم انتخاب بهتر خواهم داشت

از وقتی که به من اختصاص میدید سپاسگذارم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

شنیده بودم که پاور های گرین(با توجه به این که همیشه پیشنهادشون میکنم و خودم هم گرین دارم) نباید روی فول لودشون توجه کرد.
    یعنی همون 100 وات هم امکان داره کم باشه.

البته با توجه به این که دلیل و مدرک علمی ندارم انتظار قبول این حرفمو ازتون ندارم.
    گرین از برندهای خوشنام هست و طبق تست های و ریویوهای سایت های معتبر از جمله شهر سخت افزار تائید و حتی Award های متعددی گرفته...
    توصیه می کنم این ریویو رو که تست از همین مدل Green GP885B به همراه پاورهای معتبر بین الملی هست مطالعه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به هر حال...

دیگه فکر نمیکنم حرفی برای گفتن باقی مونده باشه... خودشون باید تصمیم بگیرن.
    دقیقا...
    ما اینجا فقط و فقط پیشنهاد میدیم و این کاربران هستند که با توجه به پیشنهادات ما انتخاب می کنند

با تشکر از دوستان عزیز

با عرض شرمندگی یه زحمت دیگه ای هم براتون داشتم لطف کنید با همین مبلغ یه سیستم بر مبنای amd معرفی کنید

سی پی یو 4 هسته ای باشه مثل این AMD Phenom II X4 970 Black Edition Deneb 3.5GHz

و بیشتر روی مادربورد تمرکز کنید و یه مادربورد خوب معرفی کنید که از نسل جدید cpu هم پشتیبانی کنه

در کل سیستم آینده داری باشه و بشه سیستم رو ارتقا داد و از دو سه تا کارت گرافیک استفاده کرد و سیستمم رو اوورکلاک کرد
    البته خودم سیستم برمبنای اینتل رو ترجیح میدم اما amd رو هم برسی کنم انتخاب بهتر خواهم داشت

از وقتی که به من اختصاص میدید سپاسگذارم
    دوست عزیزم
    فعلا سیستم AMD که قابلیت رقابت با سیستم اینتل پیشنهاد شده رو داشته باشه نداریم!
    ولی اگر اصرار به خرید سیستم بر اساس AMD رو دارین توصیه میکنم تا زمان ورود سری جدیدش یعنی Bulldozer صبر کنید...
    Last edited by Ultra_Black; 05-07-2011 at 13:37.

5. 4 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

گرین از برندهای خوشنام هست و طبق تست های و ریویوهای سایت های معتبر از جمله شهر سخت افزار تائید و حتی Award های متعددی گرفته...
    توصیه می کنم این ریویو رو که تست از همین مدل Green GP885B به همراه پاورهای معتبر بین الملی هست مطالعه کنید:
    سلام.
    یک تجربه شخصی با Green GP885 : البته تجربه کاملا شخصی بود و در لابراتوار تست تخصصی زده نشد)
    موضوع هم این بود که کارت های HD4870 تغریبا تازه وارد بازار شده بودند ما دو عدد از این کارت هارو تهیه کردیم و روی مادربرد MA790FXT-UD5P به حالت Crossfire در آوردیم.
    پردازنده هم PhenomII X4 955 BE RB-C2 بود که تا 3.8GHZ اورکلاک شده بود.
    جالب این بود که این پاور حتی قابلیت تغذیه گرافیک هارو نداشت و در بازی Crysis Warhead مقدار FPS روی 30 قفل شده بود در حالی که در حالت تک کارت حدود 50FPS میداد.(البته در حین کار روی Dual GPU صدا جر جر پاور بلند میشد ) و ولتاژ 12V به 11.7xV کاهش پیدا کرده بودند که شدیدا باعث آسیب زدن به قطعات از جمله H.D.D و S.S.D در طولانی مدت میشه.

با اینکه بنده خودم از اعضای فعال سایت شهر سخت افزار هستم و با شرکت Green همکاری مستقیم دارم هیچ وقت به مدل GP885W و تست هایی که به پنج پادشاه در یک اقلیم معروف هستن اصلا اعتماد نداشتم بنا به این تجربه و من نمیدونم در این تست ها چطوری مدل GP885W تونسته تست CrossFireX 2x HD4870 X2 رو پاس کنه در حالی که قابلیت تغذیه 2 تا HD4870 به حالت مجزا را نداره..!
    نکته جالب تر هم این بود که در همون حین ما پاور رو به Acble R8 800W تغییر دادیم و به راحتی حداکثر Performance رو از کارت ها و سیستم گرفتیم فقط یک مقدار افت ولتاژ داشتیم (که باز هم نسبت به 885W بهتر بود حدودا 11.9xV ) !

نظر بنده بر Green GP1035W Bronze هست به دلیل اینکه طبق تست هایی که زده شد در لابراتوار شرکت گرین توسط مهندس عمرانی موفق شدیم مقدار 1400W (بدون افت ولتاژ ریل 12V) از این پاور 1035W بگیریم که شدیدا حیرت آور بود..!
    علت این تست هم بیشتر به کل کل بر میگشت چون در سایت ها خارجی با استفاده از پاور Antec 1200 OC موفق شده بودند 1600W توان ورودی بگیریند ما میخواستیم تست کنیم ببینیم پاور های 1K شرکت HighPower حداکثر مقدار خروجی که میتونه بده چقدر است (دقیت کنید توان ورودی با توان خروچی متفاوت است) ! توان ورودی مقدار جریانی است که وارد پاور میشه جریان خروجی مقدار جریانی است که پاور توسط شاخه های 12V/5V/3.3V در اختیار قطعات قرار میده.

البته با عرض پوزش که بحث رو منحرف کردم فقط خواستم دوستان رو در جریان قرار بدم.
    امیدوارم بعد از این پست با حکم جلب نیان دره خونمون
    Last edited by D3vil_A; 05-07-2011 at 23:02.

7. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.
    یک تجربه شخصی با Green GP885 : البته تجربه کاملا شخصی بود و در لابراتوار تست تخصصی زده نشد)
    موضوع هم این بود که کارت های HD4870 تغریبا تازه وارد بازار شده بودند ما دو عدد از این کارت هارو تهیه کردیم و روی مادربرد MA790FXT-UD5P به حالت Crossfire در آوردیم.
    پردازنده هم PhenomII X4 955 BE RB-C2 بود که تا 3.8GHZ اورکلاک شده بود.
    جالب این بود که این پاور حتی قابلیت تغذیه گرافیک هارو نداشت و در بازی Crysis Warhead مقدار FPS روی 30 قفل شده بود در حالی که در حالت تک کارت حدود 50FPS میداد.(البته در حین کار روی Dual GPU صدا جر جر پاور بلند میشد ) و ولتاژ 12V به 11.7xV کاهش پیدا کرده بودند که شدیدا باعث آسیب زدن به قطعات از جمله H.D.D و S.S.D در طولانی مدت میشه.

با اینکه بنده خودم از اعضای فعال سایت شهر سخت افزار هستم و با شرکت Green همکاری مستقیم دارم هیچ وقت به مدل GP885W و تست هایی که به پنج پادشاه در یک اقلیم معروف هستن اصلا اعتماد نداشتم بنا به این تجربه و من نمیدونم در این تست ها چطوری مدل GP885W تونسته تست CrossFireX 2x HD4870 X2 رو پاس کنه در حالی که قابلیت تغذیه 2 تا HD4870 به حالت مجزا را نداره..!
    نکته جالب تر هم این بود که در همون حین ما پاور رو به Acble R8 800W تغییر دادیم و به راحتی حداکثر Performance رو از کارت ها و سیستم گرفتیم فقط یک مقدار افت ولتاژ داشتیم (که باز هم نسبت به 885W بهتر بود حدودا 11.9xV ) !

نظر بنده بر Green GP1035W Bronze هست به دلیل اینکه طبق تست هایی که زده شد در لابراتوار شرکت گرین توسط مهندس عمرانی موفق شدیم مقدار 1400W (بدون افت ولتاژ ریل 12V) از این پاور 1035W بگیریم که شدیدا حیرت آور بود..!
    علت این تست هم بیشتر به کل کل بر میگشت چون در سایت ها خارجی با استفاده از پاور Antec 1200 OC موفق شده بودند 1600W توان ورودی بگیریند ما میخواستیم تست کنیم ببینیم پاور های 1K شرکت HighPower حداکثر مقدار خروجی که میتونه بده چقدر است (دقیت کنید توان ورودی با توان خروچی متفاوت است) ! توان ورودی مقدار جریانی است که وارد پاور میشه جریان خروجی مقدار جریانی است که پاور توسط شاخه های 12V/5V/3.3V در اختیار قطعات قرار میده.

البته با عرض پوزش که بحث رو منحرف کردم فقط خواستم دوستان رو در جریان قرار بدم.
    امیدوارم بعد از این پست با حکم جلب نیان دره خونمون
    با تشکر از آرمان عزیز
    آرمان جان من فکر کنم مصرف gtx 570 کمتر از 4870 اونم x2 باشه
    تو تست anantech تو بازی crysis warhead گرافیک gtx 570 حدود 360 وات مصرف داره درحالی که x2 حدود 460 وات
    بنابراین فکر نکنم 885 برای gtx 570 sli مشکلی ایجاد کنه
    حالا شما با حکم جلب نیان خونه ی ما خوبه
    Last edited by mehrdad mm; 05-07-2011 at 23:34.

9. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    منظورت رو دقیق متوجه نشدم.
    ببین مهرداد جان منظورم این بود که برای تا HD4870 معمولی در حالت CrossFire گرین 885 کافی نیست..! (حداقل برای بنده اینطور بود)
    GTX570 SLI رو تست نکردم ...!
    اینجا بحث سره 2x GTX570 @ SLi هست...! نه یک GTX570 در حالت Single GPU ..

11. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

البته این هم بگم که صحبت های بابک عزیز در رابطه مصرف کارت ها کاملا صحیح هست ( یک وقت سوء تفاهم به وجود نیاد)

13. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.
    منظورت رو دقیق متوجه نشدم.
    ببین مهرداد جان منظورم این بود که برای تا HD4870 معمولی در حالت CrossFire گرین 885 کافی نیست..! (حداقل برای بنده اینطور بود)
    GTX570 SLI رو تست نکردم ...!
    اینجا بحث سره 2x GTX570 @ SLi هست...! نه یک GTX570 در حالت Single GPU ..
    مثل اینکه سوء تفاهم شد من درحالت کلی گفتم و منحصرا مربوط به برند گرین نبود
    در حالت کلی برای دوتا gx 570 حدود 760 وات کافیه ولی احتمالا اون گرین توان واقعی نمیداده که این مشکل براتون پیش اومده و در نتیجه با acbell 800 کار کرده
    Last edited by mehrdad mm; 06-07-2011 at 00:19.

15. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •