مر30 از راهنماییات
من هیچ وقت سیستمم بوق نمیزنه سیستم قبلیم میزد
تصویر نمیده وارد ویندوز هم نمیشه
آره اگه del رو بزنم میاد اما صفحه انتخاب ویندوز بعد از اینکه از صفحه del در اومدم میاد
مر30 از راهنماییات
من هیچ وقت سیستمم بوق نمیزنه سیستم قبلیم میزد
تصویر نمیده وارد ویندوز هم نمیشه
آره اگه del رو بزنم میاد اما صفحه انتخاب ویندوز بعد از اینکه از صفحه del در اومدم میاد
آهان پس با این اوضاع که شما میگین سیستمتون سالمه.همون مشکل از sleep ویندوز هست که شما حتما با اون برنامه چیه یادم نیست تنظیم میکنی که سر ساعت دانلود کنه بعد خاموش بشه.کلا sleep ویندوز 7 مشکل داره برای منم گاها اصلا بعد از اینکه سیستم خود به خود روشن میشن یه صفحه لود میومد اما هنگ میکرد و ویندوز بالا نمیومد که مشکل از ویندوز 7 هست که اونم مربوط میشه به sleep
اره اما حالا به ریستارت و خاموش کردن معمولی هم کشیده
یعنی مادربوردم سالمه ؟هاردم سالمه ؟
حالا چه جوری درستش کنم ؟ویندوزمو عوض کنم ؟
زاستی برای اینکه سیستمت بوق بزنه دفترچه مادربوردتو ببین اون قسمتی که power و reset قرار داره که به کیس وصله منظورمو متوجه شدی کناره اون پینها یه پین چهارتایی هست که باید اسپیکر کیستو به اون وصل کنی فقط اگه ندونی چطوریه اینکارو نکن ممکنه به جای دیگه نصب کنی و پینهات بسوزه.
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
آره عزیز همه چیزت سالمه .
آره شما باید ویندوزتو عوض کنی و تا اونجا که میتونی از sleep استفاده نکن.نمیدونم چرا این مشکلو داره.ترتیب ویندوز زدن رو هم که بلدی. اول xp رو نصب کن بعد سون رو بعد با برنامه بوت منیجر برای هر دو بوت بساز تا در صفحه اول موقع بوت هر دو انتخاب بیان
مر30 ممنون
میگم پس اگه عیب از ویندوزه چرا حتی روی صفحه انتخاب ویندوز هم نمیاد ؟من یه فرضیه دیگه هم دارم اونم اینکه اسلیپ خرابه دیگه نباید ریستارت و خاموشیه معمولی رو هم این جوری شه و دوم اینکه قبل از انتخاب ویندوز کلا صفحه بوتم نمیاد پس قبل از ویندوز این مشکل هست پس کاری به ویندوز نداره --فرضیم اشتباهه؟
حالا یه سواله نا مربوطم بپرسم-هر شب تا صبح سیستم واسه دانلود روشنه آیا عمرش کم نمیشه یعنی 6 سال کار میکنه ؟
ببین صفحه بوت اگه بیاد حتی یک دفعه هم بیاد یعنی سیستمت سالمه همون صفحه کث del رو میزنی اونو میگم.شما هم اونقدر رستارت کردین سیستمو که ویندوزت خراب شده.به همین خاطر ویندوزتونو از اول نصب کنین و ببینین بازم این مشکل هست یا نه؟البته سعی کنین سیستمو از داخل ویندوز شات داون یا رستارت کنین چون وقتی از کیس رستارت میکنین ویندوز کاملا خراب میشه .پاور شما هم برای سیستمت ضعیفه. و باید به فکر یه پاور بالای 500 باشین چون این سیستمتون حدود 500 وات پاور میخاد البته محصولات گرین خودشون نوسانات در پاورشون دارن که مثلا 330 تا 600 هم میتونه کار کنه اما میگم مناسب نیست مخصوصا شما که صبح تا شب سیستمتون روشنه.اولویت اول باید به فکر یه پاور بالای 500 باشین.خیالت هم از بابت سیستمت راحت باشه چون سالمه.
باز هم ممنون
سوال آخر :
هر شب تا صبح سیستم واسه دانلود روشنه آیا عمرش کم نمیشه یعنی 6 سال کار میکنه ؟
نه اتفاقا منم سیستم قبلیم نزدیک 2 ساله که همش روشنه.تو کار دانلود آفلاین هستم.اما ندیدم کوچیکترین ایرادی داشته باشه.تو اگه میخای خیالت راحت بشه 20 یا 30 تومن بزار روی پاورت بفروش یه دونه 500 بخر صبح سهله همیشه روشن بزار اوف نگه.
درود
دوستان دقیقا همین مشکل دیروز برای دوستم به وجود اومده بود ، سیستم رو روشن می کردیم اما تو صفحه ی بوت گیر می کرد و هرچی DEL می زدیم تو نصب نمی رفت دیگه واقعا نمی دونستم باید چه کار کنم ، باز کردم کیسو همه ی قطعات رو دوباره بستیم و حتی عوض کردیم ، روشن کردیم باز هم نشد...اما بعد از 10 15 دقیقه حدودا که تو همون صفحه ی هنگ مونده بود و داشتم نا امید می شدم دیدم یهو درست شد... بلافاصله ویندوز رو عوض کردم ، دیروز که اونجا بودیم 3 4 بار دیگه امتحان کردیم اون جوری نشد ، حالا امروز نمی دونم چطور شده باشه ، نکته جالب اینجاست دوسته منم 6 ماه ویندوز 7 نصب کرده و تو این مدت مدام Sleep کرده، همون طور که دوستان گفتند فکر می کنم ایراد از Sleep هست...
البته خب سوال خودمم بود که با ندید گرفتن قضیه Sleep وقتی در صفحه ی بوت هنگ می کنه ایراد از کدوم قطعه هست ؟می تونه از مین باشه ؟ چون من رم و هارد رو دیروز عوض کردم اما درست نشد...
خوب دوست عزیز خودت میگی ایراد از sleep هست دیگه مین بیچاره چه تقصیری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)