تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل قطع شدت اینترنت بعد از 30 دقیقه

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقدار Idle Timer رو هم 9999 گذاشتم باز قطع شد!
    کمتر از 10 ثانیه هم نمیشه گذاشت!
    فولدر اضافه رو پاک کردم ولی توی Services چیزی به اسم Wireless Zero نبود!
    با توجه به اینکه روتر شما از Re-Authentication Timer استفاده میکنه، نیازی به مدیریت سرویس ها ندارید و قصدمون رفع اشکال بود تا در آینده دیگه با مشکل عدم دسترسی به Services روبرو نشید. اما ظاهرا این مشکل رو بعضی از مدل های Zyxel دارند و فرمویرهای جدیدی نیز توسط این شرکت ارائه شده که تا حدی این مشکل رو بهبود میبخشه. اما موقتا از WEP بجای WPA2 استفاده کنید و ببینید مشکلتون رفع میشه یا خیر.

در همون صفحه ای که عکسش رو قرار دادید، Security Mode رو به WEP تغییر بدید و پسورد مورد نظر رو وارد کنید. پس از فشردن دکمه Apply، روتر رو ریست کنید و در لپ تاپ مجددا شبکه های در دسترس رو سرچ کنید و دوباره کانکت بشید.

2. این کاربر از adrenaline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با توجه به اینکه روتر شما از Re-Authentication Timer استفاده میکنه، نیازی به مدیریت سرویس ها ندارید و قصدمون رفع اشکال بود تا در آینده دیگه با مشکل عدم دسترسی به Services روبرو نشید. اما ظاهرا این مشکل رو بعضی از مدل های Zyxel دارند و فرمویرهای جدیدی نیز توسط این شرکت ارائه شده که تا حدی این مشکل رو بهبود میبخشه. اما موقتا از WEP بجای WPA2 استفاده کنید و ببینید مشکلتون رفع میشه یا خیر.

در همون صفحه ای که عکسش رو قرار دادید، Security Mode رو به WEP تغییر بدید و پسورد مورد نظر رو وارد کنید. پس از فشردن دکمه Apply، روتر رو ریست کنید و در لپ تاپ مجددا شبکه های در دسترس رو سرچ کنید و دوباره کانکت بشید.
    خیلی ممنون
    ولی تغییر دادن Security Mode به WEP مشکلی رو پیش نمیاره !؟

آخه با سه ساعت یه بار قطع و وصل شدن زیاد مشکلی ندارم

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون
    ولی تغییر دادن Security Mode به WEP مشکلی رو پیش نمیاره !؟

آخه با سه ساعت یه بار قطع و وصل شدن زیاد مشکلی ندارم
    امنیت WPA2 به مراتب بیشتر از WEP هست ولی این بدین معنی نیست که WEP هیچ امنیتی رو برای شبکه ارائه نمیکنه. اگر این موضوع اذیتتون میکنه و بخصوص هنگام دانلود با مشکلاتی روبرو میشید، روشی که گفتم مشکلتون رو رفع خواهد کرد در غیر اینصورت، میتونید همچنان از همین رمزگذاری استفاده کنید.

5. این کاربر از adrenaline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم
    وقتی که مودمم رو روی WPA یا WPA2 تنظیم می کنم وایرلس قطع می شه ، فقط با WEP کار می کنه . مودمم linksys هست
    مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

9

سلام من به تازگی به مشکلی مشابه برخوردم وایرلس لپ تاپم حدود 2-3 ساله که بدون عیب کار میکنه ولی یه مدتیه که وصل میشه به اینترنت ولی بعد از 2-3 دقیقه دیگه send و receive نمیکنه ولی همینطور وصله ظاهرا. دوباره باید ریپیرش کنم. در ضمن هم روترم (Tp-link) با بقیه لپ تاپها و موبایل جواب میده هم لپ تاپم با بقیه روتر ها کار میکنه. کسی هست که بدونه مشکل از چیه؟ و چی کارش باید بکنم؟ من channel وایرلسم رو هم عوض کردم بدلیل اینکه در آپارتمان 3 وایرلس دیگه وجود داره.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •