تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 60

نام تاپيک: چرا ما موفق نمیشویم ؟! [ نظر سنجـــی ]

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون افرادی که نام بردید در واقع کودن و بی استعداد و... نبودن.اونا خاص بودن.و این خاص بودنو آدمای عادی(مثل معلمای این افراد) نمی تونستن درک کنند.اونا روشهای خاص خودشونو داشتن که اینم برای اطرافیانشون قابل درک نبوده.

2. 3 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به نظر من یه سری نیروهای اهریمنی نمیذارن انسان ها به خوشبختی و آرامش مطلق دست پیدا کنن این نیروها رو نمیشه با چشم عادی دید همینطور مغزهای ادم های عادی نمیتونن این جمله رو درک کنن

4. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظرم!
    1- وقتی کسی که نابینا میشه یا کور مادرزاد هستن.چون یکی از حواس بینایی رو ندارن و از دست می دن! روی حواس دیگه کار می کنن!
    2- کسی که ادعایی نداره و گاهی وضع مالی خوب نداری! سعی می کنه به جایی برسه
    3- گاهی اوقات! آدمایی مثل ملانصرالدین! کل جامعه متفق القول فکر می کردند دیوانه است! اما اینطور نبوده

6. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

از خیلی ها هنوز که هنوزه هم قدردانی نشده ... فقط چند نفر مطرح شدند ... مثل ادیسون و انیشتین و ...
    +
    من معتقد هستم که اگه کسانی مثل انیشتین و ادیسون معروف و مشهور نمیشدن ، میتونستن خیلی از قوانین ناشناخته و ماورا الطبیعه رو اثبات کنند . به نظر من شهرت کار رو بد تر میکنه ، دشمن به وجود میاره ، حسادت به وجود میاره ، ضربه های سنگین به وجود میاره ، و ...
    قرار نیست همه رو بیان تو تلویزیون یا مجله نشون بدن و بگن فلان شخص این خدمت رو به بشریت کرده.....منظورم این بود که کسایی پیدا میشن که میفهمن این راه درست بوده و ادامش میدن، و این برای اون فرد یعنی موفقیت....اگه کسی راه ادیسون رو ادامه نمیداد، فقط همون اختراعاتش تا الان باقی مونده بود و خبری از موبایل و وسایل برقی دیگه نبود !
    اگه کسی نیاد به کارای یه شخص موفق اهمیت بده و گسترشش نده، اونوقت میشه گفت اون فرد ناموفق بوده !
    کسایی رو که میگی هنوز معروف نشدن مطمئنا خیلیا گوشه و کنار دنیا دارن ازشون به خوبی یاد میکنن و راهشونو ادامه میدن.....
    +
    اون چیزایی که گفتی همیشه برای افراد مشهور رخ نمیده !

8. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظرم!
    1- وقتی کسی که نابینا میشه یا کور مادرزاد هستن.چون یکی از حواس بینایی رو ندارن و از دست می دن! روی حواس دیگه کار می کنن!
    2- کسی که ادعایی نداره و گاهی وضع مالی خوب نداری! سعی می کنه به جایی برسه
    3- گاهی اوقات! آدمایی مثل ملانصرالدین! کل جامعه متفق القول فکر می کردند دیوانه است! اما اینطور نبوده
    گفته باشم نام کاربری من حق کپی رایت داره ها...همینجوری استفاده نکن

به نظر من تحقیر شدن واسه اینجور افراد مثل تشویق شدن میمونه.و مسئله دیگه پشتکار و از شکست نترسیدنه.یه جورایی اینا عاشق تلاش کردن بودن و اخر هم به نتیجه رسیدن
    دلیل اینکه خیلی از ما نمیتونیم مثل اونا بشیم اینه که صبرمون کمه.شاید تلاش زیاد بکنیم ولی زود مایوس میشیم

10. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

افرادی مثل من و شما اگه تحصیل نکنیم و تلاش نکنیم ، در سطح خیلی پایینی قرار میگیریم ... شاید پایین تر از مامور محترم شهرداری ! باید نابغه باشیم که تلاش نکنیم .... مثل دانش آموزی که میاد سر کلاس میشینه ، بدون اینکه نُت برداری کنه سر امتحان 20 میشه !
    منظور شما اینه که این افراد نبوغ ذاتی داشتن ؟
    پس چرا در کودکی انقدر تحقیر میشدند و جزو خنگ ترین ها شمرده میشدند ؟
    وقتی نمیتونستن با شیوه های آموزشی خودشون کنار بیان ، چیجوری در رشته ی مورد نظرشون تحصیل کردن و به درجات بالا رسیدن ؟ بالاخره باید با اون شیوه ها کنار میومدن دیگه !!
    اگه با شیوه های تدریس کنار اومد ؛ چیجوری کنار اومدن ؟
    اگه کنار نیومدن ، چیجوری شهرت پیدا کردند ؟

!!
    ممنـــون !
    منم ممنون از این همه دقتتون
    اگه منظورتون از نبوغ IQ شونه حتما حداقل در یه سطح متوسط یا بیشتر بوده، دیگه کودن که نبودن! اینکه خیلی از جاها از اینها در دورانهایی از زندگیشون بعنوان کودن یاد میکنن بنظرم علاوه بر اغراق یه خرده جنبه انگیزشی هم داره که مثلا شما هم اگه بجنبید حتی میتونین ازشون جلو بزنید
    در مورد مثالی که گفتید من و شما نمیتونیم موافق نیستم چون فقط تاثیر IQ رو در نظر گرفتین در صورتی که دیگه الآن خیلی از ماها میدونیم EQ تاثیرش خیلی بیشتره، نت برداری هم فقط یه روش برای یاد گرفتنه، این همه روش برای یادگیری وجود داره که فرد میتونه ازشون استفاده کنه

بعدشم یه نکته دیگه اینکه هرچی آدم تو مقاطع بالاتر بخصوص آموزش عالی وارد بشه چون بحث پژوهش و تولید علم پررنگ تر از آموزشِ صرف میشه امکان بروز خلاقیتها برای فرد بیشتر میشه که در نتیجه میشه انتظار شکوفایی رو از چنین افرادی در این مقاطع بیشتر انتظار داشت، هر چند اینها از دوران کودکی هم نشانه هایی از خلاقیت رو بروز میدن نمونه بارزش هم داستان ابداع روش جمع اعداد 1 تا 100 توسط گاوس در دوران کودکیه که هممون شنیدیم

12. 3 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

به نظر من :
    1-اکثرا هدف نداریم
    2-تلاش نمی کنیم
    3-تا موفقیت چی باشه

ناپلئون بنا پارت: مدرسه خود را با رتبه ۴۲ به عنوان یک دانش آموز غیر ممتاز ترک کرد!!
    شما جریان نمره ی ناپلیونی رو نشنیدی مثل اینکه
    انیشتین : 99 درصد پشتکار 1 درصد نبوغ
    اینو ادیسون گفته

14. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از ناپلئون عبرت بیاموزید ! که از یک مورچه عبرت میگیره! درست فهمیدین فقط یک مورچه !

( مورچه تا کارشو انجام نده هیچوقت تسلیم نمیشه یعنی یه مورچه تلاش میکنه تا آخر که بتونه یه دونه ای رو از رو زمین به بالای دیوار ببره اینقدر میفته میفته آخرش میتونه موفق بشه!!!

، ما میتونیم موفق بشیم اول از همه باید هدف رو مشخص کنیم ! بعدش در مورد آن حداکثر تلاش رو بکنیم تا به نهایت بریم و حق واقعی و توانایی واقعی خودمون رو ببینیم! و بدست بیاوریم!

هیچوقت هم شکست نخوریم! فکرشو بکنین هیچ دانشمندی هیچوقت نمیگفت من شکست خوردم تمام شد! بارها و بارها شکست میخورد! اما باز تلاش میکرد تا آخر به موفقیت می رسید! خواستن توانستن است !

16. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیل اصلی عدم موفقیت ما القاء نتوانستن و بعد تلاش نکردن است
    هدف رو همه انسانها دارند یکی میخواد ثروتمند باشه یکی نابغه.مساله اینه که بخواهی به این جایگاه برسی.خیلی ها دوست دارن مولتی میلیاردر بشن ولی همش میگن ما کجا و فلانی کجا. افراد موفق نمیشه و نمیتونم رو اصلا بکار نمیبرن.حتی اگر واقعا نشدنی باشه!
    دومین مساله هم تلاش و پشتکاره

18. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خیلی ممنون از همه ی شما ، پست های بسیار زیبایی خوندیم و لذت بردیم .
    اما نظر اکثر دوستان در مجموع بر یک باب است : پشتکار ، پشتکار ، پشتکار ...

اگر چندی پیش ، فیلمی که از زندگی ادیسون تهیه کرده بودند رو میدیدید ، ادیسون میگفت : من فقط با تلاش و رها نکردن هدف ، پایداری و استقامت به اهدافم رسیدم و شدم ادیسون ، مردی که سه روز بعد از فوتش لامپ ها در سراسر آمريكا براي احترام به وي نورشان كم شد تا همه به ياد داشته باشند كه توماس اديسون جهان را با اختراعش روشن تر كرد .

اما ، مهم اینه که این جملات از بس تکرار شدند ( روی در ، دیوار ، تابلو ، پارچه ، و ... ) دیگه اثر کافی بر روی خیلی از ماها ندارن .
    واقعا چطور میشه موانع به این بزرگی رو ندید و به هدف ادامه داد ؟

بر فرض ، با مافیای آموزشی ایران که قدم به قدم جلوی درس خوندن دانش آموز هارو میگیره چطور میشه درس خوند ؟ دانش آموزی که با علاقه ی وافر شروع به درس خوندن میکنه ، اما در سر راهش :
    - حقوق کم معلم و کلاس خصوصی گذاشتن و فروش سوال در کلاس خصوصی
    - خود آموز نبودن کتاب های درسی و الزام بر خرید کتاب های کمک درسی
    - شرکت در طرح های کانون ( قلم چی ، ... ) به منظور آشنایی با غولی به نام کنکور
    - درآمد کم پرسنل مدرسه و بدخلقی پرسنل با دانش آموزان و بلعکس
    - نبودن عوامل جذابیت در مدارس ، نظیر فیلم های آموزشی و ...

با این حال ، دانش آموزی با تلاش مضاعف سعی میکنه خودش رو به حد ایده آل برسونه ، در صورتی که همین دانش آموز اگر روش سرمایه گذاری بشه ( در یکی از کشور های خارجه ) میتونه جهان رو متحول کنه !

بحث ما اینه ، بدون تکرار مکررات ، ( خودمونی سوال بپرسم ) : چیجوری جلوی تنبلیمون رو بگیریم و تلاش کنیم ؟!
    اگه همه بتونن این کار رو کنن ، دنیا میشه بهشت موعود !
    اما نمیشه ...

در مورد مثالی که گفتید من و شما نمیتونیم موافق نیستم چون فقط تاثیر IQ رو در نظر گرفتین در صورتی که دیگه الآن خیلی از ماها میدونیم EQ تاثیرش خیلی بیشتره، نت برداری هم فقط یه روش برای یاد گرفتنه، این همه روش برای یادگیری وجود داره که فرد میتونه ازشون استفاده کنه
    حامد جان میشه در رابطه با EQ بیشتر توضیح بدی ؟

20. 4 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •