تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: دوربین های سری الفا، اره یا نه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من تقریبا 3 سال با آلفا 350 سونی و لنزهای 70-18 سونی و 80-16 فوق العاده زایس کار کردم و الان هم در کنار اون نیکون D300s دارم. به نظر من تعصب روی یک برند خاص در اکثر موارد سلیقه ای هست.
    سونی در واقع چندان هم در کار عکاسی دیجیتال بی تجربه نیست. سونی چند سال پیش کونیکا مینولتا رو خرید و شروع به ساخت دوربین های DSLR کرد
    در اولین دوربین DSLR سونی که آلفا 100 بود رنگها کیفیت دوربین های بعدی رو نداشتند. گاهی هم به زردی میزد . ولی الان رنگ ها عالیه. در بسیاری از موارد سونی خیلی خوبه.
    در کل سونی برای شروع عکاسی خیلی خوب و خوش قیمته. من عکاسی حرفه ای رو با سونی یاد گرفتم. ولی الان بیشتر ترجیح میدم با نیکون کار کنم. این سلیقه منه و ممکنه هر کس دیگه با این نظر مخالف یا موافق باشه.
    شخصا با توجه به تجربه ای که در کار با نیکون و سونی داشتم، لرزشگیر سونی رو که روی بدنه هست خیلی به لرزشگیر های روی لنزهای نیکون ترجیح می دم. در ضمن در سونی شما همیشه لرزش گیر دارید ولی در کنون یا نیکون شما در بسیاری از لنزها، حتی بعضی از لنز های رده بالا لرزشگیر ندارید.
    این مسئله که سونی سنسورهای دوربین های نیکون رو می سازه هم کاملا درسته.
    ولی به نظر من دوربین های سونی نسبت به نیکون اصلا خوش دست نیست و از کنون هم بد دست تره . از جمله آلفا 230 و 330 و 300 و 350 و 250 و 560 و 580 و 550 که شخصا باهاشون کار کردم. حتی 850 و 900 هم چندان خوش دست نیستند . (در مقایسه با نیکون ) البته شاید این نظر من به این دلیل باشه که نیکون D300s واقعا خوش دسته و همه دکمه ها و شکل بدنه به بهترین حالت ممکنه. و شاید یکی از دلایل دیگر طراحی عالی نیکون، دیزاین بعضی از مدل های آن توسط طراح معروف Giorgetto Giugiaro باشد. لینک منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل به نظر من می تونید سونی رو برای شروع کار با دوربین DSLR انتخاب کنید و از راحتی کار با دوربین و منو ها لذت ببرید. ولی اگر قصد دارید بعدا حرفه ای تر کار کنید، یک نگاهی هم به کنون و نیکون بیندازید . حتما دوربین ها را در دستتان بگیرید و از کسی که با یک برند خاص کار کرده ، راجع به برند های دیگر نپرسید. مثلا از کسی که فقط با نیکون کار کرده نپرسید که بین نیکون و سونی و کنن کدام بهتر است.
    شنیدن کی بود مانند دیدن .)
    Last edited by ali-bagh; 28-05-2011 at 15:31.

2. 2 کاربر از ali-bagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان

دوستانی که سری الفا دارن، به دور از تعصب این دوربینهارو چطور ارزیابی میکنند؟؟

چرا قیمت این دوربینا اینقدر پایینه؟؟ مثلا A390 - 449$ و یا A230 - 334$ !!!!!!!!

ایا کیفیت عکسهای گرفته شده با این دوربینها واقعا در سطح DSRL هستند؟؟؟؟؟

برای یک نیمه حرفه ای این دوربین پیشنهاد میشه یا نه؟؟؟؟

میشه دوستان لطف کنند چند تا عکس که خودشون با این دوربین ها گرفتند رو اسنجا قرار بدن؟؟

با تشکر از همه

نمونه عکس های دوربین های سونی رو می تونید در سایت های زیر ببینید:
    کد:
    کد:
    در ضمن من هم می خواهم دوربین آلفا 350 خودم رو به همراه فلاش HVL-F42AM و باطری اضافه NP-FM500H و دو مموری 4 گیگ و 2 گیگ با لنز 70-18 بفروشم اگر مایل بودید با من از طریق پیام خصوصی تماس بگیرید
    Last edited by ali-bagh; 01-06-2011 at 11:54.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •