تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: سه ضعف عمده ی بازی های ایرانی

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه از تیم حمایت بشه هم مالی و سخت افزاریو جور دیگه اتفاقا طراح های خوبی داریم فقط مشکل فرهنگمونه یه خورده بازم میشه باهاش کنار اومد اونم با ساخت بازی های تاریخی که فرهنگ امروزی رو نشون نده ( همون چادر گل گلی) متاسفانه هیچ حمایتی نمیشه واسه ساخت بازی سوشیانت یا همون گرشاسب تیم سازنده فقط منتظر بودجه و سخت افزار بودند هی کار تعطیل میشد که آخر با بنا کردنبنیاد بازی های ملی یه خورده مشکلشون حل شد (فقط یه خورده) یعنی در حد یه بازی معمولی
    مشکل دوم سخت افزار که نداریم خود طراح بازی گفته بود ما اینقدر از جزئیات بازی زدیم تا بتونیم رندر بگیرم
    مشکل سوم و بزرگترین مشکل : کپی کردن دیسک هاست و قیمت پایین اونه تو اروپا یه دیسک بازی حداقل 50 یورو می فروشه
    ولی تو ایران چقدره 3 هزار تومان یا 5 هزار تومان و بعد می گند گرونه درسته گرونه واسه این کیفیت بازی
    در کل فکر نکنم بتونه بازیسازی ایران پیشفرت کنه چون کسی نمی تونه تضمین بده که این صنعت تو ایران سود داره (برخلاف کشور های غربی) ولی من امیدوارم

2. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من درسته بازی در اروپا 50 Euro هست ... !! ولی شما حقوق افراد رو هم اونجا در نظر بگیر !!

بر فرض ما اومدیم و یه بازی ساختیم حالا قیمت تعینی رو می زینیم 20 تومن به نظر شما محدوده مالی منی که از قشر متوسط جامعه هستم اجازه میده که من حداقل ماهی 4تا بازی بخرم ؟!!

الان هم که دیگه بازی کمتر از 2.5 نیست !! ؟؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه از تیم حمایت بشه هم مالی و سخت افزاریو جور دیگه اتفاقا طراح های خوبی داریم فقط مشکل فرهنگمونه یه خورده بازم میشه باهاش کنار اومد اونم با ساخت بازی های تاریخی که فرهنگ امروزی رو نشون نده ( همون چادر گل گلی) متاسفانه هیچ حمایتی نمیشه واسه ساخت بازی سوشیانت یا همون گرشاسب تیم سازنده فقط منتظر بودجه و سخت افزار بودند هی کار تعطیل میشد که آخر با بنا کردنبنیاد بازی های ملی یه خورده مشکلشون حل شد (فقط یه خورده) یعنی در حد یه بازی معمولی
    مشکل دوم سخت افزار که نداریم خود طراح بازی گفته بود ما اینقدر از جزئیات بازی زدیم تا بتونیم رندر بگیرم
    مشکل سوم و بزرگترین مشکل : کپی کردن دیسک هاست و قیمت پایین اونه تو اروپا یه دیسک بازی حداقل 50 یورو می فروشه
    ولی تو ایران چقدره 3 هزار تومان یا 5 هزار تومان و بعد می گند گرونه درسته گرونه واسه این کیفیت بازی
    در کل فکر نکنم بتونه بازیسازی ایران پیشفرت کنه چون کسی نمی تونه تضمین بده که این صنعت تو ایران سود داره (برخلاف کشور های غربی) ولی من امیدوارم
    آقا من میگم اگه امکاناتشم داشته باشیم فرهنگشو نمیتونیم داشته باشیم
    اگه داشتیم که تو سینما پیشرفت میکردیم مگه واسه اخراجی ها کم خرج کردن هااا؟ولی یه چیزی در اومد در حد جلف بازی و هدف دار نه واسه لذت........
    حالا بگیم بازی میخوایم بسازیم امکاناتشم باشه و اگه بسازن مطمعن باشید چیزی جز شستشوی فکری و کوچک کردن خودمون در بر نداره.........
    چنتا کشور اسلامی هم یه سری امکانات واسه بازی سازی پیدا کردن در حد بوغ ولی اولین انتشارشو ن فک میکنید به چه اسمی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فتح کاخ سفید....(البته من تو bbc دیدم و به جزییاتش توجه نکردم)
    بازی سازی جنبه هم میخواد صد البته

5. 2 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایران microsft رو زیر پاش له خواهد کرد

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

من دوستی دارم که C++ مینویسه توپ

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان درست می گند منم به فرهنگ اشاره کردم
    ولی فکر نکنم امیدی به بازیسازی ایران باشه

8. 3 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

حتی اگرم خوب بسازه خیلی طول میکشه که کاربرا از Battle Field-COD-MOH... دل بکنن و به بازی ایرانی رو بیارن

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

تا وقتی که تو ایران به بازی خورا به چشم یه آدم بیکار و علاف نگاه بشه.هرکسی هر کاری بخواد بکنه اعم از ساخت بازی و.... به هیچ جا نمیرسه.اصلا با هرکی در مورد بازی های رایانه ای حرف می زنی میگه بابا بازی کار بچه هاست و از این حرفا خوب معلومه که تو این مملکت نمیشه بازی ساخت دیگه اگرم ساخته بشه جز هدف تبلیغاتی چیز دیگه ای نمی تونه داشته باشه.تا وقتی بازی های رایانه به چشم یک سرگرمی(مانند سینما و ...)که باعث پر شدن اوقات فراغت میشن نگاه نشند هیچ اتفاقی نمی افته.در ضمن نگرش مسئولان هم باید عوض بشه.مثلا تعیین درجه سنی برای بازی که از صدتا بیشترش اصلا ممنوعه به خاطر ترویج فرهنگ آمریکایی و به خاطر چند تیکه صحنه و خیلی موردای دیگه.به همین خاطر اگه اینا بیان بازی بسازن اصلا نمی تونه باب میل کسی باشه چون اصلا به جذب مشتری فکر نمی کنن.

11. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اصلا کی گفته که حتما باید از تاریخ کشورمون برای داستان بازی های باید استفاده کرد ؟
    باز تاریخ کشورمون خوبه...

اگه تاریخی نسازن که میرن سراغ فلسطین و ...

13. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راست می گه من دوتا از این نوع بازی هارو انجام دادم
    یکیش اسمش فکر کنم نجات بود اونیکی هم انرژی هستهای بود

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بازی ها در سبک گرشاسب ساخته بشه ,من یکی حاضرم بازی کنم
    باید بیشتر ازادی عمل بدن به بازیساز ها تا اینکه بازی ساز هامون حمایت پولی بشه چون هیچ فایده نداره اگر نه نتیجش میشه مثل سینما که یا موضاعات تکراری یا دلقک بازی. طرف پول رو از سازمان میگیره, برمیداره میبره هر جا که سود بیشتری از پول بدست می یاره جز بازی, هر چی موند خرج بازی میکنه.هر چی فیلم زیباست که ما داریم از کارگردان های مستقل نه از حمایت شده ها مگر تعداد کمی
    کلا زیاد سخت نگیریدچون اگر دقت کنید بخاطر یکسری مسائل ما یک 60 ساله ایی در همه چیز عقبیم و ایرانی جماعت نباید سرگرمی داشته بشه چون به گناه میفته

16. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •