خیلی شرمنده کردی دوست عزیز ....
عالی بود این لینک رو یه نگاه میندازی ببنی میشه کمک کنی ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی شرمنده کردی دوست عزیز ....
عالی بود این لینک رو یه نگاه میندازی ببنی میشه کمک کنی ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما
دانلود از سافتگذر - نسخهی 13.1 Restored - بخش 1 - 500 مگابایت
Download دانلود از سافتگذر - نسخهی 13.1 Restored - بخش 2 - 500 مگابایت
Download دانلود از سافتگذر - نسخهی 13.1 Restored - بخش 3 - 218 مگابایت
Download دانلود از سافت گذر - نسخهی 13.2 معمولی - بخش 1 - 200 مگابایت
Download دانلود از سافت گذر - نسخهی 13.2 معمولی - بخش 2 - 200 مگابایت
Download دانلود از سافت گذر - نسخهی 13.2 معمولی - بخش 3 - 4 مگابایت
Download ابزار انتقال به صورت بوت بر روی فلش USB
به اسمها توجه کن و نسخه مورد نظر رو دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطور که شما می فرمایید نیست Adobe Collection CS 5 ME هم هست حجمشم حدود 4 گیگ هست البته برای دانلود تریال نیست تمامی نسخه های خاورمیانه را شرکت Winsoft میزنه - من خودم مدتها دنبالش بودم ولی هیچ لینکی برای دانلود نیست ظاهرا شرکت پرند این نسخه را خریداری کرده و در کینگ 2011 قرار داده. من خودم این مجموعه را تهیه کردم دقیقا نسخه Master Collection ME با 19 تا نرمافزار Adobe هنگام نصب هست و تمامی نسخه های خاورمیانه برنامه های Adobe روهم داره . البته چون حجمش بالاست نمی تونم Upload کنم .
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت ..... گفتی خیلی گشتم ، امید تازه دادی ...
چند گیگ هست .... حجمش ؟ .....
دقیقا 4.08 گیگابایت البته بصورت فشرده یعنی 7zip
اگه پایه باشی بتونیم این رو انتشار بدیدم ...![]()
با سلام دوست گرامی،
میتونم خواهش کنم این مجموعه رو با FTP رو وب سایت من up کنی، ممنون میشم، در صورت قبول زحمت، بفرمائید تا username و pasword مربوط به server رو بدم خدمتتون، راستش من مدتیست که دنبال مجموعه کامل adobe CS5 ME میگردم و خیلی ضروری و فوری نیاز دارم . سپاس،
راستش بخوای هنوزم که هنوزه یه نسخه خوب این ورژن پیدا نکردم من دنبالشم اگه پیدا شد .... به ما هم آمار بده ///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)