آقا ضبط ماشین ما بعضی رایتی هارو میخونه و بعضی هارو نه!!؟؟
چی کار کنم
آقا ضبط ماشین ما بعضی رایتی هارو میخونه و بعضی هارو نه!!؟؟
چی کار کنم
ضبط استوک ماشین مانند 206 ال نود و امثالهم فقط فرمت Audio رو میخونه
شما وقتی رایت میکنی فقط mp3 بزن چون اگه پسوند دیگه بینشون باشه دستگاه قادر به خوندن نیست، دوما اینکه با سرعت کف بزن یعنی با سرعت 8 رایت کن که اگه با سی دی مربوطه زمین هم شخم بزنی بازی دستگاه بتونه بخونه
سلام
من چند تا سوال داشتم
ضبط ماشین من مارشاله تصویریه
یه سی دی که خودم خونه رایت کردمو نمی خونه ولی سی دی که قبلا داشتم و جای دیگه ایی رایت کرده بودن و خوند! نمی دونم فرق سی دیا برای ضبط ماشین چیه؟!
بعد اینکه usb داستانش چه طوریه؟ ضبط من داره ولی نمیدونم چه جوری باید استفاده کرد؟! کابل خاصی میخواد؟
مرسی
سلام مرجان جان
ببین پخش شما یه پخش متفرقه هست. از این داستانها زیاد داره.ولی به طور کلی تو دفترچه پخشهای معروف مثل پایونیر هم مینویسه که ممکنه CD های رایت شده یا ری رایت رو نخونه.
شما مارک CD تون رو عوض کنید و مجدد رایت کنید. با کمترین سرعت هم این کار رو انجام دهید. اگه مشکل باقی بود لنز دستگاه مرخص شده و باید به فکر یه پخش تازه باشید.
USB تو پخشها دو مدل هست.
یکی همراه کابل مخصوص خودش که قسمت عقب دستگاه وصل میشه و اغل تو داشبورد قرار میدهن.
دوم اینکه روی خود پنل قرار داره و فلش مستقیم به اون وصل میشه
پخش شما کدوم یکیه؟.
بسیار ممنون از پاسختون(راستش فکر نمیکردم به این سرعت کسی جواب بده ممنون)
خب ببینید باید بگم ضبط تقریبا نو هست در واقع ماشین برا اسفند 90 بوده منتها من تازه از صاحب اولیش خریدمش بنابراین خود ضبط بعیده مشکلی داشته باشه حتما بر میگرده به سی دی و ناواردی من
اما در مورد usb باید بگم روشه ولی فلش بهش نمیخوره مثل جای کابل روی گوشی موبایل میمونه .اگه متوجه نشدین منظورمو میخواین عکسشو بذارم
سلام.خواهش ميكنم.انجام وظيفه هستش.
يعني ميفرمائيد پورت USB ش استاندارد نيست؟من نديده بودم روي پخش هم بخواد تبديل بخوره.
ضمن تشکر مجدد این تصویرشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون گوشه ی سمت چپ پائینو منظورمه
سلام اتفاقا حمید جان این پورتا استاندارد هست اما یسری اعصاب خوردی دارن.
برای اینکه پورت usb دستگاه به فلش نصب بشه باید یه کابل تبدیل کنارش باشه کابل تبدیلشم یه کابلی هست که یه سرش mini usb هست که به پنل میخوره و سر دیگش یه حالت مادگی وجود داره برای خوردن usb.
کلا برند های چینی از این پورتها زیاد استفاده میکنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو عکس ها و سایت بالا که گذاشتم مدلاش هست موبایل فروشی ها و این قطعات کامپیوتری ها دارن اکثرا یا این مغازه ها که قطعات الکترونیک میفروشن میتونید سراغشو بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما یه تبدیل بخری درست میشه نهایتا تبدیلش براتون 1500 تا 2500 در بیاد زیاد گرون نیست
یا حق
Last edited by mohamad reza_2010; 18-06-2012 at 11:12.
خیلی ممنون از راهنماییتون
این کابل تبدیل نباید همرا ضبط باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)