fz40 بخر حالشو ببر
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
FZ35![]()
fz40 بخر حالشو ببر
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
FZ35![]()
دوستان این سایت رو رفتین ؟حسابی داره تو سر مال میزنه !!! ( hs10 )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت فقط dpreview.com
سلام به نظر اساتيد p500 يا sx30 بينشون موندم !!!
كيفيت عكس برام مهمه فيلم همون hd كافيه كدوم شارژ بيشتري نگر ميدارن؟؟خيلي مهمه برام!!
افكتهاي رنگ رو p500 داره؟؟؟
![]()
من بین این 2 کالا موندم کدوم رو بخرم
از چه لحاظ از fz100 بیشتر از sx30 راضی هستین
من توی دیجی کالا مقایسه کردم امکانات sx30 بیشتر از fz100 هست با اینکه هر دو قیمتش تقریبا یکیه ولی معمولا توی نظر سنجیها همه fz100 رو انتخواب میکنن
و اینکه آخرش sx30 از برند canon هست آیا میشه با panasonic مقایسه کرد؟؟؟؟
کمکم کنید از این 2 راهی بیرون بیام
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
انتخاب خیلی سختی دارید با توجه به ریوهایی که من از این مدل نیکون
دیدم دوربین خیلی خوب با کارایی بالایی هستش و با در نظر گرفتن سنسور CMOS
بنظر میاد برتری از آن P500 باشه البته لنز واید بهتر 22.5m و زوم بیشتر 36x
و همچنین سرعت عکاسی پیاپی بیشتر از مزایای این دوربینه![]()
اگر کیفیت عکس برات خیلی مهمه بهتر یه نگاهی به سایتهای خارجی بندازی و نمونه عکسها رو با هم مقایسه کنی تا خودت بتونی تصمیم بگیری![]()
fz100 خیلی بهتر از sx30 ئه امکانات بسیار زیادی داره ، برزگ ترین برتری sx30 زوم بالترشه همین
قیمتاشون یکیه ، فکر نکنم این جوری باشه ها (دست کم توی ایران)
panasonic توی غیر حرفه ای ها هیچ چیزی کم تر از کنن نداره
شما به HS20 هم فکر کن![]()
اینجا می تونید کیفیت ها رو با هم مثایسه کنید
ولی متاسفانه SX30 و HS10 رو نداره .من SX20 و HS10 و FZ100 رو با GF2 که فکر کنم قیمتش تو همین حدود یا کمی بلاتر باشه مقایسه کردم .شما می تونید هر جای عکس رو که خواستید با هم ISO که خواستید تست کنید
این کیفیت این چهار دوربین با بالاترین کیفیت هست :
اینم کیفیت عکس ها با ISO 800 .دقت کنید که نرم افزار داخل دوربین تا حدی نویز ها زو کم کرده که باعث افت کیفیت تصویر شده
اینم کیفیت عکس های RAW بدون نویز گیری و ... توسط دوربین که البته خودتون می تونید توی کامپیوتر نویزشو خیلی با کنترل بیشتری بگیرید.SX20 فرمت RAW نداره !:
اینم لینک سایت منبع :
در ضمن ... SX30 فرمت RAW رو ساپورت نمی .نه. اگه به عکاسی علاقه دارید این فرمت خیلی خیلی می تونه کمکتون کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 09-06-2011 at 23:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)