تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 87

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید و فروش املاک (مسکن، مغازه و ...)

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض حق مالک از فروش سرقفلی چجوری محاسبه میشه؟

با سلام
    ما یه مغازه خریذیم به قیمت 40 تومن و فروشنده هم اینو قبل 25 تومن خریده و اون موقع هم حق ماکلنه اربابو رو داده حالا مالک میگه باید تو این معامله هم از کل مبلغ معامله که 40 تومنه باید 20 درصدشو بدین به من ولی من از چند نفر پرسیدم گفتم که فقط میتونم از مابه تفاوت که 15 تومن حق مالکانه بگیره اون هم زیر 20 درصد از دوستانی که در این مورد اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنید اگه نشه پسش بدیم

با تشکر

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تقريبا اطلاعاتم درباره شهرك غرب كامله

هر اطلاعاتي خواستيد ما در خدمتيم

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان شرمنده این تاپیک رو بروز میکنم ولی خب موضوع بحث در این مورد هست و هیچ تاپیک مشابهی هم برای این منظور وجود نداشت. توصیه میکنم دوستان دیگه هم سوالات ملکی خودشون رو همین جا مطرح کنند تا به یه تاپیک جامع تبدیل بشه و از پراکندگی موضوعات جلوگیری کنیم.

آقا ما مغازه ای ارثی داشتیم که بعد از یازده سال بسته بودن حالا به موسسه مالی اعتباری فردوسی به مدت سه سال اجاره داده شده که البته مبلغ اجاره به نسبت ارزش ملک و اجاره سه ساله ! واقعا کم هست ولی خب چاره ای نبود وگه نه اگه اجاره نمیدادیم شاید صد سال دیگه هم بدون استفاده باقی میموند. با هزینه اجاره اولیه و پول پیش تونستیم نوسازیش کنیم. قبلا هم تو اول تاپیک گفتم مغازه سه دهنه و تو مرکز بازار هست و به لحاظ ارزش اقتصادی واقعا گزینه مناسبی برای هرکاری محسوب میشه.

به دلایلی اگه قیمت خوبی داده بشه قصد داریم بفروشیم ولی الان تحت اجاره هست تا سه سال. من اصلا نمیدونم چرا باید قرارداد سه ساله باشه (میگن قانون و قرارداد بانکها اینطور هست). به نظر شما چکار میتونیم بکنیم؟ با توجه به اینکه مستاجر موسسه اعتباریه آیا احتمالش هست خودشون بعدا خریدار باشند؟ (مثلا قانونی بین بانکها و موسسات هست که املاکی که درش ساکن هستند رو حتما بخرن؟) یا تا سه سال فکر فروشش رو باید فراموش کنیم ؟!!! :(

اگه یه نفر واسطه مناسبی برای اینکار پیدا کنه مطمئن باشه حتما سود و پورسانت خوبی در انتها خواهد گرفت. البته خودتون بهتر میدونید تازه اگه بتونیم علنی اعلام فروش کنیم اولا چون اجاره هست در گام اول ممکن نیست و ثانیا صر و صدا برای فروش از ارزش ملک کم میکنه. من که خودم فکر نمیکنم حداقل فعلا اتفاقی بیوفته به این دلیل که باید حتما یه فردی از این معامله سود ببره تا کار رو راه بندازه. خلاصه سرتون رو درد نیارم اگه کسی بتونه راهی مستقیم جلوی پای ما بزاره واقعا ممنون میشم. خوشبختانه مغازه ای هست که شاید متراژش زیاد نباشه اما به لحاظ موقعیتی که داره با هر شغلی میشه ماهی میلیون ها تومن ازش درآمد داشت که متاسفانه خودمون وقت و سرمایه استفاده ازش رو نداریم.
    Last edited by Memonex; 26-11-2011 at 01:22.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یعنی هیچ کس نظری، پیشنهادی، راهکاری، ... در این مورد نداره؟ !

لطفا تجربیاتی رو که خودتون در زمینه فروش املاک داشتید دریغ نفرمایید.

همچنان منتظریم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    من يك مقدار پول دارم و مي خوام يه خونه كلنگي يا زمين (فكر نكنم زمين باشه) خلاصه يه چيز پوكيده كه فقط زمينش ارزش داشته باشه در نزديكي بازار تهران با متراژ حدودا 50 متر گير مياد؟؟؟

مي خواستم بدونم خانه اصلا بهتر بگم زمين نزديك بازار تهران متري چند در مياد؟؟؟ و آيا زمين با متراژ حدود 50 متر اون طرف ها گير مياد؟؟؟ و همين طور اون طرف ها مركز شهر هست يا پائين شهر يا بالا شهر؟؟

من خودم شيراز هستم ولي فكر مي كنم غرب تهران و شمال تهران بالا شهر باشه و شرق تهران و مركز تقريبا متوسط هستن و جنوب هم كه پائين شهر هست ،‌ درسته؟؟؟

با تشكر

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    تو محل ما یکی خونه اش رو خراب کرد و جواز تمام بنا گرفت و ساخت.
    اما من از ناظر شهرداری پرسیدم گفت به شما نمیدن!
    به نظر شما طرف تو شهرداری آشنا داشته که تمام بنا گرفته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اين مجوز تمام بنا يعني چي؟؟؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

یعنی حیاط نداری. کل زمین تبدیل به خونه میشه !
    کلا 60 درصد به اضافه 2 متر اجازه پیشروی میدن.البته بستگی به شهر و منطقه هم داره.
    Last edited by *Batman*; 04-12-2011 at 01:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يك مقدار پول دارم و مي خوام يه خونه كلنگي يا زمين (فكر نكنم زمين باشه) خلاصه يه چيز پوكيده كه فقط زمينش ارزش داشته باشه در نزديكي بازار تهران با متراژ حدودا 50 متر گير مياد؟؟؟

مي خواستم بدونم خانه اصلا بهتر بگم زمين نزديك بازار تهران متري چند در مياد؟؟؟ و آيا زمين با متراژ حدود 50 متر اون طرف ها گير مياد؟؟؟ و همين طور اون طرف ها مركز شهر هست يا پائين شهر يا بالا شهر؟؟

من خودم شيراز هستم ولي فكر مي كنم غرب تهران و شمال تهران بالا شهر باشه و شرق تهران و مركز تقريبا متوسط هستن و جنوب هم كه پائين شهر هست ،‌ درسته؟؟؟

با تشكر
    بازار مرکز شهره..خیلی شلوغ و پر رفت و آمدترین جای تهرانه...طبیعتا هوای اون منطقه آلوده تر هم

هست ..اکثرا بافت قدیمی هم داره ..توی محدوده طرح هستش ..بیشتر تاکسی و اتوبوس و موتور سیکلت

رفت و آمد داره اونجا ( موتور سیکلت خیلی زیاده) مغازه هاش هم بسیار گرونه که تو بازار طلافروشها تا متری

400 ملیون هم مغازه خرید و فروش میشه..شاه رگ مترو تهران اونجاست میدان امام خمینی ..هر کسی میاد

بازار اکثرا برای خرید و یا فروش میان کمترکسی اونجا زندگی میکنه چون خیلی ارزش داره زمین و ملک و مغازه..

میشه ازش 1000 برابر پولش پول ساخت..غرب تهران و شمال تهران قیمت خونه گرونتره نسبت به بقیه نقاط

ولی استثنائ هم داره...مثلا توی شرق تهران یه نفر یه آپارتمان با تمام امکانات میسازه که خیلی گرون در میاد

برا ی همین موقع خرید هم گرونتره از آپارتمانها معمول شرق تهران هست. در شمال و غرب تهران ثروتمندان

بیشتری زندگی میکنند اما در بقیه مناطق ثروتمندان پراکنده هستند..استثنائ هم هست ثروتمندان زیادی

هستند د رجنوب تهران و مناطق مختلف پراکنده زندگی میکنند ولی غالبا شمال و غرب تهران ثروتمندترن.

در شمال تهران مراکز خرید گران قیمتی وجود دارند که نظیرشون در مناطق دیگر نیست. مثلا پاساژ مریم یا پاساژ

جام جم یه ساعت میخرن 13 ملیون تومن یا یه فروشنده تعریف میکرد طرف میاد یه پروژه کفش و لباس جمع

میکنه 14 ملیون تومن..بیشتر رستورانهای خوب تهران هم شمال و غرب تهران هستند..البته استسنا هم

داره رستورانهای زنجیره ای در بقیه مناطق تهران شعبه دارند..ولی اکثر رستورانهای تک و تاپ در مناطق شمال و

غرب تهران هستند..

اینکه بخوایید اطراف بازار زمین خریداری بکنید باید به چند بنگاه در اون منطقه سر بزنید تا به نتیجه برسید...

تو منطقه اتوبان شهید محلاتی که میشه گفت به بازار تهران نزدیکه و 10 دقیقه راه با ماشین..

زمین متری 3ملیون تومن ..امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

البته بساز بفروشها به زمین ها و خانه های کلنگی رحم نمی کنند و سریع یا خریداری میکنند یا به صورت

شراکتی 60 به 40 به نفع مالک میسازند و سودشو می برند...مصالح رو چکی می خرند و بعد از فنداسیون زدن پیش فروش میکنند در هرحال

سود خوبی عایدشون میشه...
    Last edited by Saeed System; 04-12-2011 at 02:58.

10. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یعنی حیاط نداری. کل زمین تبدیل به خونه میشه !
    کلا 60 درصد به اضافه 2 متر اجازه پیشروی میدن.البته بستگی به شهر و منطقه هم داره.
    سلام

ما منطقه 17 تهران (فلاح) میشینیم.خونهای با متراژ 15 متر داریم.با این اوصاف میتونیم واحدهای 65 متری دربیاریم.در ضمن برای ساخت این خونه چند طبقه مجوز مکید؟چقدر وام ساخت میدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •