با سلام
من چندین سال بود که یک مانیتور قدیمی crt داشتم امروز رفتیم و یک ml23 خریدیم 340 هزار تومان
مبارک باشه قیمتی که خریدید مناسبه
1 یک پیکسل سوخته داشت که البته زیاد پیدا نبود
اگه ببرید نمایندگی و زیاد بهشون گیر بدی احتمال داره برای پیکسل سوخته براتون تعویض کنند
من یه مدل ms238 رو تعویض کردم با 1 پیکسل سوخته
2.فکر کنم اگر به جای led یک lcd و یا یک مارک دیگر هم می خریدم همین کیفیت تصویر را داشت و پول بیخودی دادم
این مورد دیگه بر میگرده به انتخاب شما اما به نظر شخصی من ال ای دی شفاف تر از ال سی دی هستش
3.تصویر بسیار روشن است (باید روشنایی تصویر را نزدیک صفر ببرم تا بتوانم کار بکنم )
4.یک عکس سیاه را fullscreen کردم .به خاطر نور مانتیور رنگ سیاه صد در صد سیاه نشان داده نمی شد و حالت ابی تیره داشت
تنضیمات نور رو می تونید هم به وسیله مانیتور و هم با درایور کارتتون درست کنید
من هم این مدل مانیتور رو دارم و چند تا عکس ازش تو لینک های زیر تو تاپیک های دیگه قرار دادم که می تونید ببینید و مقایسه کنید
به نظر من نشت نورش از هم مدل سامسونگش خیلی کمتر هستش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
یکی از اعضای خانواده ازم پرسید این مانیتور چه ویژگی دارد که حدود 100 هزار تومان از بقیه مارک ها گران تر می باشد،موندم چی جوابش بدهم
شما اگه قیمت بقیه مدل ها رو هم داشته باشید مدل های led تو همین رنج هستن 23720 سامسونگ 370 به بالا هم مدل ال جی هم همین حدوده مگه Aoc که به شخصه باهاش کار نکردم و از کیفیتش هیچ اطلاعی ندارم
راستی این مانتور led واقعی می باشد یا از نوع backlight است?
همه led های موجود backlight می باشند