تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید پخش کننده usb دار و باند تا 300 هزار تومان

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اون لیستی که دادید از 500 هم میزنه بالا!!

خب به نظرتون دوتا باند ، یک ساب و یک آمپلی جواب میده؟؟ و البته با همون ضبط کنوود که فرمودید؟ میشه با 500 جمع کرد؟؟ و اینکه اصلا منطقیه صرفا با دوتا باند یک ساب ببندیم؟ چون من فکر میکنم باید 4تا باند باشه تا بشه بم بودن ساب و جبران کرد؟ درست فکر میکنم یا غلط!!؟
    میشه با 2 تا باندهم ساب بست . ولی بستن ساب ووفر با یه آمپ مونو جدا منطقی هست . با همون آمپ 4 کانال هم میشه بست ولی پدرش در میاد.
    به همین دلیل میگم برای عقب باند بیضی بگیری که کوبش خوبی داشته باشه و نبود ساب تا حدوده کمی حس نشه.
    من JBL P963 دارم . خیلی خیلی خوب میکوبه. البته باندهای ارزون تری هم هست مثل کنوود 718 و پایونیر 6994 و 6984
    یا MTX xt693 که کیفیت mtx از بقیه بهتره . اینا قیمتشون از 80 شورع میشه زیره 90 هستن ولی 963 jbl بالای 130 !
    اگه بخوای jbl 963 بگیری با آمپ 4 کانال بالای 500 میشه ولی یکی از اون 2 مدل باند رو برداری زیره 500

2. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه با 2 تا باندهم ساب بست . ولی بستن ساب ووفر با یه آمپ مونو جدا منطقی هست . با همون آمپ 4 کانال هم میشه بست ولی پدرش در میاد.
    به همین دلیل میگم برای عقب باند بیضی بگیری که کوبش خوبی داشته باشه و نبود ساب تا حدوده کمی حس نشه.
    من JBL P963 دارم . خیلی خیلی خوب میکوبه. البته باندهای ارزون تری هم هست مثل کنوود 718 و پایونیر 6994 و 6984
    یا MTX xt693 که کیفیت mtx از بقیه بهتره . اینا قیمتشون از 80 شورع میشه زیره 90 هستن ولی 963 jbl بالای 130 !
    اگه بخوای jbl 963 بگیری با آمپ 4 کانال بالای 500 میشه ولی یکی از اون 2 مدل باند رو برداری زیره 500
    ممنون بخاطر پاسخ خوبتون

خب حالا اگر دوتا باند بیضی بگیریم یک امپ مونو هم بگیریم و ساب بندازیم هزینه اش تا 500 میشه؟؟ الان میخواید کله منو بکوبونید به دیوااار چون این بنده داره پول میده دلم میخواد یه جورایی حال کنه و کوب ساب براش قابل احساس باشه!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون بخاطر پاسخ خوبتون

خب حالا اگر دوتا باند بیضی بگیریم یک امپ مونو هم بگیریم و ساب بندازیم هزینه اش تا 500 میشه؟؟ الان میخواید کله منو بکوبونید به دیوااار چون این بنده داره پول میده دلم میخواد یه جورایی حال کنه و کوب ساب براش قابل احساس باشه!!
    آمپ مونو 140
    ساب 70 - 80
    پخش 190
    اسپیکر حدود 100
    آمپ 2 کانال حدود 100
    + هزینه سیمکشی + باکس + نصب و تنظیم
    حالا جمع بزنین

5. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش با ساب و آمپ مونو میزنه بالای 600 تازه اونم با آمپ 2 کانال !
    خب میخواد بکوبه باید پول خرج کنه دیگه . ولی دختر ساب فکر نکنم به کارش بیادا مگه اینکه خیلی متفاوت باشه
    چون باند بیضی هم خوب میکویه خدایی

7. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خداییش نمی دونم چطوری تشکر کنم!! ما اینجا یه رفیقی داریم یه سر رفتم پیشش یه لیست بهم داد ببینید نظرتون چیه؟ خودش گفت من با تضمینی روی ماشینش سوار میکنم که از صد و کیفیت بی نهایت خوشش بیاد و نه نگه...

ضبط : پایونیر 5350

آمپ 4 کانال MB آگوستیک 6500

باند 2 تا خربزه ای کنوود 718

ساب باکس JBL 1800

خلاصه گفت با هزینه نصب و سیم کشی درست حسابی رو هم میشه 545 تومن

به نظرتون این قطعاتی که بسته خوبه؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداییش نمی دونم چطوری تشکر کنم!! ما اینجا یه رفیقی داریم یه سر رفتم پیشش یه لیست بهم داد ببینید نظرتون چیه؟ خودش گفت من با تضمینی روی ماشینش سوار میکنم که از صد و کیفیت بی نهایت خوشش بیاد و نه نگه...

ضبط : پایونیر 5350

آمپ 4 کانال MB آگوستیک 6500

باند 2 تا خربزه ای کنوود 718

ساب باکس JBL 1800

خلاصه گفت با هزینه نصب و سیم کشی درست حسابی رو هم میشه 545 تومن

به نظرتون این قطعاتی که بسته خوبه؟؟
    سلام
    پخشتون معموليه البته DAC ش ظاهرا 24Bit شده نسبت به سريهاي قديمي كه تو پخش بايد بهبودي رو شاهد باشيم.
    آمپي كه معرفي كردي رو من اصلا نشنيدم تا به حال!!؟مدل دقيق رو بفرمائيد
    اسپكير 718EX براي استيج عقب يك جفت كافيه،براي جلو هم توصيه ميشه كامپوننت تهيه نمائيد.
    ساب JBL رو هم من متوجه نشدم كدوم سري هست؟اگر سري power باشه خوبه. البته اين باكسهاي General زياد جالب نيستن ولي خب باتوجه به كيس مورد نظرتون چاره اي نيست.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    پخشتون معموليه البته DAC ش ظاهرا 24Bit شده نسبت به سريهاي قديمي كه تو پخش بايد بهبودي رو شاهد باشيم.
    آمپي كه معرفي كردي رو من اصلا نشنيدم تا به حال!!؟مدل دقيق رو بفرمائيد
    اسپكير 718EX براي استيج عقب يك جفت كافيه،براي جلو هم توصيه ميشه كامپوننت تهيه نمائيد.
    ساب JBL رو هم من متوجه نشدم كدوم سري هست؟اگر سري power باشه خوبه. البته اين باكسهاي General زياد جالب نيستن ولي خب باتوجه به كيس مورد نظرتون چاره اي نيست.
    اسم آمپ MBacoustics هستش.

والا ساب رو از پشت ویترین بهم نشون داد رو برگه هم گفتم اسمشو بنویس همونطوری که نوشتم برای منم نوشت. یعنی نوشت jbl 1800

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

والا ساب رو از پشت ویترین بهم نشون داد رو برگه هم گفتم اسمشو بنویس همونطوری که نوشتم برای منم نوشت. یعنی نوشت jbl 1800
    یه جمله فقط!
    سیستم بازاری

13. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من كه تا حالا همچين مدلي (6500) نديدم. MB رو ميشناسم،مدل آمپتون مشكوكه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه جمله فقط!
    سیستم بازاری
    یک آمپ 4 کاناله که تو رنج 130-140 باشه می تونید معرفی کنید که من جایگزینش کنم بگم اونو برام بندازه؟؟

سلام
    من كه تا حالا همچين مدلي (6500) نديدم. MB رو ميشناسم،مدل آمپتون مشكوكه
    اصلش میشه اینطوری : MBA - 6500SB

والا امروز باز رفتم پیشش دیدم تو ویترینش از این مارک بازم داره. اینی که میگم رنگش نقره ای بود. یه جدید هم با همین مارک آورده بود نارنجی بود!! اون 5800 بود فکر کنم. یعنی مارک مزخرفیه؟؟ نهایت جواب یه دختر و توی ماشین نمیده؟؟

شماها اصلا به من بگید با 500 هزار تومان اینارو چی بگیرم؟؟؟ خواهشا دو مدل دو مدل معرفی نکنید! فقط یک مدل نهایی به من بدید!

ضبط یو اس بی خور ( ظاهر هم شیک )

دوتا باند خربزه ای برای عقب

یک ساب

یک آمپی

به خدا مخم دیگه نمیکشه. این بنده خدا هم همه چی و سپرده دست من نمیخوام ناامیدش کنم پس فردا بگه عجب غلطی کردم به این گفتم!! خیلی بهم اطمینان داره که کامل سپرده به من...
    Last edited by sayanermia; 13-06-2011 at 17:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •