بودجه شما برای مادربرد چه قدر هستش دوست من ؟
بودجه شما برای مادربرد چه قدر هستش دوست من ؟
100-120 یورو که بشه 150 تا 180 تومن البته نه به قیمت های بازار اینجا البته نمیدونم ایران با اروپا چقدر اختلاف قیمت وجود داره
تو این حدود پیشنهاد من مدل های زیر هستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبایوستار هم برد بدی نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اولی رو انتخاب کردم برد ازراک رو فقط یه سوالی دو تا Sapphire HD6950 روی برد جا میشند؟ اخه خیلی کارت های کلفتی هستند![]()
بله جا میشه و فکر نمی کنم مشکلی از بابت جا شدنش داشته باشید
در این مورد فکر کنم مفصل بحث شد
در بحث مفصلی که انجام شده مشخص شد که لینک x4 برای کارتی مثل 5830 مشکل ایجاد می کنه چه برسه به 6950
6950 حتی روی لینک x8 هم با مشکل پهنای باند مواجه میشه
Last edited by ess_1362; 07-06-2011 at 09:16. دليل: ایراد جمله بندی
الان من گیج شدم این محدودیت ها چقدرند؟ باید چه مادر بردی بگیرم که بتونم کراس خوبی بکنم؟ چقدر باید هزینه بکنم؟ میتونم جایی مقایسه هارو ببینم؟
فکر کنم تستها مربوط به 5870 میشه که 6950 از این قویتر هست یعنی اختلاف باز هم بیشتر میشه
منبع بنچمارکها : دوست عزیز و گرانمایه پاسارگاد
پس برای چی تو این تست ها اخلاف ها زیاد نیست ؟ ( در حد 3 تا 4 فریم
کارت تست شده هم 6950 هست
یا مثلا این تست
p67 x8 x8 با x58 x16-x16 اختلاف زیادی نداره:
.
و..... که بقیه رو هم تو لینک زیر می تونید ببینید
حالا کدم بیشتر قابل اعتماده ؟ ممنون میشم از دوستان در این مورد نظر بدن که جریان چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by happyfeat; 07-06-2011 at 11:48.
سلام و درود
ایجاد محدودیت مورد قبول است اما در کدام شرایط و با کدام کارت این محدودیت مشکل ساز خاهد شد بحث دیگریست. بنده در تاپیک 5830 سعی کردم با اثبات ریاضی به این موضوع اشاره کنم که در رزولیشنی خاص با گذر از مرز مشخصی از پهنای باند دیگر شاهد افزیش جهش آمیز تعداد فریم تولیدی نخاهیم بود که متاسفانه به علت مسموم بودن جو آن تاپیک دیگر ادامه ندادم.
موضوع این تاپیک در مورد کارت 6950 است من هم دعوت میکنم به تستی که میزان کارایی این کارت و کارت GTX570 را در مسیرهای مختلف نشان میدهد توجه کنید اما از آنجایی که در پست های بالا نبز چند نمونه محک قرار گرفته که در برخی حتا نوع کارت مورد آزمایش قید نشده جهت تبدیل نشدن صفحه به نقل قول صرف از قرار دادن تمامی عناوین تست در این تاپیک خودداری میکنم اما میخاهم در کنار هم به میانگین کاهش کارایی کارت های نام برده شده در تمام بازیها بر اثر کاهش پهنای باند نگاه کنیم:
در تاپیک قبلی عرض کرده بودم ریشه افت فریم گاه تنها کمبود پهنای باند نیست و تاخیر و اتلاف پلتفرم ها نیز بسیار تاثیرگذار است حال مشاهده میفرمایید GTX570 با وجود قدرت بیشتر دچار کاهش فریم کمتری نسبت به HD6950 شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)