اوکی حالا اگه خودت میخواستی cpu بگیری از بین این دوتا کدومو می خریدی؟
در مورد مادربرد خب usb3 تا یکی دو سال دیگه فکر کنم کاربرد داشته باشه بعد فکر کنم کارت usb3 هم اومده نه؟ می دونی قیمتش چنده؟
در مورد گرافیک من فکر کردم 460 قیمتش 180 تومنه البته توی یکی از تاپیک ها این قیمتو زده بود
بین 5770 و 450 چی؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا یکیه؟
من 640 میگرفتم. هر چی باشه 4 فش هسته داره.
بین 5770 و 450 همون 5770 با اختلاف محسوسی بهتره. من همون اول که پیشنهاد دادم نیم نگاهی به کارت های تقریبا" هم قیمت داشتم.
اما در مورد usb3 باید بگم مدت زیادیه که مادربرد های دارای این پورت به فروش میرسن اما سخت افزار هایی که با usb3 کار میکنن نادر و انگشت شمار هستن و شما شاید هیچ وقت یکیشو لازم نداشته باشی. در مورد آیندش هم خوشبین نیستم که فراگیر بشه. در نهایت خرید یک کارته دیگه. تصور من حین پیشنهاد دادن بودجه محدود شما و انتخاب مناسب ترین قطعاته وگرنه اگه دوست دارین میتونید مادربرد با این پورت بخرین ولی اگه من جای شما بودم به جای هزینه کردن روی چیزی که شاید 2 سال لازمم نشه پردازنده بهتر میخریدم.
مرسی پس همون سیستمی که گفتی می خرم فقط سی پی یو اخرش 635 رو بگیرم یا 640 چون توی سیستم پیشنهادی گفتی 635 الان گفتی 640؟
اختلاف چندانی ندارن. به هر کدوم که پولت رسید!!
بنظر من خرید مادربرد بدون usb 3 اشتباهه. چون همین الانشم هاردها و فلشهای usb 3 زیاد شده و usb 2 داره از رده خارج میشه.
اونکه مشکلی نداره میشه یه کارت usb 3 خرید به قیمت 30 تومن
از همه ی دوستان به خاطر راهنماییشون ممنونم
فقط قراره واسه مسافرت بیام تهران می خواستم بدونم بهترین جا واسه خریدن قطعات کجاست؟ بعد واسه اسمبل کردن چه قدر میگیرن؟
خیابان ولیعصر.
حدوده 10 تا 15 تومان.
فقط یه مشکل دیگه ای که هست من میخواستم از همین دی وی دی رایتری که الان دارم واسه سیستم جدید استفاده کنم که رایترم ide هستش می خواست بدونم این مین ide داره؟ اگه نداره تبدیل ide به ساتا هستش؟ قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)