تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مخفی شدن فایلهای فلش

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

بیشتر مواقع این مشکل زمانی رخ میده که سیستمی که فلش را بهش میزنی الوده باشه و وقتی ویروس وارد فلش میشه فایل ها را هیدن میکنه.

شاید سیستم شما الوده شده باشه؟

این دوتا را یک تستی بکن:

این دوبرنامه که معرفی شد شما از مالواربیتس استفاده کنید و نصب و اپدیت و درایو ویندوز را اسکن کنید / نیازی نیست با سریالی هم اسکن کنید.

این هم لینک دانلود MALWAREBYTES

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچی پیدا کرد ریمو کنید؟

برنامه ای دیگر هم که معرفی میکنم و رایگان هست..

کد:
    این دو برنامه میان ریجستری هم اسکن میکنن و در این صورت نیازی به ریمو دستی نیست.
    نه سیستم خودم ویروس نگرفت فلش رو به 2 تا سیستم وصل کردم بعد که اومدم خانه تا زدم انتی ویروس 7 تا ویروس مختلف شناخت و همه رو پاک کرد الانم که سیستمم هیچ مشکلی نداره 99 درصد سیستم نگرفته و از فلشم پاک شده فقط فولدرای داخل فلش به صورت سوپر هایدن هستن که نمیدونم چجوری باید سوپر هایدن رو از روشون بردارم کلا رو فولدر که کلیک راست میکنم و بعد میرم پراپرتیز اونجا هاید تیک خورده و به صورت کمرنگه که نمیشه تیک رو برداشت. این 2 تا هم چیزی پیدا نکردن پاکشون کردم از رو سیستم . ممنون

داره خودمونی میشه gypsy_mariachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تیک هاید خورده اما غیر فعاله نمیشه هم برش داشت.
    سلام
    یه نگاهی به این پست بنداز
    کد:
    دوستمون هم همون مشکل شمارو داره، با اون کاری که تو پست گفتم مشکلت حل میشه. ولی اینکه چکار کنی اینطوری نشه تقریبا هیچی! ولی یه کارایی می تونی بکنی که امنیت فلش تو تو جابجایی اطلاعات مخصوصا تو سیستم خودت بیشتر کنی، غالب ویروس ها از یه شیوه مشخص اقدام به گسترش می کنن. وقتی فلش رو به سیستم آلوده می زنی ویروس معمولا دوتا فایل توش کپی می کنه. اول virus.exe (حالا می تونه به هر اسمی باشه) دوم فایل راه انداز ویروس به اسم Autorun.inf (این یکی همه جا اسمش همینه)
    یکی از option هایی که بصورت پیش فرض تو ویندوز فعاله autorun است که اگه برای مثال یه سی دی فیلم یا نرم افزار داخل سیستمت گذاشتی خود ویندوز بره و اجراش کنه، این کارو این طوری انجام میده که به محض اینکه درایوی به سیستم اضافه میشه دنبال راه اندازه اون (Autorun.inf) می گرده. حالا فرض کن فلش آلودرو زدی به سیستمت، ویندوز دنبال autorun.inf میگرده و پیداش می کنه، ویروس نویسم داخل اون نوشته run virus.exe حالا شما ویروس گرفتین! به همین سادگی!!
    برای اینکه حداقل اینقدر ساده ویروس نگیرین 2 تا روش پیشنهاد می کنم:
    1 - عطای سیستم اتوران ویندوزو به لقاش ببخشین! یعنی آقا بی خیال اتوران هر چیزی که تو سیستم گذاشتین خودتون اجراش کنین. مسیر زیرو دنبال کنین
    start > run تایپ کنین gpedit.msc حالا group policy ویندوز اجرا میشه
    برین به >
    user configuration > administrative tamplates >system
    سمت راست دنبال disable autoplay بگردین و روش دبل کلیک کنین، حالا رو enable تیک کنین و از dropdown menu پایین عبارت all drives انتخاب کنین، ok کنین بیاین بیرون.
    2 - توی ریشه اصلی فلش مموری یه newfolder بسازین بعد تغییر نامش بدین به autorun.inf
    حالا توی run ویندوز بزنین cmd ، بعد باز شدن command promp برین به داخل فلش، برای مثال فلشتون شده J میزنین: j: (جی - دو نقطه)
    حالا میزنین
    attrib autorun.inf +s +h
    اگه این فولدر همیشه توی فلشتون باشه هیچ ویروسی نمیتونه فایل autorun.inf خودشو توی فلش شما کپی کنه (دلیلشم بیخیال! از حوصله بحث خارجه، بعدا یجای دیگه توضیح میدم )
    در نتیجه اگه فلشتون توسط یه سیستم آلوده شد، اگه اونو به یه سیستم سالم بزنین ویروش نمیتونه خودشو فعال کنه (حتی اگه autorun سیستم فعال باشه)
    موفق باشین

3. 3 کاربر از gypsy_mariachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براي اينكه بتوني فايل ها را از حالت هايدن خارج كني كارهاي زير را انجام بده.
    در Run تايپ كن CMD و در پنجره داس سپس مسير فلش خود را وارد كن.
    مثلا تايپ كن \:E
    در پنجره داس دستور زير را تايپ كن:
    نام فايل يا فولدر attrib -s -h
    بين هر قسمت دستور يك فاصله هست. در ضمن بين نام فايل يا فولدر فاصله نباشد. مثلا براي New Folder مشكل دارد.
    با اين دوستور فايل ها از حالت هايدن خارج مي شوند.
    اگر برنامه نويسي بلد باشيد مي توانيد با چند خط كد كاري كنيد كه برنامه تمام فايل هاي كامپيوتر را درست كند.

5. 2 کاربر از water_lily_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alexjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من هم مشکل شما رو داشتم که خوشبختانه حل شد دوستان هم در دوتا پست بالا توضیحات خوبی دادن ولی خب شاید تو فلش شما 100 تا فایل یا فولدر باشه که نوشتن 100 تا دستور برا هر فایل خب خیلی سخته.بهتره از دستور زیر استفاده کنی و کلا هر چی فایل و فولدر تو فلش داری آشکار شه: با فرض اینکه فلش شما درایو m هست بنویسید: بعد رفتن به run و تایپ cmd m: attrib -s -h

7. این کاربر از alexjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •