تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مشکل با انتخاب اسپیکر ها و صدا در ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دوست عزیز سلام! با این چیزی که من تو عکس دیدم باید هم صدا نداشته باشید!( به خاطر جسارتم منو ببخشید !!) عکس نشون میده که شما فیشهای صدا رو به خروجی دیجیتال مادربرد وصل کردید(معمولا دو خروجی زرد یا نارنجی رنگ برجسته تر از خروجی های پایین تر و اصلی اسپیکر وصدا با رنگهای متفاوت) و هیچ فیشی به قسمت خروجی های اصلی اسپیکر ( خروجی های کوچک با رنگهای متفاوت که معمولا رنگ سبز خروجی مناسب اسپیکر است )وصل نشده یا تنظیمات نرم افزار مرتبط با بخش صدای مادربرد به درستی انجام نشده است تنظیمات باید منطبق بر خروجی پشت مادر برد باشد یعنی اگر مثلا به خروجی مشکی فیش هدفون متصل کرده ید به همین شکل به نرم افزار معرفی نمایید و ادامه ماجرا به هر حال اگر مشکلتان حل نشد یا اینکه منظورتان را درست نفهمیده ام ببخشید و اینکه در خدمتم

2. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمايي كه كرديد .

من خيلي از جزئيات درايور صدا اطلاع ندارم ، و مشكل اين دوستمون همون مشكل من بود زماني كه براي اولين بار
    ويندوز 7 نصب كرده بودم و صدا نداشتم ، و با راهنمايي يكي از دوستان همين تاپيك طبق تنظيماتي كه توي
    عكس اومده ، صدا رو براي ويندوز 7 راه انداختم . اين عكسها هم فقط يه كمك كوچكي به اين دوستم و دوستان
    ديگه ميكنه و مابقي رو خودشون با آزمون و خطا و يا تجربه شخصي شون بدست ميارند .
    بهر حال ممنون از اين دقتي كه بخرج داديد .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •