دوست عزیز
من فکر میکنم هر کسی اول نیازاشو باید تعریف کنه بعد خرید ، این اصل در مورد همه چی صادقه ...
در مورد N8 باید بگم به نظر من گوشی خوبیه ... C7 هم در همون راستا میتونه انتخاب مناسبی باشه
برای سمبین هم به اندازه ای که کارتون راه بیفته نرم افزار مناسب هست... اگه هدفتون دوربین و ... باشه N8 خوبه و اگه پول کمتری دارید C7 ولی خب من خودم به شخصه اگه بخوام خرید کنم نرجیج میدم که گوشی بگیرم بر مبنای پلاتفرم اندروید باشه که خیلی خوب داره رشد میکنه و در جواب اون دوستمون هم بگم که نرم افزار براش فوق الغاده زیاد شده و همینطور هم داره رشد میکنه ....
شما اگه تا 600 میخوای هزینه کنی و اگر میتونی کمی صبر کن و عجله نکن چون یه سری گوشی ها داره وارد میشه که واقعا بازارو متحول میکنند الان شنیدم که مثلا این گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که شاخ گوشی های سامسونگه با فیمت حدود 840 داره پبش فروش میشه !!! بیاد بازار هم بعد از مدتی میکشه پائین حالا شما حاصرید اینو بردارید یا N8 رو؟؟
نظرتون چیه در مورد این گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که قراره فروردین با ساپورت کامل زیان فارسی وارد بشه؟؟؟
و....... این مثالا رو زدم تا ببیتید چیا دارن وارد میشن همشون هم بر مبنای اندروید هستند .
اگه میتونید الان خرید نکنید ... گفتم با ورود این گوشی ها حداقل اتفاقی که میافته اینه که گوشی که الان مد نظر دارید و داریم حسابی میکشه پائین ، و ما اینجا در خدمتتون هستیم که در مورد خریدتون با هم صحبت کنیم .
.gif)
موفق باشید
درضمن اینحا اسا تیدی هستند که شما را راهنمائی خواهند کرد....فروم بعنی همین دیگه که به هم کمک کنیم