با سلام
به احتمال قوی مشکل شما مربوط به فعال بودن فایروال ویندوز یا فایروال های نصب شده می باشد.
در این تاپیک هم دوستی که تاپیک رو ایجاد کرده شرایط مشابه شمارو داشتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
به احتمال قوی مشکل شما مربوط به فعال بودن فایروال ویندوز یا فایروال های نصب شده می باشد.
در این تاپیک هم دوستی که تاپیک رو ایجاد کرده شرایط مشابه شمارو داشتند.
نوشته شده توسط shahabmusic
دقیقا حرف شما رو تایید میکنم.البته من اصلا رسیو ندارم.
در ضمن من برای انتقال فایل از یکی به دیگری باید از نرم افزار خاصی استفاده کنم.
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
دوست عزیز من این تاپیک رو به طور کامل مطالعه کردم.
اما مشکل من موارد داخل این تاپیک نیست.
چون کابل شبکه من سالمه و چراغشم روشنه
و هر دو کارت شبکه من هم به طور کامل نصب شده است(البته توسط خود Windows)
ٌWindows مورد استفاده من :Media Center
دوست عزيزنوشته شده توسط Morteza2020
براي انتقال فايل شما مي بايست درايو يا پوشه اي كه ،مي خواهيد اطلاعاتش را از يك كامپيوتر به يك كامپيوتر ديگر انتقال دهيد، را share نماييد.
روي درايو يا پوشه كامپيوتر مبدا کلیک راست نمایید گزینه sharing and security را انتخاب کنید. ( در آنجا یک ویزارد هستش که باید قدم به قدم پیش بروید تا نصب شود) پس از نصب يك قسمت به آن اضافه مي شود به نام network sharing and security .
در آنجا تيك share this folder را بزنيد. حالا در كامپيوتر مقصد در آنجايي كه كامپيوتر ها را مي بينيد روي كامپيوتر مبدا كليك نماييد. درايو يا پوشه share شده در آن وجود دارد كه مي توانيد عمل كپي ، انتقال و حذف كردن را انجام دهيد.
نه برنامه خاصي نمي خواد همونطوري كه رويا خانوم توضيح دادن.نوشته شده توسط Morteza2020
از طريق كنترل پنل برو توي System و بعدش برو تو تب Computer Name و از طريق دكمه ...Change رو كه بزني يه صفحه واز مي شه كه Computer name رو بزار PC1 بعد WorkGroup رو بده Morteza بعد OK كن ، حالا همين كارارو توي كامپيوتر دوم انجام بده فقط Computer name بده PC2 ولی WorkGroup رو مثل کامپیوتر اول بزار Morteza و OK کن (فقط حواست باشه درست تایپ کنی).
حالا آی پی رو ست کن:
بشین پشت کامپیوتری که Computer name رو دادی PC1 بعد روی کانکشن Local area network راست کلیک کن و گزینه Properties رو انتخاب کن ، حالا توی تب جنرال پروتکل (Internet protocol (TCP/IP رو انتخاب کن بعد روی دکمه Properties کلیک کن ، حالا توی این صفحه ای که باز شده گزینه Use the following IP address رو انتخاب کن و جلوی IP address تایپ کن 192.168.0.1 و جلوی Subnet mask تایپ کن 255.255.255.0 و به Default gateway دست نزن و چیزی جلوش ننویس ، حالا OK کن و پیغام های احتمالی رو تائید کن.
حالا بشین پشت کامپیوتری که Computer name شو دادی PC2 و همون کارارو که گفتم برای اینم انجام بده با این تفاوت که جلوی IP address بنویس 192.168.0.2 و Subnet mask مثل قبلی بده 255.255.255.0 و جلوی Default gatewaye اینو 192.168.0.1 رو وارد کن و بعد OK کن و به پیغام های احتمالی جواب تائید بده.
حالا هر 2تا کامپیوتر رو رستارت کن .
از الان اگه با کامپیوتر PC1 بری روی اینترنت کامپیوتر PC2 هم می تونه اینترنت استفاده کنه و از راهی که رویا خانوم توضیح دادن می تونی فابل هاتو بین دو کامپیوتر به اشتراک بزاری.
کامپیوتر من کارت شبکه نداره اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفا بگید درست کنم.
اقا تمام این کارهایی که گفتید انجام دادم ولی 2 تا اشکال دارم:
اشکال اول این که درWorkgroup کامپیوتر دوم ,کامپیوتر من اصلا وجود نداره و تا حالا چند بار کارهای بالا را انجام دادم
ولی اونو نشون نداده
اشکال دوم :
در کامپیوتر خودم وقتی واردWorkGroup میشم و میخوام واردPC دوم بشم(کامپیوتر دوم) این Error رو میده:
دوست عزيز
روي هر يك از كامپيوترها اين كار را انجام بده:( در صورتيكه به كامپيوترها تون ip ندادي)
1- روي هر دستگاه داخل run تايپ كنcmd تا وارد كامنت داس شوي.
2- اونجا ipconfig را تايپ كنيد. تا ip دستگاه نشان داده شود.
3- روي يكي از دستگاهها ping ip را تايپ كن. منظور از ip ، آي پي كامپيوتر دوم مي باشد. مثلا تايپ مي كني ping 192.168.0.1
4- اگر 4 بار Reply from192.168.0.2 بيايد.پس ارتباط بر قرار است.
5- در غير اين صورت يكبار ديگر كليه اتصالات و تنظميات را چك كنيد
دكمه Repair رو بزن ببین سند و رسیوت کا می کنه؟
نوشته شده توسط رويا خانوم
دقیقا این کارها را با مو به مو انجام دادم
و پیغامی که گفتید نمایش داده شد
ولی باز همین ارور رو دارم
Last edited by Morteza2020; 30-05-2006 at 13:23.
دكمه Repair رو هم زدم.سند و رسیوم رو با موفقیت تست کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)