منظورم این قسمته که قرمزش کردم ..اگه ممکنه یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم ...
منظورم این قسمته که قرمزش کردم ..اگه ممکنه یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم ...
منظورم ازاون پی ام یعنی اینکه مقدارفضایی که ازرم موجودیا قابل دسترس.
ببخشید ...خوب من منظورم اون فضایی که قابل دسترس نیست اونو میگم...یعنی مشکل داره اقای جعفریان g...اخه 5 گیگ قابل دستری 1 گیگ دیگه تکلیفش چیه؟
ممنون ......
خودویندوزسون 64 بیتی هم 1 کیگ خورده ای فضا مصرف میکنه اون مقدار باقیمونده ای که تو عکسم نشون میده درسته فقط نسخه سون 32 بیتی که حداقل 1 کیگ رم میخواد.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
سلام مهندس ببخشید یه سئوال داشتم....هر برنامه فارسی اگه بخوام نصب کنم فونت های فارسیش به این شکل در میاد ...مشکلش چیه ؟راه حل ؟
این تاپیک بخونیدکارتون راه میفته.
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت مهندس جعفریان.... وقتی افیس 2010 ووسیو رو نصب کردم و بعد دفعه بعدی که روشن کردم در حال خوشامد گویی (welcome) سیستم هنگ کرد ...ولی قبل اینکه نصب کنم به هیچ وجه هنگ نکرده بود ...من احساس میکنم واسه این dvd lord هست ومشکل بوجود میاد ...نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
سلام خدمت مهندس جعفریان.... وقتی افیس 2010 ووسیو رو نصب کردم و بعد دفعه بعدی که روشن کردم در حال خوشامد گویی (welcome) سیستم هنگ کرد ...ولی قبل اینکه نصب کنم به هیچ وجه هنگ نکرده بود ...من احساس میکنم واسه این dvd lord هست ومشکل بوجود میاد ...نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فکر کنک نرم افزار های کینگ خیلی بهتر باشه!!!!!!؟
به احتمال خیلی زیاد مشکل ازهمون پک لورد که شما نصب میکنید واسه همینم گفتم ویندوز خام نصب کنید چک کنید درضمن شما قبلش مسیر نصب آفیس داخل یک درایو دیگه به غیراز C بدین.
باشه جتما...درایو d نصب کردم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)