تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 44 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قيمت خوبيه ميشه بپرسم آيا خودتون ميخايين برين؟‌چطوري وارد ميكنين مگه ممنوع نيست؟! منم همچين كاري تو فكرم بود .

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من خودم نمیرم ...دوست عزیز میدونی چقدر جنس از دبی وارد ایران میشه فقط باید بگردی کسی رو پیدا کنی که این کاره باشه ... بگردی حتما پیدا میکنی تو همین pt پست بزنی کلی آدم پیدا میشن این کار رو میکنن و حق حسابشونم میگیرن یک مقدار ... از آمریکا و اروپا جنس میگی میارن دبی که همسایست
    Last edited by dooste.man83; 04-03-2011 at 17:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مسئله اينه كه جنس سالم برسه دستت نه شكسته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض Panasonic VT20 (TX-P50VT20) Review

بررسی تلویزیون پاناسونیک وی.تی ۲۰

Full HD 3D Plasma TV
    تلویزیون پلاسمای تمام اچ.تی ۳دی
    Suggested price: £2,400
    قیمت پیشنهادی: ۲۴۰۰ یورو
    Panasonic VT20 (TX-P50VT20) Review
    بررسی پاناسونیک وی.تی۲۰
    Reviewed 14th May, 2010 by Phil Hinton
    بررسی توسط فیل هینتون در ۱۴ می ۲۰۱۰
    Key Features
    ویژگی‌های کلیدی
    Viera NeoPDP Full HD 3D TV
    فناوری ویرانئو پی.دی.پی تمام اچ.دی ۳دی
    Freesat HD
    ماه-واره آزاد (مجانی) با کیفیت اچ.دی
    Freeview HD
    دیدن آزاد اچ.دی
    Full HD 3DTV with two pairs of active glasses
    تلویزیون تمام اچ.دی ۳دی همراه دو عینک سه‌بعدی کنشگر (اکتیو)
    Infinite Black Pro
    دارای رنگ سیاه ناب
    600Hz SubField Driving
    دارای پویش ۶۰۰ هرتز
    Intelligent Frame Creation Pro
    دارای بازآفرینی فریم هوشمند
    THX Certified
    دارای گواهی تی.اچ.ایکس
    ISFccc Certified
    دارای گواهی آی.اس.اف.سی.سی.سی
    Viera Cast
    طرح ویرا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 8 کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم الان چند روز هست كه يك VT20 پنجاه اينچ با دو تا عينك و گارانتي با.نيان (P.G.F) گرفتم به قيمت 3200 با حمل رايگان. در كل بايد بگم كه قبل از خريد به مدت حدود 6 ماه بود كه اينترنت رو براي انتخاب يك تلويزيون خوب كه قابليت 3D هم داشته باشه شخم مي زدم!
    چند تا نكته رو صادقانه ميخوام بگم:
    1) كيفيت تصوير به نظر من فوق العاده هست، البته سورس من فيلمهاي بلوري هست و بازيهاي PS3 و XBOX 360
    2) كيفيت تصوير 3D‌ همونطور كه خيلي از سايتهاي اينترنتي هم ميگن عالي هست
    3) مديا پلير داخلي تلويزيون اصلاً بدرد نميخوره (تقريباً هيچ فيلمي رو نتونستم باهاش اجرا كنم) البته اين مديا پلير رو اصلاً جز امكانات تلويزيون حساب نبايد كرد!
    4) اگر مطلع باشيد در تكنولوژي پلاسما مساله اي وجود داره بنام Flicker كه يكي از كعايب اين تكنولوژي به حساب مياد، البته طبق تحقيقات اينترنتي اين مشكل رو فقط 5 تا 15 درصد افراد حس ميكنند، اگر شما هم از افرادي هستيد كه چشمتون قادر به تشخيص اين مساله هست، ممكنه در تماشاي تصاوير در تلويزيون هاي پلاسما دچار مشكل بشيد!

تنها مشكل من كه هنوز بهش عادت نكردم همين مساله Flicker هست، بقيه موارد بسيار خوب هستند.

7. 2 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام خدمت همگي. عرض كنم كه من vt20 رو به يك رسي ور vu +duo كه 800 تومن قيمتشه و در حال حاظر بهترين رسيور دنياست حتي از دريم باكس جلوتر(ميتونين تو سايتها خارجي يا ايراني تحقيق كنين) با كابل hd متصل كردم. اول رفتم رو با كيفيت ترين كانالاي sd مثل كانالهاي المان مثلا zdf ard rtl...كه ميدونين بهترين كيفيت رو دارن. تصاوير حالت محو داشتن . بعدش زدم چند تا كانال hd با كيفيت كه فكر كنم كانال hd suiss تو كيفيت حرف اول رو ميزنه تصوير خوب بود ولي نه در حدي كه آدم بگه wow! بعدش رفتم رو 2 تا كانال 3d با عينك تست زدم گفتم wow! اين تجربه من بود . ميدونيد مشكل من چيه ؟ در مقابل پرداخت 3 ميليون و خورده اي پول بيشتر از اينا انتظار داشتم. به نظر مياد براي اين تلويزيون بايد نهايتا 2 تومن پرداخت كرد. حتي تو جعبش يك كابل hd هم نداشت يا لا اقل يك فيلم 3d! حالا هنوز tv نخريدم شايد برم سراغ lg9500 يا حتي ممكنه دوباره vt20 بگيرم البته نه با اين وضعيت كه از بانه ميارن ! يكي ميگه 1 عينك داره يكي ميگه 1 عينكم اشانتيون يكي ميگه بلوري ميدم يكي نميده. يكي كوبيده به اينور اونور گند زده به دستگاه! معلوم نيست چي به چيه.
    شما می خواهید 3D بگیرید یا نه؟ اگر نه، که خوب اصلا پول اضافی برای 3D ندید. ولی اگر بله، خوب باید مجموع شرایط را برای تمام رقبا در نظر بگیرید. از جمله قیمت، گارانتی و در نهایت و مهمتر از همه، کیفیت تصاویر. اگر از نظر کیفیت، به این نتیجه رسیده اید که مثلا LX9500 بهتره، خوب چرا VT20 بخرید؟
    ولی من فکر می کنم که با توجه به قیمت، گارانتی و کیفیت تصاویر (بخصوص بر اساس نظر سایتهای معتبر خارجی)، انتخاب اول VT20 است.
    کلا این جنسهای گارانتی دار در مقایسه با قیمت جهانیش گرون بدست ما می رسه ولی این به مدل و برند ربطی نداره.
    در مقابل آدم ميره يك نمايندگي lg سامسونگ يا سوني و ميبينه جنس صحيح و سالم جلوي چشمت با يك تصوير چشمگير hd دارن پخش ميكنن داخل دستگاه همه چي محيا هست كلي نازتو ميكشن جنس رو ميفروشن! خب انتظار داريد آدم چيكار كنه؟! شايد شما هم اين مشكلات رو داشتيد قبل خريد ولي بعد خريد معمولا كسي نميگه خريدم ضايع بود! شرمنده زياد حرف زدم . فقط خواستم نظرم رو بگم
    خوب شما VT20 بانه ای (منظورم بدون گارانتی) است خریدید، بعد با جنس وارد شده (یا مونتاژ شده) رسمی مقایسه می کنید؟
    Last edited by Injaneb2; 04-03-2011 at 22:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

والا من خريدم ولي پس دادم! كجا vt20 گارانتي دار و تو كدوم شركت ميدن و چيا همراهش ميدن؟ خب بگيد ما هم خريد كنيم صحيح و سالمشو آخه همه الكي حرفشو ميزنن خب!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

VT20 الان تو جمهوري قابل تهيه هست، يك كمي بايد بگرديد، نمايندگي هاي پاناسونيك بپرسيد راهنماييتون مي كنند.
    اگر با گارانتي شركت بخريد، به علاوه يك عينك كه داخل جعبه هست، يك عينك هم اضافه به شما ميدن. 15 ماه هم ضمانت داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

والا من خريدم ولي پس دادم! كجا vt20 گارانتي دار و تو كدوم شركت ميدن و چيا همراهش ميدن؟ خب بگيد ما هم خريد كنيم صحيح و سالمشو آخه همه الكي حرفشو ميزنن خب!
    دوست عزیز شما عنوان تاپیک و چند پست اول من را مطالعه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون آقا من تهران نيستم الان مطمئن تو تهران موجوده كه من 1000 كيلومتر بكوبم بيام تهران؟! به تبريز زنگ زدم يكي گفت 3.600 ! هر شهري مثل اينكه يه قيمت ميدن! تو شهر ما هم كه ماشالا اصلا پاناسونيك نماندگي نداره! اينجا همه samsung c8000 توصيه ميكنن! با تشكر از شما
    دوست عزیز شما عنوان تاپیک و چند پست اول من را مطالعه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •