بچه ها از اينكه نظر دادين و سعي كردين كمكم كنين ممنونم
خيلي ها توضيح بيشتر خواسته بودن و خيلي ها هم اصلا قضيه رو متوجه نشدن پس بذارين ماجرا رو توضيح بدم
من با اين دوستم يك سال و نيم پيش آشنا شدم و اونقدر براي هم مهم و ارزشمنديم كه حاضر نيستيم به خاطر چيزاي كوچيك رابطه مون از بين بره (قابل توجه اونايي كه گفتن بهانه مياره و ارزش نداره!!!) حدود دو ماه پيش علي به من خبر داد كه دختري كه توي دانشگاه همكلاسيشه از طريق يكي شماره گوشيش رو گير آورده و ازش سو استفاده كرده و گير داده بود كه با علي دوست بشه هرچي علي مي گفت من با كسي دوستم و نمي خوام اين كارو بكنم اون دختره قبول نمي كرد كار به جاي باريك كشيد و علي موضوع رو به من گفت ازم خواست خودم با اون دختره صحبت كنم و بگم من با علي رابطه مون خيلي نزديكه اونقدر كه شايد چند ماه ديگه با هم ازدواج كرديم اون دختره اولش مثلا راضي شد و كنار كشيد ولي تازه از اون روز اذيت كردناش و حسودياش شروع شد هر دفعه كه علي رو مي ديد تو دانشگاه يا الكي بهش مي گفت من زنگ زدم خونه شون و دري وري گفتم يا اينكه از علي پيشش بد گفتم مني كه اينقدر برا علي احترام قائلم كه حتي بهش تو هم نمي گم
خلاصه دردسرتون ندم اين ميل زدنها هم كار و روش جديدشه ميره آي دي درست مي كنه و براي آي دي اصلي خودش ميل ميزنه (چون نمي تونه از آي دي من بزنه و پسوردم رو نداره) و توي ميلهاش كلي فحش و حرفهاي مزخرف مي نويسه و اون ميل رو از طرف من مي زنه يعني اولش مي نويسه من نياز هستم بعد هم به علي نشون مي ده و مي گه تو مي خواستي با همچين دختر بد دهني ازدواج كني
خلاصه اونقدر اين كارو كرد كه منو از چشم علي انداخت و اعتمادش رو ازم گرفت علي بهم مي گه تقريبا قبول دارم كار تو نيست ولي آخه به منم حق بده همه اين ميلها زماني بوده كه تو نيم ساعت قبلش يا براي من ايميل زدي يا با من چت مي كردي اون وقت به منم حق بده شك كنم
حالا به من مي گه با مدرك به من ثابت كن اون آي دي مال تو نيست و اون ميلها كار تو نبوده
الآن با اين همه توضيحات اميدوارم موضوع رو فهميده باشين و كسي پيدا بشه كمكم كنه چون واقعا زندگيم داره به هم مي ريزه
خيلي طولاني شد بايد پر حرفي منو ببخشيد بچه ها