البته الان هم چندتا گروه تو همین انجمن هستن که دارن کار میکنن . ( مثل گروه نینجا و یکی دیگه از بچه ها که اسمش یادم نیست ) اما باید دید کدومشون موفق میشن ...
البته الان هم چندتا گروه تو همین انجمن هستن که دارن کار میکنن . ( مثل گروه نینجا و یکی دیگه از بچه ها که اسمش یادم نیست ) اما باید دید کدومشون موفق میشن ...
اگه میشه یه خورده در مورد اون جمله ای که قرمز کردم توضیح بدید ... یعنی چی که برنامه نویس ها برای نوشتن انجینشون از UDK استفاده میکنن ؟ مگه UDK سورسش رو در اختیار برنامه نویس قرار میده ؟!من حرف شما رو قبول دارم ، ولی اینم قبول دارم که بازیسازی و انجین نویسی دو مقوله ی کاملا جدا هستند!
UDK آمد ، ممکنه بعدش به دنبال UDK انجین های دیگه ای هم رایگان بشه یا قیمتشون پایین بیاد ، حتی cryengine3 !!
وقتی بازیساز های ایرانی به سمت udk میرن فقط udk رو شامل نمیشه بلکه تمام انجین ها رو شامل میشه، ر واقع udk یک آموزشه برای بهتر شدنو قوی تر شدن در بازیسازی ....که حتی انجین نویس ها هم ازش برای نوشتن انجینشون استفاده میکنن..
Last edited by saeed_cpu_full; 21-04-2011 at 16:29.
پست ما رو پاکش کردن رفت
این تاپیک قبلی رو هم پاک کردن ؟!!!!!!!!!!!!!!
این چه وضعشه دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
Last edited by 3Dmajid; 21-04-2011 at 17:29.
سورس نداره ولی یه انجین نویس میتونه به udk به عنوان یک الگو برای ساخت انجینش استفاده کنه./اگه میشه یه خورده در مورد اون جمله ای که قرمز کردم توضیح بدید ... یعنی چی که برنامه نویس ها برای نوشتن انجینشون از UDK استفاده میکنن ؟ مگه UDK سورسش رو در اختیار برنامه نویس قرار میده ؟!
مثلا میتونه ایده هایی که تو ساخت Udk پیاده شده رو بررسی کنه و ادیتورهای خودشو بسازه.
من فکر میکنم پست قبلی من مفید بود و پاک شد و به همین دلیل ادامه دادن به این بحث جالب نیست چون دوباره نظرت رو میگی و بعد پاک میشه و میکن اسپم بوه ! حرکت جالبی نبود ؟!
درست میگن دوستان
پست های قبلی خیلی هم مفید بودند و من اسپمی توشون ندیدم.الکی پاک کردند , الکی هم میزنن اینجا رو پاک میکنن.
انصافاً دارین اسپم میریزین دیگه:
الان این جواب ها چه ربطی به این تیتر داره؟؟؟
ما به کجا می خوایم برسیم؟ (کمی روشنفکرانه!)سورس نداره ولی یه انجین نویس میتونه به udk به عنوان یک الگو برای ساخت انجینش استفاده کنه./
مثلا میتونه ایده هایی که تو ساخت Udk پیاده شده رو بررسی کنه و ادیتورهای خودشو بسازه.پست ما رو پاکش کردن رفت
از برنامه خودتون بگین جایی که سر افراد دیگه بحث کنید.البته الان هم چندتا گروه تو همین انجمن هستن که دارن کار میکنن . ( مثل گروه نینجا و یکی دیگه از بچه ها که اسمش یادم نیست ) اما باید دید کدومشون موفق میشن ...
این پست هم پاک شه لطفاً.
Hotsun
یه لحظه فکر کنم حس مدیریت شما رو گرفت ! کسی اگه اسپم میزنه این وظیفه مدیرهاست که در موردش نظر بدن ...
نخیر میخوام مدیران ببینن صدای کاربرها هم در اومده بیان سر و سامون بدن اینجا رو چون حرف دارم و نمیخوام به خاطر این اسپم ها کمرنگ بشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)