تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: تاثیر کارتریج مشکی در چاپگرهای رنگی لیزری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والا قصد خریدم واسه LASERJET PRO P1102W صد در صد بود، میخواستم برم بگیرم که یهو بحث عکس رنگی اومد وسط. حالا هم چند روز معطل شدم. این مدلی که گفتم همونطور که حتما آگاه هستین حول ۱۴۰ هستش وبنظرم برای ماهی ۳۰۰ تا برگ خوبه.
    اگر بخوام چاپگر جوهر افشان بگیرم، قضیه خشک شدن جوهرش واسم دردسر ساز میشه. چون شاید یه هفته ۱۰ تا بزنیم ولی تا یکی دو ماه هیچی نزنیم.
    خلاصه بودجه تا ۲۵۰ در نظر گرفتم. واقعا لیزری رنگی برای چاپ عکس خوب نیست؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

والا قصد خریدم واسه LASERJET PRO P1102W صد در صد بود، میخواستم برم بگیرم که یهو بحث عکس رنگی اومد وسط. حالا هم چند روز معطل شدم. این مدلی که گفتم همونطور که حتما آگاه هستین حول ۱۴۰ هستش وبنظرم برای ماهی ۳۰۰ تا برگ خوبه.
    اگر بخوام چاپگر جوهر افشان بگیرم، قضیه خشک شدن جوهرش واسم دردسر ساز میشه. چون شاید یه هفته ۱۰ تا بزنیم ولی تا یکی دو ماه هیچی نزنیم.
    خلاصه بودجه تا ۲۵۰ در نظر گرفتم. واقعا لیزری رنگی برای چاپ عکس خوب نیست؟
    hp 2055 بخر سرعتش 3 برابره 1102 است و درامش هم تا قویتر از ان است و مخزن تونرش 3 برابر 1102 است و کلا دستگاه خری است و مواد مصرفی ارزان
    260 تو تهران قیمتشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

داداش این که تک رنگه. من برای تک رنگ تا مدل LASERJET PRO P1102W بیشتر هزینه نمیخوام کنم. این مدلی که شما گفتین 2055 این برای محیطهای کاری هستش. من فوقش ماهی ۳۰۰ تا چاپ دارم. تازه اون ۲۵۰ هم که گفتم واسه رنگی بود یا رنگی و تک رنگ با هم ۲۵۰.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا مهران فعلا بی خیال چاپگر رنگی شدم بعدا سر فرصت یدونه دیگه میگیرم (اگه واسه چاپ عکس چیزی سراغ دارین معرفی کنین). موضوع تایپیک هم که کلا منحرف شد.
    حالا بین hp laserjet p1102 و وایرلس دارش کدو رو بگیرم واسم خوبه؟ یا اگه مدل و مارک دیگه ای سراغ دارین بهم معرفی کنین. دور و بر ۱۲۰ تومن.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

آقا مهران فعلا بی خیال چاپگر رنگی شدم بعدا سر فرصت یدونه دیگه میگیرم (اگه واسه چاپ عکس چیزی سراغ دارین معرفی کنین). موضوع تایپیک هم که کلا منحرف شد.
    حالا بین hp laserjet p1102 و وایرلس دارش کدو رو بگیرم واسم خوبه؟ یا اگه مدل و مارک دیگه ای سراغ دارین بهم معرفی کنین. دور و بر ۱۲۰ تومن.
    hp 1102 بخر ارزان تر از w است البته اگه وایرلس واست مهم نیست.
    پرینتر برای چاپ عکس از 125 تومان شروع میشود hp photosmart c4783

6. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •