من با هر دو این نرم افزار مشکل دارم من الان 1 سال مکس کار میکنم و کلا به طراحی سه بعدی شدیدا علاقه دارم ولی هر وقت پای یک مدل میخوا شروع بکار کنم بعد یک ساعت عصاب میزریه بهم علت این چی ؟ ببخشید که اینجا عنوان میکنم![]()
من با هر دو این نرم افزار مشکل دارم من الان 1 سال مکس کار میکنم و کلا به طراحی سه بعدی شدیدا علاقه دارم ولی هر وقت پای یک مدل میخوا شروع بکار کنم بعد یک ساعت عصاب میزریه بهم علت این چی ؟ ببخشید که اینجا عنوان میکنم![]()
2 پست قبل از پست من دوستمون توضيحات نسبتا کاملي دادن که فکر ميکنم همه چيز رو روشن کردن. تنها نکته اي که به ذهنم رسيد در مورد استاندارد گيم سازي هست که در استانداردهاي جديد اين صنعت، مايا به عنوان برنامه مدلسازي استاندارد انتخاب شده و شرکت اتودسک هم اين نرم افزار رو در چند ورژن اخير به خوبي براي اين صنعت بهينه کرده و يکي از قابليت هاي مناسبش اينه که خروجي مايا براي استفاده در چند موتور معروف در صنعت گيم بهينه شده و براحتي استفاده ميشه اما براي مکس بايد با نصب برنامه ها و يا پلاگينهاي جانبي خروجي مناسب موتورهاي معروفي مثل تري ني جي و ... گرفته بشه.
آره موافقم. یه دلیلش میتونه همون اساندارد نودهای اطلاعاتی باشه که این روزا تو خیلی از نرم افزارها وجود داره . خود من وقتی اومدم UDK رو یاد بگیرم تقریبا همه مباحث ساخت متریالش مثل مایاست با یه کم تفاوت ولی خیلی سریع باهاش کنار اومدم. همینطور در مورد mental mill و یا Material Editor هایی که برای Unity ساخته شده. به نظر میرسه این شیوه داره به عنوان یه استاندارد جا میفته. در ضمن نرم افزارهای Composition مثل Nuke یا Fusion رو هم نمیشه نادیده گرفت که از همین شیوه استفاده میکنن. خود مکس هم داره به همین سمت حرکت میکنه ولی هنوز ساختارش مثل قبل مونده.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
مطالعه زیاد تمرین زیاد![]()
دوست عزیز حتما منبعی دارم که این حرفا رو میزنم و از خودم نمیزنم، همون طور که گفتم این بحثو ادامه ندین من نه وقتش نه حال ادامه این بحثو ندارم من مدت زیادی تو این انجمت فعالیت کردم و زیاد از این بحث ها دیدم و به هیچ جا نرسیدن پس ادامه نمیدم و شما هم ادامه ندین. تفاوت زیاد دارن اما هر دوتا کاملا ، شما هم گفتین که دلیلی ندارین برای تفاوت پس لطفا ادامه ندین.
با تشکر
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)