تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: به نظر شما دنبال چه برنامه ای بروم که برنامه نویسی آینده باشد

داره خودمونی میشه mohsennowruzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزيز Bayazee سلام
    راستش من در مورد پایتون اطلاعات لازم رو ندارم و تا حالا باهاش كار نكردم اگه اين جور باشه كه شما مي گيد حتما ارزش ياد گرفتن رو داره.
    در مورد برنامه نويسي و اپن سورس بودن هم بايد بگم كه درسته كه مثلا كامپايلر #C قيمت زيادي داره ولي اگه يه روزي ما بخوايم قانون كپي رايت رو تو كشورمون رعايت كنيم اون وقت طبيعتا قيمت نرم افزارها هم بالا مي ره . الان تو خيلي از كشورها دارن از نرم افزارهاي اپن سورس استفاده مي كنن اما كشورهايي هم كه از نرم افزارهاي تحت ويندوز استفاده مي كنن كم نيستن.

در مورد اينكه چند تا زبان (به قول شما زبان مار) برنامه نويسي رو ياد بگيريم بايد بگم كه اگه يكي از اين زبان ها رو با مفهوم شي گرايي درست ياد بگيريم سوييچ كردن به اوناي ديگه خيلي سخت نيست
    من سعي مي كنم اون 3 تا زباني رو كه گفتم خودم ياد بگيرم در مورد پاپيتون هم در اولين فرصت اطلاعاتم رو افزايش بدم
    به هر حال از نظر شما ممنونم!

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    مرسی از توجهت خوب یه سوال آیا مطمئن هستید قیمت نرم افزار زیاد می شه ؟؟
    الان هر کی از جاش بلند می شه و هر شغلی داره یه نرم افزار می ده می نویسن . کم مونده سوپر مارکت ها هم یه نرم افزار اختصاصی سفارش بدن . اما !!! اگه همه چیز قیمت واقعی خودش رو داشته باشه . فمر نمی کنم هر شرکتی حاضر بشه مثلا 10 میلیون واسه یه نرم افزار حسابداری پول بده !!! و اگر هم داد چرا تو بیایی 9 میلیونشو بدی نرم افزار بخری !! خوب از برنامه های اپن سورس استفاده کن . اینم بگم فقط موضوع هزینه نیست ...
    در مورد پایتون اگه علاقه مند بودی به سایت زیر یه سری بزن پیشنهاد میکنم یه کم بخونی ... بعدش می بینی زبان برنامه نویسی یعنی چی !!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    مرسی از توجهت خوب یه سوال آیا مطمئن هستید قیمت نرم افزار زیاد می شه ؟؟
    الان هر کی از جاش بلند می شه و هر شغلی داره یه نرم افزار می ده می نویسن . کم مونده سوپر مارکت ها هم یه نرم افزار اختصاصی سفارش بدن . اما !!! اگه همه چیز قیمت واقعی خودش رو داشته باشه . فمر نمی کنم هر شرکتی حاضر بشه مثلا 10 میلیون واسه یه نرم افزار حسابداری پول بده !!! و اگر هم داد چرا تو بیایی 9 میلیونشو بدی نرم افزار بخری !! خوب از برنامه های اپن سورس استفاده کن . اینم بگم فقط موضوع هزینه نیست ...
    در مورد پایتون اگه علاقه مند بودی به سایت زیر یه سری بزن پیشنهاد میکنم یه کم بخونی ... بعدش می بینی زبان برنامه نویسی یعنی چی !!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mohsennowruzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    الآن امتحان هاي پايان ترم هست و فرصت نمي كنم اما در اولين فرصت سعي مي كنم اين زبان رو ياد بگيرم
    راستي كس ديگه اي نظري در اين مورد نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم همين بلا سرم اومده.يه عالم كتاب و جزوه و سی دی آموزشvb.06 تهيه كردم ولي حالا مي فهمم كه زبان هاي با ارزش تري هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كمكم منيد لطفا. هرچي آموزش هست از نقطه صفر شروع نشده
    ايميل من اينه:
    اگر دسته جمعي يه حالي به من بديد و كمكم كنيد برنامه نويسي ياد بگيرم يه عمر مديون جوون مردي تون مي شم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كمكم كنيد لطفا. اين دور و بر ها هرچي آموزش هست از نقطه صفر شروع نشده
    ايميل من اينه:
    اگر دسته جمعي يه حالي به من بديد و كمكم كنيد برنامه نويسي ياد بگيرم يه عمر مديون جوون مردي تون مي شم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    یه سری با سایت python.ir بزن . داریم رو یک کتاب کار می کنیم . یک کتاب کامل و جامع برنامه نویسی پایتون

داره خودمونی میشه site_hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز من به شما جاوا رو توصیه می کنم. توصیه من هم الکی نیست و شاید بتدریج خودتون هم به این نتیجه برسید اما جاوا و C زبان های مادر و قویترین زبانهای موجود هستند. اما به نظر من جاوا یک سر و گردن از C بالاتره. برای شروع هم میتونید از این کتاب استفاده کنید که از صفر شروع میکنه و با شما پیش میاد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه m_nazari_iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

انتخاب با خودت
    اما اگه سی شارپ انتخاب تو بود من نه بلکه آینده هم به تو خوش آمد خواهد گفت

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •