تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: درباره سیستم عامل گیج شدم

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سوال از Mig33 عزیز

از اونجایی که مورد بحث شخص دیگری بود
    اما از Mig33 عزیز در مورد همین آخرین پستشون، بنده سوالی دارم که برایم خیلی مهمه با توجه به گفته هاشون.
    شما فرض بفرمائید n8 نوکیا ... اگه یکی بخواد بگیره (و متاسفانه سیمبینه) چیکار کنیم ما...؟
    مثل n8 یا بهتر شما سراغ دارید که با اندروئید کار کنه؟؟؟
    خواهشا مرا راهنمایی جامعی بفرمائید( نظرم رو بکلی متزلزل کردید در مورد این گوشی که میخواستم بخرم-n8- )
    خیلی ممنون از عزیزان

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

توی کدوم رنج دوست عزیز ؟؟؟ شما رنجی رو مشخص نکردید
    اینجا تعصبی رو چیزی نیست نوکیا دوست داری ...نوکیا بگیر .. ببین با هزینه شما جور در میاد؟
    کدوم گوشی نوکیا مد نظرتونه؟

اما از Mig33 عزیز در مورد همین آخرین پستشون، بنده سوالی دارم که برایم خیلی مهمه با توجه به گفته هاشون.
    شما فرض بفرمائید تا نهایت 600 تومن و باز هم فرضا گوشیه n8 نوکیا ... اگه یکی بخواد بگیره (و متاسفانه سیمبینه) چیکار کنیم ما...؟
    خواهشا مرا راهنمایی جامعی بفرمائید( نظرم رو بکلی متزلزل کردید در مورد این گوشی که میخواستم بخرم-n8- )
    خیلی ممنون از عزیزان

2. این کاربر از MOZNEB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد اندروید مث اینکه نرم افزار براش خیلی کمه درسته؟

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما فرض بفرمائید n8 نوکیا ... اگه یکی بخواد بگیره (و متاسفانه سیمبینه) چیکار کنیم ما...؟
    خیلی ممنون از عزیزان

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

شما فرض بفرمائید تا نهایت 600 تومن و باز هم فرضا گوشیه n8 نوکیا ... اگه یکی بخواد بگیره (و متاسفانه سیمبینه) چیکار کنیم ما...؟
    خیلی ممنون از عزیزان
    دوست عزیز
    من فکر میکنم هر کسی اول نیازاشو باید تعریف کنه بعد خرید ، این اصل در مورد همه چی صادقه ...
    در مورد N8 باید بگم به نظر من گوشی خوبیه ... C7 هم در همون راستا میتونه انتخاب مناسبی باشه
    برای سمبین هم به اندازه ای که کارتون راه بیفته نرم افزار مناسب هست... اگه هدفتون دوربین و ... باشه N8 خوبه و اگه پول کمتری دارید C7 ولی خب من خودم به شخصه اگه بخوام خرید کنم نرجیج میدم که گوشی بگیرم بر مبنای پلاتفرم اندروید باشه که خیلی خوب داره رشد میکنه و در جواب اون دوستمون هم بگم که نرم افزار براش فوق الغاده زیاد شده و همینطور هم داره رشد میکنه ....
    شما اگه تا 600 میخوای هزینه کنی و اگر میتونی کمی صبر کن و عجله نکن چون یه سری گوشی ها داره وارد میشه که واقعا بازارو متحول میکنند الان شنیدم که مثلا این گوشی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که شاخ گوشی های سامسونگه با فیمت حدود 840 داره پبش فروش میشه !!! بیاد بازار هم بعد از مدتی میکشه پائین حالا شما حاصرید اینو بردارید یا N8 رو؟؟
    نظرتون چیه در مورد این گوشی :
    کد:
    که قراره فروردین با ساپورت کامل زیان فارسی وارد بشه؟؟؟
    و....... این مثالا رو زدم تا ببیتید چیا دارن وارد میشن همشون هم بر مبنای اندروید هستند .
    اگه میتونید الان خرید نکنید ... گفتم با ورود این گوشی ها حداقل اتفاقی که میافته اینه که گوشی که الان مد نظر دارید و داریم حسابی میکشه پائین ، و ما اینجا در خدمتتون هستیم که در مورد خریدتون با هم صحبت کنیم .
    موفق باشید

درضمن اینحا اسا تیدی هستند که شما را راهنمائی خواهند کرد....فروم بعنی همین دیگه که به هم کمک کنیم
    Last edited by Mig33; 27-02-2011 at 19:47.

5. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد اندروید مث اینکه نرم افزار براش خیلی کمه درسته؟
    نه درست نیست

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بدون شك اندروئيد بهتره و روز به روز داره پيشرفت ميكنه سيمبين ديگه ارزش پول دادن نداره حتي خريد ويندوز هم الان ديگه اشتباه

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    من فکر میکنم هر کسی اول نیازاشو باید تعریف کنه بعد خرید ، این اصل در مورد همه چی صادقه ...
    در مورد N8 باید بگم به نظر من گوشی خوبیه ... C7 هم در همون راستا میتونه انتخاب مناسبی باشه
    برای سمبین هم به اندازه ای که کارتون راه بیفته نرم افزار مناسب هست... اگه هدفتون دوربین و ... باشه N8 خوبه و اگه پول کمتری دارید C7 ولی خب من خودم به شخصه اگه بخوام خرید کنم نرجیج میدم که گوشی بگیرم بر مبنای پلاتفرم اندروید باشه که خیلی خوب داره رشد میکنه و در جواب اون دوستمون هم بگم که نرم افزار براش فوق الغاده زیاد شده و همینطور هم داره رشد میکنه ....
    شما اگه تا 600 میخوای هزینه کنی و اگر میتونی کمی صبر کن و عجله نکن چون یه سری گوشی ها داره وارد میشه که واقعا بازارو متحول میکنند الان شنیدم که مثلا این گوشی :
    کد:
    که شاخ گوشی های سامسونگه با فیمت حدود 840 داره پبش فروش میشه !!! بیاد بازار هم بعد از مدتی میکشه پائین حالا شما حاصرید اینو بردارید یا N8 رو؟؟
    نظرتون چیه در مورد این گوشی :
    کد:
    که قراره فروردین با ساپورت کامل زیان فارسی وارد بشه؟؟؟
    و....... این مثالا رو زدم تا ببیتید چیا دارن وارد میشن همشون هم بر مبنای اندروید هستند .
    اگه میتونید الان خرید نکنید ... گفتم با ورود این گوشی ها حداقل اتفاقی که میافته اینه که گوشی که الان مد نظر دارید و داریم حسابی میکشه پائین ، و ما اینجا در خدمتتون هستیم که در مورد خریدتون با هم صحبت کنیم .
    موفق باشید

درضمن اینحا اسا تیدی هستند که شما را راهنمائی خواهند کرد....فروم بعنی همین دیگه که به هم کمک کنیم

شدیدا ممنون
    مشاور با شما هم خیلی برام ارزشمنده
    خیلی خوب و عالی فرمودید
    بهترین کار رو که پیشنهاد کردید رو می کنم اونم یکم صبر...
    ممنونم
    اگه بازهم اطلاعات بیشتر داشتید لطف می کنید از ما دریغ نکنید
    دوستار شما عزیزان هستم

9. این کاربر از MOZNEB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

از لحاظ نرم افزار اول مک بعدا اندروید ولی تو ایران اندروید کمتره و البته بیشتر پولیه به نسبت سیمبین

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من مد نظرم c7 نوکیا بود. ولی اگه بخوام آندروید بگیرم بین دیزایر اچ تی سی و ویو 1 یا 2 سامسونگ تردید دارم

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

دربین این سه بدون تردید یه دیزایر بگیر

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من مد نظرم c7 نوکیا بود. ولی اگه بخوام آندروید بگیرم بین دیزایر اچ تی سی و ویو 1 یا 2 سامسونگ تردید دارم
    ویو 1 یا 2 اگر آندروید بودن که عالی بود، ولی حیف که نیستن. سیستم عاملشون بادا هست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •