تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 68

نام تاپيک: چه چيزي اتاق خواب رو آرامش بخش مي كنه؟؟!!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

خسته بودن در موقعِ خواب , خواب رو خیلی لذتبخش میکنه .

پایین شهرِ تهران , ظهر یه پیرمردِ باربر رو دیدم گه گاریش رو پارک کرده بود زیر سایه ی یک درخت و خوابیده بود روی گاری و دستش رو به جای بالش گذاشته بود زیر سرش .

یه کم وایسادم نگاش کردم . اون همه ماشین و سر و صدا . رویِ تخته خوابیده بود و دستش هم بالشش بود اما چنان راحت خوابیده بود . آرامش رو میشد تو چهره اش دید , آرامشی که بعضی از اونهایی که در قصر و رویِ پر قو میخوابند حسرتش رو میخورند .

خسته بخوابید

2. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خسته بودن در موقعِ خواب , خواب رو خیلی لذتبخش میکنه .
    صد در صد تائيد مي شه
    ولي خب وقتي كه روزي خسته نشده باشيم چه كار كنيم؟؟؟
    واسه وقتي كه در طول روز بيداريم چه كار كنيم كه اعصابمون راحت باشه؟؟؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تاثير ساعات مختلف خواب شب در سلامتي

داشتن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خوابیدن و استراحت برای حفظ سلامت بدن مهم است تا بتواند مواد مغذی را جذب و مواد زائد را دفع کند.
    برای سالم زیستن، باید خواب راحت و آرامی داشته باشیم. به موارد زیر دقت کنید تا اهمیت خوابیدن برای شما روشن گردد:

ساعت 9 تا 11 شب:
    زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان ها انجام می شود.
    در این ساعت بهتر است بدن در حال آرامش باشد. در غیر این صورت اثر منفی بر روی سلامتی خود گذاشته اید.

ساعت 11 تا 1 شب:
    عملیات از بین بردن مواد سمی در کبد ادامه دارد و شما باید در خواب عمیق باشید.

ساعت 1 تا 3 نیمه شب:
    عملیات سم زدایی در کیسه صفرا ، در طی یک خواب عمیق به طور مناسب انجام می شود.

ساعت 3 تا 5 صبح:
    عملیات از بین بردن مواد سمی در ریه اتفاق می افتد. بعضی مواقع دیده شده که افراد در این زمان، سرفه شدید یا عطسه می کنند.

ساعت 5 تا 7 صبح:
    این عملیات در روده بزرگ صورت می گیرد، لذا می توانید آن را دفع کنید.

ساعت 7 تا 9 صبح:
    جذب مواد مغذی صورت می گیرد، پس بهتر است صبحانه بخورید. افرادی که بیمار می باشند، بهتر است صبحانه را در ساعت 6 و 30 دقیقه میل کنند.

کسانی که می خواهند تناسب اندام داشته باشند، بهترین ساعت صرف صبحانه برای آنها، ساعت 7 و 30 دقیقه می باشد و کسانی که اصلا صبحانه نمی خورند، بهتر است عادت خود را تغییر دهند و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه بخورند.
    دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب، باعث می شود مواد سمی از بدن دفع نشوند.
    از نصفه های شب تا ساعت 4 صبح، مغز استخوان عملیات خون سازی را انجام می دهد.
    در ایام تعطیل، بسیاری افراد تا دیر وقت بیدار می مانند و بعد از اتمام تعطیلات، با خستگی به سر کار می روند، چون اعمال بدنشان دچار سردرگمی شده است و نمی داند چه باید انجام دهد.
    پس همیشه، زود بخوابید و خواب آرامی داشته باشید .

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

صد در صد تائيد مي شه
    ولي خب وقتي كه روزي خسته نشده باشيم چه كار كنيم؟؟؟

من که شخصا ،هر وقت خیلی خسته باشم از خستگی زیاد و بدن درد خوابم نمی بره

5. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پیشنهاد می کنم از گل و گیاه و اکواریوم استفاده کنید ته آرام بخش مخصوصا وقتی به اونا رسیدگی می کنید

7. این کاربر از faaridsalehii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    واقعا اطلاعات جالبي بود
    اينها واقعا علمي هست يا همين جوري مي گن
    واسه خستگي منظورم خستگي روحي هست نه جسمي و وقتي روحي باشه با يه موزيك ملايم مي رم تو هپروت
    وقتي جسمم داغون باشه منم خوابم نمي بره

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بدون معنویات هم قکر به ارامش میرسه !
    خیلی ساده تو ذور و اشناتون بگرد دنبال یه جوون 19-20 ساله ، معاف از سربازی که پول باباش از پارو بالا میره و از سلامتی کامل برخورداذه کل زندگیش هم باشه مسافرت و ماشین و دختر بازی و پارتی و مشروب و سیگار و ....
    ببین اون راحت تر می خوابه یا یه فرد عادی با درجه معنویات بالا و جیب کم پول
    وقتي كه روزي خسته نشده باشيم چه كار كنيم؟؟؟
    ؟
    تا خسته و خواب آلود نشدین به رختواب نرید .
    یک بار امتحان کنین گرچه مسلماً همه ی ما برامون پیش اومده که کاملاً خسته رفتیم به رختخواب و اصلاً نفهمیدیم کِ خوابمون برد .

آرامشِ اعصابِ کسی که با معنویات میانه ای نداره موقتی هست . سعی میکنه به ضربِ پول و زور و سیگار و مشروب و دارو و مواد و و جنس و غیره به آرامش برسه اما اندکی بعد دوباره دنبالِ چیزی میگرده که بهش آرامش بده

اما کسی که معنویاتش قوی هست حتی اگر تشنه و گرسنه و تنها و بیمار و در سرما و گرما باشه , بدنش دچارِ ناراحتی میشه اما روحش همیشه در امان هست و آرامش داره .

اما انسانِ بدونِ معنویات برعکس , اگر همه کار هم انجام بده و بدنش کاملاً راحت باشه اما باز هم آرام و قرار نداره چون روحش آرامش نداره .

مثال:
    سلطانی که در قصرش بر روی مبلهایِ بسیار راحت و مجلل لَم داده و کاملاً سیر هست و کنیزکان ! هم مشغولِ ماساژ دادن هستند و نوازندگان هم مینوازند و جام شرابی هم در دست دارد اما یک دفعه جام رو پرت میکنه و داد میزنه بسه دیگه برید گمشید .
    من تا فلانی که از زندان فرار کرده دستگیر نشه آرام نمیگیرم .

===========================

انسانِ بی معنویات , فقط وقتی به آرامش میرسه که سه چیز برآورده بشه براش :
    1- نیازمندیهاش فراهم بشه (آب و غدا و هوا)

2- مشکلی نداشته باشه

3- همه ی آرزوهاش (خواسته هاش ) براورده بشه .
    رازِ به آرامش نرسیدنِ انسانِ بی معنویات فقط همینه . چون مشکلات تا آخرین نفس انسان رو رها نمیکنه . آرزوهاش تمام ناشدنی هست و نیازمندیهاش هم تا آخر عمر همراهشه.

بعضیاشون دستِ آخر خودکشی میکنند چون همه چیز رو امتحان میکنه اما باز به آرامشِ دائم نمیرسه فکر میکنه مرگ راهِ حلِ آخره و بهش آرامشِ ابدی میده غافل از اینکه باز هم در اشتباهه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-03-2011 at 20:42.

10. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ساعت توی محل خواب خیلی اعصاب خرد کن میشه مخصوصا اگه نصف شب از خواب بیدار بشین خوابتون می پره !!

آهنگ خیلی توصیه نمی کنم !! کلا بزارین فکرتون درگیر چیزی نشه !!

12. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

گفته میشه که خوابیدن به صورتی که سر و پا به سمتِ مشرق و مغرب باشه باعث آشفتگی در خواب میشه به علت عبور خطوطِ مغناطیسیِ زمین از بدن .
    عجب نكته ظريفي دوست عزيز ميشه بگين دقيقا چجوري بايد بخوابيم من تو خونه قطب نما ندارم اما قبله رو بلدم از روي قبله ميشه بگين چجوري بايد خوابيد؟

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------

بعضیاشون دستِ آخر خودکشی میکنند چون همه چیز رو امتحان میکنه اما باز به آرامشِ دائم نمیرسه فکر میکنه مرگ راهِ حلِ آخره و بهش آرامشِ ابدی میده غافل از اینکه باز هم در اشتباهه .
    چجوري ميشه به اين آرامش رسيد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام محمد جان
    واقعا خيلي نكات جالبي رو گفتي
    من هم همين جريان بي معنويات هستم ولي معنويات من وجدانم هست ولي به هيچ ديني گرايش ندارم و فقط خدا رو قبول دارم و راه راست رو
    ولي قسمت آخر پستتون كه سه تا چيز گفتيد و خودكشي و اينا كاملا صحيح هست و براي من صدق مي كنه
    خب چاره چيه؟؟؟!!!

با تشكر

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1 :آرامشِ اعصابِ کسی که با معنویات میانه ای نداره موقتی هست . سعی میکنه به ضربِ پول و زور و سیگار و مشروب و دارو و مواد و و جنس و غیره به آرامش برسه اما اندکی بعد دوباره دنبالِ چیزی میگرده که بهش آرامش بده

2: اما کسی که معنویاتش قوی هست حتی اگر تشنه و گرسنه و تنها و بیمار و در سرما و گرما باشه , بدنش دچارِ ناراحتی میشه اما روحش همیشه در امان هست و آرامش داره .

3: اما انسانِ بدونِ معنویات برعکس , اگر همه کار هم انجام بده و بدنش کاملاً راحت باشه اما باز هم آرام و قرار نداره چون روحش آرامش نداره .

4:
    مثال:
    سلطانی که در قصرش بر روی مبلهایِ بسیار راحت و مجلل لَم داده و کاملاً سیر هست و کنیزکان ! هم مشغولِ ماساژ دادن هستند و نوازندگان هم مینوازند و جام شرابی هم در دست دارد اما یک دفعه جام رو پرت میکنه و داد میزنه بسه دیگه برید گمشید .
    من تا فلانی که از زندان فرار کرده دستگیر نشه آرام نمیگیرم .

===========================

5: انسانِ بی معنویات , فقط وقتی به آرامش میرسه که سه چیز برآورده بشه براش :
    1- نیازمندیهاش فراهم بشه (آب و غدا و هوا)

2- مشکلی نداشته باشه

3- همه ی آرزوهاش (خواسته هاش ) براورده بشه .
    6:رازِ به آرامش نرسیدنِ انسانِ بی معنویات فقط همینه . چون مشکلات تا آخرین نفس انسان رو رها نمیکنه . آرزوهاش تمام ناشدنی هست و نیازمندیهاش هم تا آخر عمر همراهشه.

7:بعضیاشون دستِ آخر خودکشی میکنند چون همه چیز رو امتحان میکنه اما باز به آرامشِ دائم نمیرسه فکر میکنه مرگ راهِ حلِ آخره و بهش آرامشِ ابدی میده غافل از اینکه باز هم در اشتباهه .
    1 :
    حرفی که میزنید دلیلی نداره ، یعنی یه حرفی میزنید (که بدلیل وضعیت جامعه از بچگی مدام واسمون تکرار کردن و قبولش الان واسه مردم راحتتر شده به دلیل تکرار) اما دلیل نداره که درست باشه ، کی میگه موقتی هست و کی میگه مواد و مشروب و پول و اینا واسه رسیدن به ارامش اون فرد هست ؟ ادم بدون معنویات هم میتونه اروم باشه و بدون غم و غصه باشه

2 : ببخشید برای این حرفتون سندی مدرکی دلیلی دارید ؟ یعنی کسی که از سرما میلرزه و از گشنگی شب خوابش نمی بره و بچش مریضه جلوش چون معنویات قئی داره ارومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3 : باز هم حرف بدون سند و منطق !!! چرا کسی که از همه لحاظ تامین هست نباید اروم باشه ؟ چون اگه اینجوری باشه خیلی از چیزهایی که می خوان به خورد ماها بذن درست در نمیاد ؟ چون .... (وارد این بحث نمی شیم چون ممکنه سیاسی مذهبی بشه و باعث حذف و اخطار)

4: این مثالتونو از کجا اوردید ؟ از تئ فیلما یا قصه ها ؟ در ثانی واضحه واسه رسیدن به ارامش در هر فردی چیز های خاصی لازمه فقط پول تامین کننده ارامش یک فرد نیست برای عده ای شهرت برای عده ای مقام و حتی علم یا حل یک مساله ساده می تونه باشه

5: اولا که من میگم واسه ارامش لازم نیست هر 3 مورد بر اورده بشه دوما شما پس قبول داری بالاخره انسان بی معنویات به ارامش میرسه سوما این حرفتونم بدونه دلیله
    6:انسان با معنویات کلا خواسته ای نداره دیگه ؟؟؟؟ بی خیال همه چی هست ؟؟ دوست عزیز همه انسانها خواسته هایی دارن که می خوان به اون برسن یکی کمتر یکی بیشتر ، اگه تلاش برای رسیدن به هدف و ارزو رو بی ارامشی تلقی می کنید خوب این بحثش جداس اما خیلی از ادمهای بی معنویات هم هستن هدف هاشون کوچک هست و بهش می رسن و قانع ان و دیگه هدف و خواسته ای ندارن

7: بعضی از ادم های با معنویات هم خود کشی می کنن به همین دلیل این که نشد دلیل

کلا به نظر من شما فقط بر اساس نوع تفکرتون و البته تاثیر نوع فرهنگ و حکومت و مذهب روی شما گذاشته افراد بی معنویات رو بد و مشکل دار می دونید بدونه اینکه حتی اندکی به اونها فکر کنید

پی نوشت : جواب ها بر اساس شماره زده شده
    پی نوشت 2 : اینکه ادم یه سری حرف رو همیین جوری بیان کنه (حتی اگه خوانندگان زیادی هم دوست داشته باشن) اصلا خوب نیست ، مثل اینکه خیلی ها تو استادیوم ورزشی فحش میدن و جمعیتی هم که اونجا هستن کلا حال می کنن و اونا هم تکرار می کنن اما اصلا درست نیست ادم هر چیزی تو فکرش هست رو بی دلیل بروز بده
    پی نوشت 3 : ببخشید بحث و به بی راهه کش.ندم اما بر اساس جوابی که بر پست من گذاشته شده بود ملزم به پاسخگویی بودم

16. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •