تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: راهنمایی در مورد پروژه دانشگاه

داره خودمونی میشه mohsen_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز برنامتون رو اجرا کردم تا اینجا خوب بوده. یه خورده روش تغییرات دادم بررسی کن تفاوت هاش با برنامه خودت مشخصه. کار اصلی که کردم این بود که دور جدول رو با b پر کردم. شما هم تا جایی که میتونی کدهاش رو اصلاح کن من انشالله آخر هفته فرصت کردم حتما یه دست حسابی روش میکشم. متاسفانه این هفته اصلا فرصت نداشتم. یکی از کارهایی که باید انجام بدی اینه که خونه های وسط رو اول تماما با - پرش کنی بعد به تعدادی که میخوای خوراکی رو به صورت رندم تو خونه های جدول قرار بدی. کار بعدی هم اینه که بتونی چند تا مانع به هم متصل داخل جدول قرار بدی. کار سختی نیست شما سعی کن انجام بدی این کارارو اگه نتونستی من انشالله فرصت کنم حتما کمکت میکنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohsen_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض موندم.....

مرسی محسن جان
    اگه ممکنه یه راهنمایی هم در مورد بدن مار و حرکت بذار چون من چند روز تو هیمن مورد قفلم و هیچی هم نتونستم جلو برم
    بدن مار باید آرایه باشه؟ کاراکتر باشه؟ چند بعدی باشه ؟ تعداد سطر و ستون ها چند تا باشه؟
    چطور با آرایه table ارتباط برقرار کنه ؟
    و ورد اولیه چطور باشه؟

بی نهایت تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض امید

محسن جان من امیدم بعد از خدا به شماست دیگه چیزی به تاریخ تحویل پروژه نمونده لطفا کمک کن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عذر میخوام میلاد جان. من تصور میکردم آخر هفته فرصت خوبی داشته باشم اما متاسفانه اینطور نشد. خوب شد یادآوری کردی من حتما تا جایی که از دستم بر بیاد کمکت میکنم. چون میدونم تلاشتو کردی این کارو میکنم. امروز سعی میکنم یه حال اساسی به برنامت بدم. فقط شما باید بعد از دیدن کد حتما خط به خط بخونیش و از تمام جزئیاتش مطلع بشی تا هم یاد بگیری و هم اینکه اگه استادتون چیزی پرسید بتونی مسلط جواب بدی. اگر خودت هم چیزی نوشتی اینجا بذار ببینم چه کردی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان دارم روش کار میکنم. فعلا تا اینجارو داشته باش و بررسیش کن تا بازم واست آپ کنم. سعی کن خودتم حتما روش کار کنی.

کد:

7. این کاربر از mohsen_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا میلاد من میتونم حرکت مار رو برات بنویسم. منتها شما قبلش کدی که برات فرستادم رو خوب نگاه کن و فرض کن مار یک خونه در جدول اشغال میکنه. سعی کن با کمک چیزی که برات فرستادم حرکت رو برای اون حالت بنویسی. بعدش روی حرکت مار بزرگتر با هم بحث میکنیم. اگر نتونستی من واست کاملش میکنم. این قسمت از کد واقعا میتونه به ذهنت برای برنامه نویسی کمک کنه. حیفم اومد این فرصت رو ازت بگیرم. موفق باشی من باز سر میزنم. فعلا بای

9. این کاربر از mohsen_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واقعا نمي دونم به چه زبوني ازتون تشکر کنم و حداقل کاري که مي تونم بکنم اينکه دکمه تشکر رو واستون بزنم تا بيشتر از اينها شرمنده شما نشم هرچند ميدونم در مقابل کار شما بسيار نا قابله
    ....
    آقا محسن من اين برنامه که شما لطف کردين نوشتين رو ران کردم البته اون برنامه قبليتون هم همين طور
    فک کنم شما با لینوکس یا حداقل به غیر از وزژنی که من باهاش کار میکنم کار میکنید و کامپایلر من از #include<vector> ارور میگیره که من با حذفش و با تقییر دادن while(true) به while (1)
    مشکلو حل کردم و ران شد ولی استاد ما هینطوری جدولو خواسته که من نوشته بودم و موانع دور
    برشو نخواسته اگه خواستی یه سری به وبلاگ استادمون بزن
    کد:
    البته شک ندارم که خود شما هم
    استاد کسای دیگی هستین بازم مرسی امیداورم روزی در این دنیای کوچک بزرگ نما بهم برسیم
    ومن بتونم جبران کنم.

