کشور ما،برای داشتن جامعه ای بهتر،باید یه سری وضعیت ها رو داشته باشه:
مثلا اقتصادی!
اگر ورود گردشگر،با هر شرایطی(پوشش و نسبت!) ازاد باشه،گردشگر های بیشتری(خیلی خیلی بیشتری!!) به ایران خواهند اومد!!این گردشگر ها میخورن،میخوابن و خرج میکنن!! اینها یعنی درامد برای برخی از مردم!!یعنی مشکل بیکاری کمتر میشه،درس خونده های تخصصی این رشته،میتونن کمک شایانی بکنن،ولی هموطنوری که گفتم،تا وقتی به زور تن گردشگر لباس بچپونی،طرفت نمیاد!!(عامل دافعه!!) این عامل تنها تو دست حکومت هستش....
مثلا،بالا بردن شادی جامعه!! تی وی ما 24 ساعته عذاداری میکنه!!خیلی وقت بود که ندیده بودم تی وی خودی رو،ولی ظاهرا کارش به جایی رسیده که واسه روز میلاد فلان امام هم نوحه پخش میکنه!!که تاسف باره!!اگر اجازه داده میشد که کنسرت ها به راحتی برگذار بشه،به کار هنرمندان زیاد گیر نمیدادن و حتی شاید به بعضی هنرمند های خارجی اجازه میدادن که به شرط تامین امنیت کنسرت،بدون مشکل کنسرت بذارن، هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ سطح شادی جامعه و ریلکس تر شدن ملت خوب یود!! مشخصا کلی کار هم ایجاد میشه...از طراح بلیط و بلیط فروش گرفته تا نور پرداز و فروشنده ی دستگاه های نورپردازی تا صدا بردار و دستیارش و فروشنده ی دستگاه صدا برداری....هنرمند،کنسرت گذار،صاحب کنسرت و....!!حتی مالیات هم پرداخت میشد که باز به سود حکومت بود!! مردم هم ساعاتی برای شادی داشتن و قصه ها و اعصاب خوردی ها رو فراموش می کردن!! مشخصا این مسئله تو دست حکومت و تا حدودی وزارت ارشاد هستش!!
اموزش و پرورش بهتر:
در صورتی که از اول،به بچه ها یاد داده بشه که بستن کمربند ایمنی،به این دلیل نیست که جریمه نشیم،بلکه به این دلیله که جونمون حفظ بشه و مثل اون اقاهه تو عکس،دست و پامون زخم نشه یا نمیریم،مسلما بستن کمربند ایمنی و رانندگی بهتر رو از سنین پایین تر،تو ذهن بچه ها نهادینه کردیم!!(شوهر خاله ی بنده،وقتی تنهاست،همیشه باسرعت های بسیار!بالا رانندگی میکنه،ولی دختر کوچیکش که همراهشه،یا باید گریه و قهر کردنش رو تحمل کنه،یا 80 تا بالاتر نره!!یعنی امنیت بالاتر.....
توجه کردین که جدیدا،مد شده ملت حتی بچه های 4-5 ساله!! سرشون رو میندازن پایین و از خیابون رد میشن؟بدون هیچ نگاه کردنی؟! اشغال ها رو میریزن رو زمین؟!! ایا بهتر نیست که مفاهیمی همچون نوبت،احترام متقابل،دیر عصبانی شدن و... رو از بچگی به بچه ها یاد بدیم؟! اون هم نه به شکلی که امتحانی باشه و مجبور باشن حفظش کنن!!کافیه با چارتا روان شناس صحبت کنن و راه هایی رو پیدا کنن برای اینکه بعد از اموزش این مفاهیم،بچه ها به اونها پایبند باشن!! مشخصا کلیک این مسئله،تو دست های حکومت و اموزش و پرورشه!!(درس های مربوطه تو کتابمون رو یادم میاد،رسما اعلام میکنم که نتیجه ی ضد داشتن!!)داداش سیا نتیجه ی بهتری داشت!!
مدرنیته کردن بخش ادارت...
ساعت ها وقت و اعصاب ملت،تو ادارات خورد میشه!! مراحل مختلف و زیاد انجام یه کار،اعصاب خورد کنه...برای اینکه کارهای مالیاتیت رو انجام بدی برای مثال،باید بین ده ها نفر پاسگاری بشی!!در صورتی که با مفاهیم تکنولوژی میشه یه به صورت کاملا کامپیوتری،یه درخواست رو فرستاد،بین تمامی بخش ها که نیازه بررسی بکنن فرستاد،نتایج رو دریافت کردو به طرف که رو صندلی مقابل نشسته تحویل داد!!کارمند های اداره در روز با هزار نفر ادم جورواجور با سطح تحمل و فهم مختلف طرف نمیشن که اعصابشون داغون بشه،ملت کارشون سریعتر انجام میگیره وبا اعصاب اروم تر میان بیرون!!!! اگه تصادف بکنه،طرف اونقد خودش عصبانی نیست که به خاطر یه راهنما با قمه بیوفته دنبال طرف!! در این مورد،باید اموزش کارمندان و همچنین مکانیزه تر شدن سیستم ها رو در نظر گرفت!! با این کار،شما فقط با یه اپراتور حرف میزنین،اون بهتون میگه باشه لطفا بشینین!! بعد از چند لحظه شما رو صدا میزنه و کارتون رو انجام شده تحویل میده!! البته مثل بانک ها با نوبت هم میرین جلو که دیگه بحثی هم تو نوبت و اینا نباشه!!به همین سادگی....
افزایش فظای سبز و ازادی های اجتماعی بیشتر...
اینکه به یه ادم 20 ساله با دو متر قد و 70-75 کیلو وزن بگن بچه از رو این صندلی بلند شو اونور بشین،مثل این میمونه که بزنی تو گوشش!!اگه با احترام صحبت بشه با افراد توسط پلیس،اوضاع خیلی بهتر میشه!! همینطور اینکه جلوی یه ادم بالغ مثلا 27 ساله رو بگیرن که شما با این اقا چه نسبتی داری،یکی از مسخره ترین و احمقانه ترین کارهاست که باعث میشه ملت دست به حماقت های بدتری بزنن!!اگر اوضاع اقتصادی ملت خوب باشه و سطح شادی و خوشحالی مردم هم بالا باشه،مسلما درگیری ها هم پایین تره و ملت اسودگی و امنیت بیشتری دارن...البته تحدید امنیت مردم توسط پلیس یه مسئله ی جداست و بحث ما فقط افراد با استعدادی هستش که به دلایلی شغل ندارن و مجبور میشن مزاحم مردم بشن....
برنامه های تلویزیونی و تفریحی!! هدف دار بهتر!!
نم داشتم کف بالا می اوردم وقتی برخی تصاویر ایران در این تاپیک رو می دیدم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میرسه با پخش کردن برنامه هایی در مورد طبیعت،اماکن و مناطق توریستی و...!!(چی گفتم!) توی تی وی،باعث میشن که ملت به مسافرت کردن رو بیارن و با فرهنگ ها و ادم های بیشتری اشنا بشن...همین مسئله،باعث میشه که از لحاظ فرهنگی مردم پیشرفت کنن!! البته قبلش باید کاری کرده باشن که مردم به جای فارسی 1 و من و تو،تی وی ملی ببینن...شاید باید ازادی های بیشتری توی این بخش از رسانه داده بشه....
به نظر من،بیشتر مشکلات جامعه ی ما،از این موارد هستش!!