تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: نکته ای در مورد اینترنت شبانه پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من دیشب اجرا کردم برنامرو اما ازم حجمو کم کرد! دقیق از 12:35 تا 1: 10 اما حجم کم کرده؟ ! چیه جریان ؟

---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

من از 12:35 گذاشتم تا 1:3 دقیقه....حجکو کم کرده... جریان چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اي بابا، عزيز دل برادر آخه کدوم فرد عاقلي مياد چنين نکته اي رو در ملاء عام فاش ميکنه ؟!! البته جسارت نباشه يک سال هست که اين نکته رو داريم اجرا ميکنيم و شما الان ........ تو رو خدا تا مسئولين پارس آنلاين اين موضوع رو نديدن تاپيکتون رو ويرايش کنين

خواهشا همه دوستان تاپيک رو ويرايش کنن
    به قول دوستمون چنين موضوعي رو با پ . خ اطلاع ميدن .
    یعنی شما فکر میکنید ایشون خودشون از این قضیه اطلاع ندارند؟!
    در مورد قضیه 6 تا 7 که الان فقط خواجه حافظ شیرازی خبر نداره و مهم تر از این قضیه هم هست، چی فکر می کنید؟

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------

دوستان من دیشب اجرا کردم برنامرو اما ازم حجمو کم کرد! دقیق از 12:35 تا 1: 10 اما حجم کم کرده؟ ! چیه جریان ؟

---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

من از 12:35 گذاشتم تا 1:3 دقیقه....حجکو کم کرده... جریان چیه؟
    من که دیشب استفاده کردم و نتیجه به این صورت بود:

لطفاً شما هم از لوگ مصرفتون چنین شاتی رو بذارید.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یعنی شما فکر میکنید ایشون خودشون از این قضیه اطلاع ندارند؟!
    خير خبر ندارند عزيز ! چون اگه خبر داشتند مطمئنا جلوشو 1000 بار ميگرفتند. عزيز اينجا ايرانه

در مورد قضیه 6 تا 7 که الان فقط خواجه حافظ شیرازی خبر نداره و مهم تر از این قضیه هم هست، چی فکر می کنید؟
    خدا خودش کمک کنه ، خواجه شيرازي که فهميد ديگه همه ميفهمن

دوست عزيز شما چه اصراري داري که اين قضيه لو بره ؟! بشين دانلود کن ديگه حالشو ببر ، چرا ميخواي باعثه نونه مردم بشي؟

4. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اين چيزها را كه نبايد ايجا گفت. فردا بايد دنبال يه راه ديگه باشيم. يا اشتراك خودمون را عوض كنيم.

6. این کاربر از water_lily_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خير خبر ندارند عزيز ! چون اگه خبر داشتند مطمئنا جلوشو 1000 بار ميگرفتند. عزيز اينجا ايرانه

خدا خودش کمک کنه ، خواجه شيرازي که فهميد ديگه همه ميفهمن

دوست عزيز شما چه اصراري داري که اين قضيه لو بره ؟! بشين دانلود کن ديگه حالشو ببر ، چرا ميخواي باعثه نونه مردم بشي؟
    سوال من از شما اینه که از نظر شما مسئولین پارس آنلاین قضیه 6 تا 7 رو اطلاع دارن؟

اگر بله، پس اون که در اولویت هست، چرا 1000 بار جلوش رو نگرفتن؟ (توجه دارید که اینجا ایرانه!)
    اگر نه، با توجه به اینکه اون خیلی بیشتر در همین فروم مطرح شده، پس بعید هست که اطلاع رسانی در این حد، باعث آگاهی مسئولین بشه.

هرچند من احتمالش رو نزدیک به صفر میدونم که خبر نداشته باشن.

8. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سوال من از شما اینه که از نظر شما مسئولین پارس آنلاین قضیه 6 تا 7 رو اطلاع دارن؟

اگر بله، پس اون که در اولویت هست، چرا 1000 بار جلوش رو نگرفتن؟ (توجه دارید که اینجا ایرانه!)
    اگر نه، با توجه به اینکه اون خیلی بیشتر در همین فروم مطرح شده، پس بعید هست که اطلاع رسانی در این حد، باعث آگاهی مسئولین بشه.

هرچند من احتمالش رو نزدیک به صفر میدونم که خبر نداشته باشن.
    حرف هاي شما درست دوست عزيز و همشو قبول دارم
    ولي فرض کنيم که اطلاع ندارند حالا چي ميشه مثلا اين قضيه بيشتر از اين مخفي بمونه و فاش نشه؟
    شما مگه نميخواستي بدوني اين قضيه صحت داره يا نه ؟ خوب به جوابت رسيدي ديگه . پس خواهشا بحث رو تمومش کنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزيز يه مژده هم بهت بدم :
    پارس آنلاين 13 روز کامل يعني 1 تا 13 فروردين اينترنت رو 24 ساعته رايگان ميکنه . ولي مطمئنا تو اين 13 روز فکري به حال ايرادات و نواقص سيستمشون خواهند کرد.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما ها هم بیکارید ها . آخه عزیزان دل من , اینترنت کله سحر و نصف شب که بدردشون نمی خوره که . اونا که مثل ما محدودیت حجمی ندارند . هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد اگر شما از 12:30 تا 7:00 رایگان با حداکثر سرعت دانلود کنید . این شرکت ها سرعت ارائه سرویس در روز براشون اهمیت داره . و اعمال محدودیت در روز هم واضح هست به همین دلیل است .
    بیخودی سر این مسائل پیش پا افتاده به هم گیر ندین . عیده برین صفا کنید . البته با این کار پارس آنلاین فاتحه ی سرعت اینترنت تو عید خونده شد . فکر نکنم دانلودمون تو روز از 70 بالاتر بره در حالی که الان 185 هست .
    سال خوبی داشته باشید .

12. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سرعت اینترنت شبانه پارس آنلاین چقدره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان عزیز اینقدر خودتون رو اذیت نکنید،‌پارس آنلاین از ابتدای سال 90 اینترنت شبانه از ساعت 1 شب تا 6 صبح به صورت رایگان گذاشته اینکه دیگه کشف کردن و به کسی نگین نداره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •