یا علی چندتا پست یه جور دادی داداش؟![]()
شاید دوستت دنده 5 رو با 3 اشتب گرفته بعید نیست![]()
ضریب دنده های گروه پزو کلا پایین تر از پرایده. با پراید در بهترین شرایط با دنده 3 قبل از کات آف (6000 دور) حدود 120 کیلومتر سرعت دارید.
در سمند این عدد باید کمی کمتر از 120 یا مساوی اون باشه.
در مورد اصرار دوستتون هم اینو بگم که چند سال پیش یکی از دوستان من هم کاملا اطمینان داشت که دوستش ماکسیماشو تقویت کرده و یه موتور کمکی پشت انداخته!! و تو اتوبان تهران قزوین 360 تا رفته!
وقتی بهش گفتیم نمیشه همچین چیزی به N دلیلی که همه واقفید، فحش دادن و قسم جان مادرشونو خوردن که همچین چیزی هست! چون دوستشون پولدارن و دروغ نمیگن!
کلا مردم ایران بیشتر درگیر گوششون هستن تا مغزشون.
بنده هم می گم نمیشه مگر اینکه به گفته دوستمون گیربکس تعویض شده باشه یا (با احتمال بسیار کم) موتور (به هر علتی) کات آف نداشته باشه.
ضمنا توجه کنید که 155 کیلومتر سرعت کمی نیست! احتمال مشکل داشتن کیلومتر شمار بسیار زیاده که دوستان اشاره کردن.
آقا من واقعا خودم هم نمیدونم چرا اینهمه پست یه جور ارسال شده؛ ولی به هر حال معذرت میخوام
البته یه چند روزه با موبایل دارم کانکت میشم شاید مربوط به اون باشه.
ببخشید دوستان من اطلاعات زیادی در مورد سمند ندارم؛ دوستم میگه این جریان مربوط به چند سال قبله اوایلی که سمند اومده بود میگه اویل سمند ها کات آف نداشته و حتی کامپیوتر اعلام کرده سرعت156تا.
میخواستم ببینم اگه کات اف نکنه در دنده سه دور موتور به چند باید برسه واسه این سرعت و با توجه به اینکه ماشین هم کمی سنگین بوده ایا چنین چیزی امکان پذیر هست یانه؟ ضمنا یاد اوری کنم که سمند معمولی بوده.
از يكي شنيدم با دنده سه سمند حدود 110 تا مي شه رفت و بيشتر صداي خيلي زيادي از موتور و گيريبكس شنيده مي شه. گفت همين 110 تا هم براي دنده 3 خيلي زياده.
به احتمال زياد اون بنده خدا يا شوخي كرده يا دنده 3 نبوده.
اما به احتمال من اين بوده كه وقتي آدم ها تو رو كم كني مي افتند اگر هم تو بحث ماشين باشه معمولا يه 30 40 كيلو متر بيشتر گزارش مي دند.
با سمند معمولی اصلا لازم نیست حتی با سه 110 تا بری . 100 که شد برنی چهار فکر کنم شتابم بیشتر شه .
من با سورن بابام دنده 2 90 تو سرازیری رفتم جر خورد
منظور از کات اف چیه؟
کات آف یه اصطلاحه به این معنی:
در موتورهای انژکتور سیستم کامپیوتر موتور اجازه بالاتر رفتن دور موتور رو از یک دور خاص نمیده، مثلا تو پراید اگه شما پاتو رو گاز بذاری و پدال رو تا ته فشار بدی دور موتور تا 6000 میره و یک لحظه قطع میشه بعد بوباره به 6000 میرسه و دوباره قطع میشه و .... به این علت که ECU (واحد کنترل الکترونیکی موتور) نمیذاره دور موتور از حداکثر دور تعریف شده مجاز که برای پراید 6000 بالاتر بره.
البته این به این معنی نیست که نمیشه این کارو کردچون من سر همین قضیه شرط بستم و یه پرس چلوکباب به رگ زدم اما در شرایط عادی ممکن نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)