سلام.
یک تجربه شخصی با Green GP885 : البته تجربه کاملا شخصی بود و در لابراتوار تست تخصصی زده نشد)
موضوع هم این بود که کارت های HD4870 تغریبا تازه وارد بازار شده بودند ما دو عدد از این کارت هارو تهیه کردیم و روی مادربرد MA790FXT-UD5P به حالت Crossfire در آوردیم.
پردازنده هم PhenomII X4 955 BE RB-C2 بود که تا 3.8GHZ اورکلاک شده بود.
جالب این بود که این پاور حتی قابلیت تغذیه گرافیک هارو نداشت و در بازی Crysis Warhead مقدار FPS روی 30 قفل شده بود در حالی که در حالت تک کارت حدود 50FPS میداد.(البته در حین کار روی Dual GPU صدا جر جر پاور بلند میشد ) و ولتاژ 12V به 11.7xV کاهش پیدا کرده بودند که شدیدا باعث آسیب زدن به قطعات از جمله H.D.D و S.S.D در طولانی مدت میشه.
با اینکه بنده خودم از اعضای فعال سایت شهر سخت افزار هستم و با شرکت Green همکاری مستقیم دارم هیچ وقت به مدل GP885W و تست هایی که به پنج پادشاه در یک اقلیم معروف هستن اصلا اعتماد نداشتم بنا به این تجربه و من نمیدونم در این تست ها چطوری مدل GP885W تونسته تست CrossFireX 2x HD4870 X2 رو پاس کنه در حالی که قابلیت تغذیه 2 تا HD4870 به حالت مجزا را نداره..!
نکته جالب تر هم این بود که در همون حین ما پاور رو به Acble R8 800W تغییر دادیم و به راحتی حداکثر Performance رو از کارت ها و سیستم گرفتیم فقط یک مقدار افت ولتاژ داشتیم (که باز هم نسبت به 885W بهتر بود حدودا 11.9xV ) !
نظر بنده بر Green GP1035W Bronze هست به دلیل اینکه طبق تست هایی که زده شد در لابراتوار شرکت گرین توسط مهندس عمرانی موفق شدیم مقدار 1400W (بدون افت ولتاژ ریل 12V) از این پاور 1035W بگیریم که شدیدا حیرت آور بود..!
علت این تست هم بیشتر به کل کل بر میگشت چون در سایت ها خارجی با استفاده از پاور Antec 1200 OC موفق شده بودند 1600W توان ورودی بگیریند ما میخواستیم تست کنیم ببینیم پاور های 1K شرکت HighPower حداکثر مقدار خروجی که میتونه بده چقدر است (دقیت کنید توان ورودی با توان خروچی متفاوت است) ! توان ورودی مقدار جریانی است که وارد پاور میشه جریان خروجی مقدار جریانی است که پاور توسط شاخه های 12V/5V/3.3V در اختیار قطعات قرار میده.
البته با عرض پوزش که بحث رو منحرف کردم فقط خواستم دوستان رو در جریان قرار بدم.
امیدوارم بعد از این پست با حکم جلب نیان دره خونمون .gif)