11. این کاربر از miladma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا نمي دونم به چه زبوني ازتون تشکر کنم و حداقل کاري که مي تونم بکنم اينکه دکمه تشکر رو واستون بزنم تا بيشتر از اينها شرمنده شما نشم هرچند ميدونم در مقابل کار شما بسيار نا قابله
    دشمنت شرمنده دوست عزیز

آقا محسن من اين برنامه که شما لطف کردين نوشتين رو ران کردم البته اون برنامه قبليتون هم همين طور فک کنم شما با لینوکس یا حداقل به غیر از وزژنی که من باهاش کار میکنم کار میکنید و کامپایلر من از #include<vector> ارور میگیره که من با حذفش و با تقییر دادن while(true) به while (1) مشکلو حل کردم و ران شد
    نه من در visual c رانش کردم. اون فایل سرایندی که پاکش کردی واسه مثال دیگه ای بود که یادم رفته بود پاکش کنم. کار درستی کردی پاکش کردی.

استاد ما هینطوری جدولو خواسته که من نوشته بودم و موانع دور برشو نخواسته
    اشکال نداره شما میتونی تابعی که دیوار دور رو میکشه پاک کنی.

اگه خواستی یه سری به وبلاگ استادمون بزن
    سر زدم. ماشالله معلومه استاد اکتیو و فعالی دارید.

شما کار رو جلو ببر من بازم تا جایی که بشه کمکت میکنم. منتها به نظر میاد استادتون میخواد دفاع بگیره. اگه این کار رو بکنه باید کاملا روی کدی که واست فرستادم و ایشالله میفرستم مسلط باشی تا زحمتات خدای نخواسته به هدر نره. من هدفم اینه که شما راه بیوفتی و بتونی کار رو خودت انجام بدی وگرنه انجام کاملش زیاد وقتم رو نمیگیره.

البته شک ندارم که خود شما هم استاد کسای دیگی هستین بازم مرسی امیداورم روزی در این دنیای کوچک بزرگ نما بهم برسیم ومن بتونم جبران کنم.
    شما واقعا لطف داری میلاد جان. من کار خاصی نکردم.

در پناه حق باشی
    Last edited by mohsen_7; 06-06-2011 at 21:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض حرکت سر مار

محسن جان درود بر تو
    من اون برنامه که شما نوشته بودید به زبون خودم ترجمه کردم مثل برنامه اولی که نوشته بودم در آوردم منتها از بر شما الگو گیری کردمو با استفاده از تابع نوشتم.
    همون طوری که گفتی ابتدا حرکت یه تیکه از بدن مار بنویس من نوشتم و فقط سر مار در جهات مختلف حرکت دادم.
    حالا شما اگه ممکنه درمورد اعضای دیگه بدن مار یه خورده توضیح بدین وچه جوری می تونم بدن مار رو جا به جا کنم راهنمایی کنین
    فک کنم یواش یواش داریم به امتیاز بندی و قوانین حرکت مار که استادمون تعیین کرده می رسیم اگه ممکنه در این مورد هم لطف کنین توضیح بدین
    من تو این کد آرایه init رو یه خورده بزرگتر در نظر گرفتم تا با مقدار دهی اولیه به مشکل برنخورم
    بعد در مورد اون آرایه که مختصات بدن مار نگهداری میکنه و کجا باید ازش استفاده کنم یه خورده توضیح بدین.
    بازم ممنونم........
    Last edited by miladma; 09-06-2011 at 23:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض امان از این حرکت مار

محسن جان من سعی کردم که مار ور حرکت بدم ولی نتونستم ابن کد نوشتم براش ولی حرکت نکرد من دیگه ایده ای براش ندارم واقعا دیگه گیج شدم.
    اگه لطف کنی اشکال منو بگی ممنونت میشم بخدا
    [
    Last edited by miladma; 09-06-2011 at 23:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •