تمام Range Extender یک AP محسوب میشن (نقطه ی دسترسی). آره شما باید هموون رو بگیری.
تمام Range Extender یک AP محسوب میشن (نقطه ی دسترسی). آره شما باید هموون رو بگیری.
روتراش حداقل 40 50 تومان!
با تشکر از دوستان من اکسس پوینت مدل TL-WA501G رو گرفتم 47300 تومان از فروشگاه چاره دات ای ار لول راضیم کار من و راه انداخته موجها روی الان روی 100 درصد دارم البته موج دهیش چندان قوی نیست در حد همون مودمم هستش اگه برای جاهای دیگه مثل خونه های چند طبقه می خواین این و پیشنهاد نمی کنم ضعیفه
موفق باشین
آقا یعنی این مودم اول نه اکسس پوینته که خریدید برای خونه 120 متری اینا جواب میده کامل یا نه؟
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
شما که اینهمه هزینه کردید مودم asus n13u میگرفتید بیشتر به کار نمی اومد؟!
بخاظر اینکه n رو ساپورت میکنه باید برد بالایی داشته باشه.
راستش کلا تی پی لینک فکر نکنم خوب باشه.
جالبه یکی از بچه ها تو پی تی یکی از همین مودم ارزونای تی پی لینک رو گرفته بود و از بردش خیلی راضی بود؟؟!!
میگفت تا 2 تا خونه اونورتر هم برد میده.![]()
ببینید خونه ما دوبلکس بود که خوب جواب نداد حالا بستگی داره به خونه شما که چطوری هستش؟! در کل اگه همه اتاقها پایین باشن بهتر می گیره ولی تا خودت آزمایش نکنی نمی فهمی یه لپ تاپ می خوای و یه مودم اگه بتونی از اشنایی کسی بگیری خیلی بهترهآقا یعنی این مودم اول نه اکسس پوینته که خریدید برای خونه 120 متری اینا جواب میده کامل یا نه؟
ببینید این یک دیده از یک جهت دیگه هم می شه به موضوع نگاه کرد شما الان این مودم من و تا 45-50 تومان از خود اینترنت می تونید بخرید (بنده حماقت کردم و از خود طرف خریدم که 60 تومان به ما انداختش) حالا 45 تا 50 تومان هم اکسس پوینت می خری حالا موج فوق العاده خوب در همه جای خونت داری یعنی با 100 تومن! حالا من این و می گم که شما مثلا یه مودم بهتر بخری و همین حدودا برات بیافته موج دهیش در این حد خواهد بود؟!شما که اینهمه هزینه کردید مودم asus n13u میگرفتید بیشتر به کار نمی اومد؟!
البته ببین بازم به کاربرد خیلی بستگی داره مثلا امنیت برات چقدر مهمه؟! چون مثلا شما بخوای از اکسس پوینتی که من خریدم(و خیلی از اکسس پوینتهای حتی گرونتر) بعنوای رپیتر استفاده کنی باید Security رو حتما باید بصورت wep قرار بدی مگر اینکه بخوای مدل گرون تری بخری!
والا یکی از بدبختیها دقیقا همینه طرف چون جنس و خریده و خودش همین و داره حاضر نیست مشکلاتش و قبول کنه و میاد تو فورومها و چند نفر و گمراه می کنه!راستش کلا تی پی لینک فکر نکنم خوب باشه.
جالبه یکی از بچه ها تو پی تی یکی از همین مودم ارزونای تی پی لینک رو گرفته بود و از بردش خیلی راضی بود؟؟!!
میگفت تا 2 تا خونه اونورتر هم برد میده.
دو تا نکته : اولا کسی که یه چیزی رو رفته خریده اینقدر تو دلش رو خالی نکن!
دوما TP Link خییلی هم خوبه من دو سه ساله دارمش هنوز آخ نگفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)