آقا اين راديو ها مثل راديو فردا ايستگاهش كجاست كه در تمام ايران فركانسش دريافت ميشه؟ چجوريه؟
آقا اين راديو ها مثل راديو فردا ايستگاهش كجاست كه در تمام ايران فركانسش دريافت ميشه؟ چجوريه؟
مثلا چه کارهای دیگه؟
ولي اگه واسه كار ديگه مي خواي هيچ چي راديوي آنالوگ لامپي نمي شه!!!
فک کنم امارات باشه ایستگاهش
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
راستی شنیدم یه مدل رادیوی دیجتال رم خور هست که قابیلت ظبط کردن هم داره کسی اطلاعی داره؟
مارشال هستش . قیمتش حدود 24 تومنه
عکس ازش دارین؟همه ایستگاهای دنیا رو میتونه بگیره؟مارشال هستش . قیمتش حدود 24 تومنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپشت شهرداری بری پر این جور وسایل هست حتی جمهوری ولی خب ریسکی هست سونی یه حداقل استانداردی داره و تو انالوگ هم خوب میگیره که خیال ادم را تا حدی راحت میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ICF-J1 که خودم دارم دیگه چه برسه به مدلهایی مثل :
ICF-sw11
ICF-F12
که چند موجه هستند.
العان فک کنم همه ایستگاه های رادیویی دنیا دیجیتال باشن دیگه درسته؟
نه خیر شما این رو بارادیو دیجیتالی dab و تلویزیون دیجیتالی که سیگنالهای رادیو رو هم میگیره یعنی --- اشتباه نگیر این ربطی به اون نداره.
یه رادیوی دیجیتال دیدم یه دیش 8 سانتی متری داشت قیمت زده بود 180 تومن
منم دنبال یه رادیوی با پدر مادر میگردم.به غیر از مارشال تو بازار ایرن دیگه چی گیر میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)