با یه ربع بازی دمای سی پی یو به 57 رسید با دور فن 5818 ..گرافیکم دماش به 65 رسید دور فن 2070
فک کنم 2 ساعت بازی کنم ذوب بشن![]()
با یه ربع بازی دمای سی پی یو به 57 رسید با دور فن 5818 ..گرافیکم دماش به 65 رسید دور فن 2070
فک کنم 2 ساعت بازی کنم ذوب بشن![]()
Last edited by مهدی.گیم; 18-06-2011 at 21:31.
عکس گرفتم ولی نمیتونم بزارم.واسه عکس گذاشتن حتما باید سایت داشته اشی؟؟؟
واردیکی ازسایتهای آپلود مثل سایت پایین که گذاشتم اول بشین بعدش مسیر عکس ازقسمت Browse میدین درمرحله بعدم رودکمه شروع آپلود که اون پایین هست کلیک کنید بعدم تو صفحه بعد اون قسمت که نوشته لینک مستقیم لینک جلوش اینجا بزارین.
لینک سایت آپلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
این نتیجه 10-15 دقیقه بازیه....!!!!!!!!!!
Last edited by مهدی.گیم; 18-06-2011 at 22:59.
شماهمون کاری که تو پست 2 گفتم انجام بدین بعدعکسش اینجاقراربدین![]()
شما hw monito عکس بزارین بهتره
نگرانی شما بی مورده و سیستم شما مشکلی نداره دما هم عادیه
تو سیستم های amd دما بالاتره و به نظر من هم مشکلی نیست. تو چند تا سیستم amd که دیدم دمای بالایی داشتن
اگه بخواهید می تونید از یه کولر خوب استفاده کنید برای کنترل دما و از صدای فن پردازنده هم خلاص بشید![]()
کاری که گفتیدو انجام دادم .فقط دور فن سی پی یو رو میبره بالا.تا 4963 .
منظورمن این بود که برنامه winrar روی سیستم خودتون نصب کنید بعدش کلیدهای alt+b رو ازصفحه کلید فشاربدین بعدش نپ sensor اون برنامه دیگه رو اجرا کنید بعد از3 مین درحالی که winrar داره بنچمارک میده به سیستم یک عکس ازتپ sensor برنامه بگیرین این قسمت قراربدین تو بازی منظورم نبود![]()
hw monito دیگه چیه؟؟؟؟
با 10 دقیقه بازی دور فن 5818 سی پی یو و دمای 65 درجه گرافیک عادیه!!!!؟؟؟؟
حالا من قصد اور کلاک هم داشتم...بچه های اینجا میگفتن 460 یه گیگ قابلیت اور خوبی داره......ولی . . .
Last edited by مهدی.گیم; 19-06-2011 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)