نمیدونم دقیقا چی خوندم.. موقع سمپاشی باید اب زیاد داد..
موقع کود دادن هم فکر کنم همین طوریه ...شایدم بر عکس باشه ..دقیق یادم نیست. { عجب کند ذهنی شدما }
نمیدونم دقیقا چی خوندم.. موقع سمپاشی باید اب زیاد داد..
موقع کود دادن هم فکر کنم همین طوریه ...شایدم بر عکس باشه ..دقیق یادم نیست. { عجب کند ذهنی شدما }
سم پاشی؟
وای...من اصلا سم پاشی نکردم...نکنه به خاط سم پاشی نکردن باشه؟!![]()
منم سم پاشی نکردم فقط 1 بار یکی از باقبون ها داشت سم میزد درخت ها رو امد توت فرنگی ما رو هم مورد عنایت قرار داد..سم پاشی؟
وای...من اصلا سم پاشی نکردم...نکنه به خاط سم پاشی نکردن باشه؟!![]()
سم اگه نزنیم فکر کنم توت فرنگی ها همه کرمی میشه یعنی نصفش رو می خورند بقیش رو میزارند برای ما
سم باید حتما زده بشه اگه محیط دارای حشره و اینا هست.
انتالیا که حشره نداره![]()
اخه همسایمون بدون سم پاشی توت فرنگی هاش اندازه پرتغال هستند...ولی مال من فکر کنم یه مشکلی دارند...شاید مواد شیمیایی اون کود زیاد بوده...نظر شما چیه دوست عزیز؟
خب از همسایتون کمک بگیر - مگه کودتون حیوانی نبوده ؟؟ پس مواد شیمیایی نباید داشته باشه.
شایدم بهت جای کود حیوانی یک چیز دیگه فروخت![]()
کودش بو میداد ؟؟ اخه کود حیوانی بودی بدی داره
شایدم معده حیوون بنده خدا اسیدی شده بود که زد گیاهتون رو له کرد رفت![]()
من کود دادم فقط برگ هاش بزرگ شده![]()
این برای باغچه ها هم صدق می کنه ؟؟رای کود گلدانتان بهتر است از ترکیبی از کودهایکمپوست مخصوص باغ، برگ یا زبالههای سبز بازیافت شده استفاده کنید و تا عمق 15 سانتیمتری خاک گلدانتان (از بالا) را با آن بپوشانید. بوتهها به خوبی درون خاک جای دهید و مطمئن شوید که جوانه برگها همتراز با خاک است.
معمولا پرورش توتفرنگی، به ویژه وقتی جنس بوتههای آن مرغوب باشد، بسیار آسان است. در ابتدا تنها کافی است علفهای هرز را از خاک خارج کنید، اما وقتی میوهها شروع کردند به در آمدن، حواستان به حشرات و آفتها هم باشد.
مهمترین نکته در پرورش توتفرنگی این است که خاک گلدان آن را مرطوب نگه دارید. البته باید حواستان هم باشد که به طور ناگهانی حجم زیادی از آب را پای گلدان نریزید.
اگر گلدانتان را روی بالکن قار میدهید، وقتی میوهها در آمدند، پیش از اینکه رنگی به خود بگیرند، روی آنها را با پلاستیک بپوشانید. این کار آنها را از گزند پرندهها در امان نگه میدارد.
جدی ؟؟من کود دادم فقط برگ هاش بزرگ شده![]()
یعنی میوه ایناش هیچ تغییری نکرد ؟؟ وا... اصلا فکر کنم کود بیخود هست با این وضع.
............
اگه شکر بریزیم پای بوته میوه شیرین میشه ؟؟ { یکجا خوندم گفتم شاید تاثیر داشته باشه }
یکی بهم میگفت اگه تهش مشروب بریزی یه طعم خوبی میگیره....من هم شکر ریختم هم اضافه های ته شامپاین....از همون مغازه که کود گرفتم پرسیدم میگفت اصولا توت فرنگی هرچی به پاش بریزی همون طعم رو میگیره..درسته؟!
یکی بهم میگفت اگه تهش مشروب بریزی یه طعم خوبی میگیره....من هم شکر ریختم هم اضافه های ته شامپاین....از همون مغازه که کود گرفتم پرسیدم میگفت اصولا توت فرنگی هرچی به پاش بریزی همون طعم رو میگیره..درسته؟شما حالت خوبه ؟؟ شما که احیانا ترک نیستید اونها هستند
مشروب ریختی زدی گیاه بد بخت رو له کردی که . الکل انرژی زیادی داره حتما سوزوندی او بد بخت رو .
از زمانی که کود دادم هم قد کشیده هم برگ ها بزرگ شده . میوه هم اصلا نداده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)