خب بره توی اینباکس مگه چه اشکالید اره. از اونجا هر جا که بخواهید میشه ذخیرش کرد. بهتر از سامسونگ هستش که پیام دلیوری گوشی به صورت یک اس ام اس میاد و همش باید پاک بکنی.
.gif)
اون ایراد نیست این ایراده.اگه اینجوری باشه تمام گوشیهای نوکیا این عیب رو داره حتی گوشیهای اچ تی سی و ...
فیلمبرداریش عالیه.
شما میایید از سیستم عامل این گوشی انتقاد میکنید اونوقت پیکسون 12 رو توصیه میکنید؟؟؟؟؟؟؟
که فقط در دوربین بهتره. صفحه کوچکتر- فیلمبرداری ضعیفتر- سیستم عامل تعطیل- حتی توی همون جاوا هم مشکل داره.
سلام دوست عزیز !!!
اینکه گفتم میره توی اینباکس بعضی ها این خاصیت رو دوست ندرن نمونش دوست خومه که قبل از این گوشی کا850 سونی اریکسون داشته و به خاطر این خاصیت ویواز از اون بیشتر راضی بوده !!!
در ضمن همه ی سامسونگ ها اینطوری که شما میگین نیستن !!! من الان ویو سامسونگ درام که اینطوری نیست !!!
فیلمبرداریش منم گفتم عالیه ولی گاهی اوقات فقط گاهی اوقات (از هر 20 بار یه بار مثلا
.gif)
) فیلمبرداریش از تصویر میپره (یعنی موقع ضبط فیلم روون صورت نمیگیره ) البته گاهی اوقات (بیشتر در موارد فیلمبرداری طولانی ) !!!!
بله حرف شما درسته !!!
پیکسون 12 اصلا گوشی هوشمندی به حساب نمیاد !!! و این دوست ما هم فکر نمیکنم به خاطر سیستم عامل ویواز قصد خرید آن را دارند چراکه اگر به خاطر سیستم عامل قصد خرید داشتن میتونستن یه گوشی با سیستم عامل اندروید توی این رنج قیمت بخرند !!! ولی چون بیشتر مردم به خاطر دوربین به این گوشی رو میآورند از این رو من پیکسون رو پیشنهاد کردم !!!
.gif)
صفحه ی پیکسون اینقدر ها که شما میگین از ویواز کوچکتر نیست !!!
.gif)
صفحه ی ویواز 3.2 اینچه و پیکسون 3.1 که زیاد فرقی نداره !!!
فیلمبرداری هم اینقدر ها ضعیف نیست !!!
درسته که ویواز فیلمبرداری اچ دی میکنه ولی در هر صورت گوشی 8 مگا پیکسلیه !!!
.gif)
ولی پیکسون 12همونطور که از اسمش هم پیداست 12 مگا پیکسلیه اما با فیلمبرداری d1 30 فریم !!!
پس تقریبا میشه گفت کیفیت فیلمبرداری هم آن چنان تفاوتی نداره !!!(ویواز 8 مگا پیکسلی با فیلمبرداری hd24 فریم !!! و پیکسون 12 مگا پیکسلی با فیلمبرداری d1 30 فریم !!! )
اما میگن که فیلمبرداری ویواز شفاف تره !!! پس میشه گفت ویواز فیلمبرداری بهتری داره !!! اما نه آن چنان !!!
.gif)
در کل یه سری مزایای دیگری هم پیکسون نسبت به ویواز داره !!!
1.قابلیت پخش فرمت های divx و xvid
2.فلش زنون پیکسون نسبت به ال ای دی ویواز
3.رزولوشن تصویر بالاتر پیکسون نسبت به ویواز
4.بازخورد لمسی بهتر پیکسون نسبت به ویواز !!!
چقد تایپ کردم !!!
خوش باشین بچه ها !!!
.gif)