تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: خرید لپ تاپ از آمریکا؟ آیا مقرون به صرفه است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من آمریکا رو نمیدونم به چه صورت هست ولی خودم که اروپا هستم وقتی شما به عنوان مسافر میای اینجا اگر جنسی رو بخری بعد بگی tax free میخوام اون رو برات بسته بندی میکنه که نمیتونی تو این کشور ازش استفاده کنی ولی پول رو با tax ازت میگیره بعد میری تو فرودگاه فاکتورت رو میدی و tax رو بهت بر میگردونن الان قیمتی هم که شما تو اپل استور us بدون tax , shipping هست که شما وقتی سفارش میدی بر اساس ایالتی که توش زندگی میکنی قیمت تفاوت داره پس گول قیمت اپل استور رو نخور موضوعی که خیلی از کاربرای ایرانی بهش توجه نمیکنن و میگن تو امریکا همه چیز ارزون تره
    یه مورد دیگه مثکه میشه بازش کنه و بگه مثلا لپ تاپ خودمه میگم از فردوگاه ایران چیزی نمیدونم ولی اینور رو برات گفتم
    ببین کلا کیفیت جنسی که میاد تو اروپا و امریکا با ایران تفاوت داره حتی اگر از چین بیاد ولی بیشتر برا کسی که اینجا زندگی میکنه خوبه چون میتونه از گارانتیش هم استفاده کنه ولی نمیدنم گارنتی بین المللی که اینجا میدن تو ایران هم قابل استفاده هست یا نه ؟ ولی باز هم برای بعضی برندها اونقدر زیاد نیست که شما بخوای اینهمه خودت رو به زحمت بندازی خصوصا برای مارکهایی مثل sony یا lenovo چون شرکتهای خوبی تو ایران اینها رو پشتیبانی میکنن و کیفیت جنسی که ایران هم میاد خوبه در مورد hp چیزی نمیدونم پس نظری نمیدم
    به نظر من یا بهتر بگم اگر جای شما بودم و اشنایی با سیستم عامل مک داشتم و یا حداقل حوصله یادگیریش رو داشتم بازم سراغ همون اپل میرفتم حالا که قراره از امریکا برات چیزی بیارن برند امریکایی بیارن این رو هم در نظر داشته باش که کانفیگ اپل رو میکینتاش اصلا قابل مقایسه با کانفیگ مشابه تو ویندوز نیست چون سیستم عامل و لپ تاپ هر دو یه شرکت میزنه به خوبی با هم مچ هستن
    موفق باشی
    متشکرم، به نکات خوبی اشاره کردی. حتما در مورد tax به دوستم تذکر میدم که مدنظر قرار بده.
    در مورد lenovo ظاهرا حق با شماست، تفاوت چشمگیری در قیمت مشاهده نکردم، اما در مورد sony تفاوت قیمت به نظر قابل تأمله. و در مورد apple‌ هم اگرچه تعاریف زیادی در موردش شنیدم اما متاسفانه وقتی برای یادگیری سیستم عاملش ندارم، در اول هم فکرم روی مدلهاییش بود که ویندوز 7 رو ساپورت میکنه، اما حالا به خاطر اینکه میبینم برای کار من خیلی زیاده از خریدش منصرف شدم.

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روی مک ویندوز هم سوار می شه . حتی بهتر از رایانه های دیگه

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بگید تفاوت دستگاهی که براتون آوردند با دستگاههای ایران از لحاظ کیفیت و قیمت دقیقا چقدره؟ یعنی دقیقا همون قیمتی که سایت فروشنده گذاشته رو پرداخت کردن یا اینکه مواردی مانند مالیات و ... اضافه شده؟ از اونجا آنلاین خرید کردن یا از فروشگاه؟
    تفاوت این بود که لپ تاپ من جزء سری us بود و در آسیا کمیاب بود اگر هم بود برام گرون در می اومد !!

مالیات و ... اضافه نشد چون همراه با مسافر اومد !!

از نماینده فروش لپ تاپ های hp تو آمریکا خریده بود !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لپ تاپ که خوبه هر چیزی در ایران از همه دنیا گرونتره/ این شامل همه چیز میشه/ جدیدا حتی شامل نرخ اب و گاز و برق هم میشه

5. 2 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

روی مک ویندوز هم سوار می شه . حتی بهتر از رایانه های دیگه
    بله اما با بررسی که انجام دادم، برای کار من (که یک کاربر معمولی هستم) apple گرون در میاد و به نظرم با پولش میتونم یه sony خوب بگیرم. مثلا Apple MacBook که قیمتش 1000 دلار هست با مشخصات زیر:
    2.4GHz Intel Core 2 Duo
    2GB DDR3 memory
    250GB hard drive
    8x double-layer SuperDrive
    NVIDIA GeForce 320M graphics
    Built-in 7-hour battery
    و این رو مقایسه کنید با این مدل sony سری S که همون 1000 دلار هست: (حرف X در آخر مدل نشون میده که برای آمریکا ساخته شده)
    Model number: VPCSB11FX/B
    Intel® Core™ i5-2410M (2.30 / 2.90GHz)
    Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
    Features: 13.3" LED backlit display, 4GB RAM, 500GB (5400rpm) HDD, CD/DVD player/burner, AMD graphics (512MB VRAM), HDMI™ out
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تفاوت این بود که لپ تاپ من جزء سری us بود و در آسیا کمیاب بود اگر هم بود برام گرون در می اومد !!

مالیات و ... اضافه نشد چون همراه با مسافر اومد !!

از نماینده فروش لپ تاپ های hp تو آمریکا خریده بود !!
    متشکرم دوست عزیز.

با اطلاعاتی که تا اینجا کسب کردم، انتخاب اولم sony و انتخاب دوم hp هست. از دوستان می‌خوام در مورد بهترین و جدیدترین مدل‌هایی که میشناسند (البته تا سقف 1000 دلار) پیشنهاد بدن.
    Last edited by cinemaresearch; 22-04-2011 at 08:57.

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام.من ک تفاوتی بین سری های سونی چین و ب اصلاح usa ندیدم.کیفیت فرقی نداره حتی سخت افزار داخلی
    اگر قصد داری لپ تاپی بخری ک ایران هست(حتی اگر ارزوننتر تمام شه)(لپت تاپ های1000 دلار تفاوت قیمت زیادی با ایران ندارند)
    بهتر این خواهد بود ک از همینجا خرید کنید.دلیل :داشتن گارانتی(هر چند...)...
    من پیشنهاد میکنم ک مدلی رو بگیری ک در ایران نیست و جدید باشه.یا اینکه تفاوت چشمگیری داشته باشه
    مثلا enya 14 اچ پی. یا سری z سونی. یا acer 3820 ک لپ تاپ سبک ارزان و قدرتمندیه(زیر1000 دلار)
    برای اینکه ب مشکلات گمرکی و فرودگاهی و تکس نخوری.بهتر اینه ک دوستتون لپ تاپ رو از جعبه خارج کنه و فقط محتویات جعبه رو بیاره .ک ادعا کنه ک لپ تاپ شخصی خودش هست و ب هیچ مشکلی نخوره.برقرار باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.من ک تفاوتی بین سری های سونی چین و ب اصلاح usa ندیدم.کیفیت فرقی نداره حتی سخت افزار داخلی
    اگر قصد داری لپ تاپی بخری ک ایران هست(حتی اگر ارزوننتر تمام شه)(لپت تاپ های1000 دلار تفاوت قیمت زیادی با ایران ندارند)
    بهتر این خواهد بود ک از همینجا خرید کنید.دلیل :داشتن گارانتی(هر چند...)...
    من پیشنهاد میکنم ک مدلی رو بگیری ک در ایران نیست و جدید باشه.یا اینکه تفاوت چشمگیری داشته باشه
    مثلا enya 14 اچ پی. یا سری z سونی. یا acer 3820 ک لپ تاپ سبک ارزان و قدرتمندیه(زیر1000 دلار)
    برای اینکه ب مشکلات گمرکی و فرودگاهی و تکس نخوری.بهتر اینه ک دوستتون لپ تاپ رو از جعبه خارج کنه و فقط محتویات جعبه رو بیاره .ک ادعا کنه ک لپ تاپ شخصی خودش هست و ب هیچ مشکلی نخوره.برقرار باشی
    تایید میشه
    لااقل میخوای چیزی بیاری یه چیزی بیار ایران نباشه
    همون طور که گفتم با این قیمت میشه ایرانم همین رو خرید لااقل گارانتی داره درسته کشکه ولی خوب یه چیزی روش هست
    بازم خو دانی
    موفق باشی

9. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ک تفاوتی بین سری های سونی چین و ب اصلاح usa ندیدم.کیفیت فرقی نداره حتی سخت افزار داخلی
    مهمترین دلیلی که میخوام لبتاپ رو از اونجا بگیرم اینه که کیفیت دستگاههای اونجا با اینجا فرق میکنه. وگرنه اگه این حرف شما درست باشه (که البته با بیشتر افرادی که مشورت کردم خلاف حرف شما رو گفتن، اون هم تا تأکید زیاد) خوب معلومه که اینجا لب تاپو میگیرم چون حداقل میتونم از نزدیک ببینم تستش کنم و به قول شما یه اسم گارانتی هم داره.
    این مدل سونی رو که گذاشتم اینطور که تو سایت زده بود مدل جدیدی بود، البته تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارم. در ضمن من تو ایران لب تاپ های سونی با مشخصات پایینتر از این رو، با قیمتهای بالاتر دیدم. شما میدونید قیمت این مدل یا شبیه اون تو ایران چقدره؟ یا اینکه قیمت به روز رو چطور و از کجا میتونم بگیرم؟
    سری z سونی که گرونه و اصلا به کار من نمیاد. در مورد enya 14 موافقم اونهم جزء انتخابهام هست (هرچند من سایز 13 رو بیشتر ترجیح می‌دم) اما در مورد acer اگرچه شنیدم جدیدا ترکیب کیفیت و قیمتش خوبه، اما این شنیده ها اونقدر زیاد و قوی نبودن که من رو به خریدن این مارک مشتاق کنن.
    متشکرم از راهنماییت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مهمترین دلیلی که میخوام لبتاپ رو از اونجا بگیرم اینه که کیفیت دستگاههای اونجا با اینجا فرق میکنه. وگرنه اگه این حرف شما درست باشه (که البته با بیشتر افرادی که مشورت کردم خلاف حرف شما رو گفتن، اون هم تا تأکید زیاد) خوب معلومه که اینجا لب تاپو میگیرم چون حداقل میتونم از نزدیک ببینم تستش کنم و به قول شما یه اسم گارانتی هم داره.

این مدل سونی رو که گذاشتم اینطور که تو سایت زده بود مدل جدیدی بود، البته تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارم. در ضمن من تو ایران لب تاپ های سونی با مشخصات پایینتر از این رو، با قیمتهای بالاتر دیدم. شما میدونید قیمت این مدل یا شبیه اون تو ایران چقدره؟ یا اینکه قیمت به روز رو چطور و از کجا میتونم بگیرم؟

سری z سونی که گرونه و اصلا به کار من نمیاد. در مورد enya 14 موافقم اونهم جزء انتخابهام هست (هرچند من سایز 13 رو بیشتر ترجیح می‌دم) اما در مورد acer اگرچه شنیدم جدیدا ترکیب کیفیت و قیمتش خوبه، اما این شنیده ها اونقدر زیاد و قوی نبودن که من رو به خریدن این مارک مشتاق کنن.
    متشکرم از راهنماییت.
    اول ببخشید کمی اف تاپیک میشه
    جسارتا اون کسانی که به شما مشورت دادن اطلاعاتشون مربوط به 15 سال پیش بوده الان با این بازار جهانی دیگه کی میاد این همه به خودش زحمت بده یه لپ تاپ رو از اونور ور داره بیاره اونم لپ تاپ 1000 دلاری!!
    مگه شما فکر میکنی برای کسی که بخواد با لپ تاپ کار کنه و به روز باشه عمر یه لپ تاپ چقدره حداکثر 2 سال بعد فاتحش خوندس
    من هم تجربه خرید لپ تاپ تو ایران رو داشتم و هیچ مشکلی هم نداشت فکر میکنی از هزاران نفری که در روز تو همون پایتخت لپ تاپ میخرن کسی رو خارج ندارن یا اونی که 4 تومن پول اپل میده نمیتونه بگه کسی براش بیاره مطمئن باش میتونه دیگه دوران این چیزها گذشته دوست عزیز!!!
    جسارتا این کاری که شما میکنی قبلا توجیه داشت ولی الان همه چیز تو ایران پیدا میشه که وقتی ضرب و تقسیم کنی همون میشه یعنی پول وقت و الافی که جنست بیاد و ....
    موفق باشی
    Last edited by fa13; 22-04-2011 at 17:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اول ببخشید کمی اف تاپیک میشه
    جسارتا اون کسانی که به شما مشورت دادن اطلاعاتشون مربوط به 15 سال پیش بوده الان با این بازار جهانی دیگه کی میاد این همه به خودش زحمت بده یه لپ تاپ رو از اونور ور داره بیاره اونم لپ تاپ 1000 دلاری!!
    مگه شما فکر میکنی برای کسی که بخواد با لپ تاپ کار کنه و به روز باشه عمر یه لپ تاپ چقدره حداکثر 2 سال بعد فاتحش خوندس
    من هم تجربه خرید لپ تاپ تو ایران رو داشتم و هیچ مشکلی هم نداشت فکر میکنی از هزاران نفری که در روز تو همون پایتخت لپ تاپ میخرن کسی رو خارج ندارن یا اونی که 4 تومن پول اپل میده نمیتونه بگه کسی براش بیاره مطمئن باش میتونه دیگه دوران این چیزها گذشته دوست عزیز!!!
    جسارتا این کاری که شما میکنی قبلا توجیه داشت ولی الان همه چیز تو ایران پیدا میشه که وقتی ضرب و تقسیم کنی همون میشه یعنی پول وقت و الافی که جنست بیاد و ....
    موفق باشی
    به نظر میاد خیلی کلی داری حرف میزنی. اگر میشه دقیق تر توضیح بده.
    اینکه میگی همه چی تو ایران پیدا میشه به این خاطر نیست که احیاناً همه مارکهای لپ تاپ تو ایران نمایندگی دارند!!! و اتفاقا تاجرهای ایرانی هم خیلی ملت رو دوست دارند، از بهترین جنس و بهترین کیفیت واسشون می‌آرن؟ و اصلا هم سراغ جنس های refurbished نمیرن!!!
    اگر کیفیتها فرق نداره پس چرا هر مدلی برای هر منطقه‌ای یک کد خاص میخوره؟

به هر حال متشکرم از صحبت هات، من که خودم تو این زمینه تخصص ندارم. اما فکر نمیکنم کسایی که به من مشورت دادن اطلاعاتشون واسه 15 سال پیش باشه.
    در ضمن من اگر بخوام از اینجا هم بخرم همین وقت رو باید بزارم تا از جربیات و تخصص بقیه استفاده کنم و فکر هم نمیکنم این کار الافی باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •