خیلی عالی بود دستت درد نکنه
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
اونطور که من فهمیدم یه سایت هست که باید توش عضو بشی اونوقت بهت میدن. یه فایل exe به همراه سورس هاشه .
اقا من دو سه تا سمپل دانلود کردم . دوستان یو دی کی دار ببینید تا کف کنید .
http://fs01n1.sendspace.com/download/lite/2679094c07c5e6c631e1a43c8211d213/4db6f528/f00je2/aee4828e809468b09b628f8f6953bdf8/a2Y$fxh4dCYCLVUETARGUGl2EVIJYm0qOTBucmxIVkF0OWc3Q2 w=/Apex%20walls%20and%201%20cloth%20file.rar
چند تا فایل که شامل یه دیوار که اگه بهش شلیک بشه تیکه تیکه میشه و اپکس پارچه و دوتا دیگه که ندیدم .
اونطور که فهمیدم با دانلود اونی که گفتم پلاگین های تری دی مکس و مایا واسه ساخت اپکس هم توش پیدا میشه .
از دوستان کسی می تونه این دوتا لینک یوتیوب رو فیلم هاش رو در بیاره و مستقیم کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بلد نیستم از Youtube دانلود کنم . اما اگه خواستی بگو وی پی انم رو واست بفرستم و کارتو انجام بدی ...
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلاخره کسی تونست لینک دانلود Apex Sdk رو گیر بیاره؟
بی شرفا رو میبینید . تا دیروز رفته بودم تو سایتش درخواست عضویت میدادم من رو فعال نمی کردن . الان رفتم با وی پی ان . با اسم مایکل درجا فعالم کردم .
اقا لینکش رو گیر اوردم .
کسی می تونه واسم دانلود کنه ؟ حجمش خیلی زیادی من هم اینترنت ندارم . ((یعنی 11 مگ مونده . چون اخر ماه نزدیک می خوام صبر کنم تا ماه بیاد بعدا شارژ کنم .))هرکسی می تونه بهم بگه . پ.خ کنه یا نمی دونم هرکاری تا من بهش لینک بدم هم ویدئو اموزشی داره و هم نرم افزار حتی پلاگین مکس و مایا هم داره .
ok ?
هرکی می تونی سریعا بهم بگه .
-
Last edited by silsin; 27-04-2011 at 22:03.
زیر 1 گیگ باشه من توان دانلودشو دارم ...
فکر کنم بشه . می تونی واسه بفرستیش؟اگه می تونی بگو لینک بدم.
آره حتما . بفرست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)