تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: D5100 Nikon or 60D canon

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست عزیز ... سلام .

در مورد خوش دست تر بودن سری xxD کنن نسبت به xxxD کنن یا Dxxxx نیکون که همگی دوستان چه کننی و چه نیکونی اذعان دارن و حرف بنده نیست . اصولا طراحی گریپ برای سری ذکر شده کلا با سری های پایین تر تفاوت داره که موجب همین خوش دستی بیشتر میشه ولی خوب بدنه بزرگتر وزن بیشتر رو هم به همراه داره که بنده هم ذکر کردم در موارد . بهرحال بله من کمی نظر شخصی خودم رو هم اعمال کردم ، موافقم .

در مورد لنزها ولی چندان موافق نیستم ! لنزهای با ارزش و ارزان قیمتی مثل 50 1.8 نیکون سری 2 قدیم می بایست فوکوس دستی استفاده بشه یا لنزهایی از این دست که بسیار حیف هستش . البته برای همین لنز نامبرده سری جدید اتوفوکس عرضه شده که قیمت بالایی داره .
    کلا اگر شایعات نیکون دی 5100 رو توی نیکون رومرز دنبال می کردید حتما اطلاع دارید که بیشترین مانور روی سنسور دی 7000 بر روی این دوربین و موتور فوکوس بدنه بود که اولی محقق و دومی خیر ... متاسفانه نشد .

ممنون از دقت نظرتون .

پی نوشت :
    مثلا من قرار بود برم بیرون که فعلا نشستیم همچنان !!

پی نوشت 2 :
    من تعصب برندی ندارم و احتمالا بزودی کنن 7 دی خودم رو با یک غول نیکونی تعویض می کنم . فقط حیفم میاد این همه لنزهای عزیزم رو بفروشم !! :(

شاد باشید .

2. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزیز ... سلام .

در مورد خوش دست تر بودن سری xxD کنن نسبت به xxxD کنن یا Dxxxx نیکون که همگی دوستان چه کننی و چه نیکونی اذعان دارن و حرف بنده نیست . اصولا طراحی گریپ برای سری ذکر شده کلا با سری های پایین تر تفاوت داره که موجب همین خوش دستی بیشتر میشه ولی خوب بدنه بزرگتر وزن بیشتر رو هم به همراه داره که بنده هم ذکر کردم در موارد . بهرحال بله من کمی نظر شخصی خودم رو هم اعمال کردم ، موافقم .

در مورد لنزها ولی چندان موافق نیستم ! لنزهای با ارزش و ارزان قیمتی مثل 50 1.8 نیکون سری 2 قدیم می بایست فوکوس دستی استفاده بشه یا لنزهایی از این دست که بسیار حیف هستش . البته برای همین لنز نامبرده سری جدید اتوفوکس عرضه شده که قیمت بالایی داره .
    کلا اگر شایعات نیکون دی 5100 رو توی نیکون رومرز دنبال می کردید حتما اطلاع دارید که بیشترین مانور روی سنسور دی 7000 بر روی این دوربین و موتور فوکوس بدنه بود که اولی محقق و دومی خیر ... متاسفانه نشد .

ممنون از دقت نظرتون .

پی نوشت :
    مثلا من قرار بود برم بیرون که فعلا نشستیم همچنان !!

پی نوشت 2 :
    من تعصب برندی ندارم و احتمالا بزودی کنن 7 دی خودم رو با یک غول نیکونی تعویض می کنم . فقط حیفم میاد این همه لنزهای عزیزم رو بفروشم !! :(

شاد باشید .
    ممنون از پاسخ خوب و منطقی.
    برای چی میخوایند برندتون را عوض کنید؟با کدوم غول قراره عوض کنید؟ D400 or D700 OR D3 ؟!!!
    در هرصورت تغییر برند مردونگی میخواد !
    امیدوارم که موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.من داشتم این تیبیک های قدیمی رو می دیدم .یه جا اقا سعید گفته بود نویز کم دوربین nikon d5100 و جزیایت بیشتر canon 600d .نبود نویز همون وجود جزیات بیشتر هست دیگه.بعدشم سرعت شاتر بالا تر یه مزیت محسوب نمی شه در مقایسه این دو دوربین چون این دو اصلا هم رده نیستن و وجود سرعت شاتر 1/8000 یه استارداند برای رده 600d هست.یه مسئله مهم هم برادزشگر های این دو هستن.الان دیگه dihic در مقایسه با expeed 2 ضعیف هستش.ما تو d7000 یک دونه از این هارو دیدیم در حالی که در 7d canon دوت digic رو و این در حالی است که این دوتا واقعا با هم قابل رقابت بودن.فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من که نفهمیدم شما طبق چه استدلال هایی اینطور نظریه پردازی کردید !!
    نویز داشتن باعث از دست رفتن جزییات میشه اما ربطی به جزییات بیشتر داشتن نداره . یعنی اینها در بیس دو کیس کاملا مجزا هستن . ایجاد نویز به عواملی بستگی داره و ماهیتش چیزی هستش واسه خودش و جزییات بیشتر توی دوربینهای دیگه چیز دیگری . جزییات بیشتر رو در صورت ساپورت سنسور میشه با بالا بردن چگالی پیکسل ها بدست آورد که در صورت استفاده از موتور پردازش بهتر و سنسور بزرگتر میشه اثری از نویز هم توی ایزوهای بالا مشاهده نکنیم .

بهرصورت تعریف جزییات رو میشه توی واحد ایزوی 80 یا فرضا 0 اگر وجود داشته باشه تصور کنیم . پس باید گفت نویز میتونه از جزییات کم کنه اما نبود نویز صرفا به معنی جزییات بیشتر نیست .
    و من هنوز در تعجبم که چرا کسانی که حداقل در ذهن خودشون دستی توی عکاسی دارن و اطلاعات با بقیه شیر میکنن ، درگیر طبقه بندی ها اون هم در این حد هستن که شاتر 1/8000 رو مزیت نمی دونن !! دوست گرامی ... بودن یا نبودن هر آیتمی موجب ایجاد یا عدم مزیتی میشه و هیچ ربطی هم به طبقه بندی و رده دوبین ها نداره . بله در صورتی میشه صحبتی از رده بندی کرد که بخوایم یه ویژگی کلی رو که همه اون رده بندی دارن بیان کنیم و با رده ی دیگری مقایسه کنیم نه اینکه برای رده ها استاندارد تعریف کنیم ! که انگار وحی منزل هستن و نیمشه مقایسه شون کرد ... !!

کلا من از فلسفه ی گفته های شما چیزی سر در نیاوردم و ممنون میشم توضیح بدید .

پی نوشت به Aless عزیز :

D3X

6. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •