چه مدلی دوربین میخواهی نصب کنی
چه مدلی دوربین میخواهی نصب کنی
سلام سه ستاره.اولا هیچ مشکلی برای لپ تاپ پیش نمیاد.وقتی باطری شارژ بشه در حالتی ک سیم شارژر ب لپ تاپ متصل باشه.اتوماتیک تغذیه سویچ میشه روی برق پاور و کاری دیگه با باطری نداره.دوما اگر خیلی نگرانی باطری رو در بیار.
dvr-دیجیتال ویدیو ریکوردر:این 1 دستگاه ب اندازه 1/3 کیس کامپیوتر ک شما چنتا دوربین رو همزمان بش وصل میکنی .و اون همزمان تمام دوربین ها رو ضبط میکنه و درون هارد داخلیش ذخیره میکنه.اصلا نیاز به هیچ چیز دیگه ای نداره. یعنی dvr و دیگر هیچ
ولی برای اینکه مشتریا بدونن ک این مغازه دوربین داره 1 نمایشگر (lcd یا tv یا lcd tv) میخری وصل میکنی ب دی وی آر ک تصاویر در حال ضبط رو نشون بده.اصل کار اینه و نیاز ب pc یا لپ تاپ نیست. برات تا 30 روز ضبط میکنه
--- دجیتال ویدیو بلستر :این اصلا ربطی ب dvr نداره و فقط 1 مبدل تصویر آنالوگ ب دیجیتال هستش ک به کامپیوتر وصل میشه(پی سی یا لپ تاپ یا..) بله ورودی آنتن هم داره.تلوزیون هم میشه ببینی. اما اما:اگر فقط 1 دوربین داری بدرد میخوره.چون 1 ورودی داره.یا اینکه اول مثلا 4 تا دوربین رو وصل کنی به دستگاه dvr ساده بعد خروجی تصویرش رو بگیری بزنی ب ورودی --- بعد ....
بابا این کار غلطه! 10 تا مشکل داره ک ... فقط وقتی خوبه ک 1 دوربین داشته باشی.
کار درست رو انجام بده. dvr برای این کار ساخته شده.لپ تاپ هم بخر برای کاری حسابداری
من ایسر پیشنهاد میدم. 5742g
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم شخصا بیشتر سری F از SONY رو می پسندم که طبعا باید 200 تومن یا بیشتر به بودجه تون اضافه کنید ....اگر به صورت کلی به این سه لپ تاپ نگاه کنیم تقریبآ در یک سطح هستند که میشه یکی انتخاب کرد اما سوال من اینه چرا لپ تاپ سونی پیشنهاد نشده با این حال که خیلی معروف و تمام سخت افزار این سه مدل و حتی بالاتر هم داره؟!
و این رو هم بگم که SONY تفاوت خاصی با دیگر برندها نداره ....
هر چقدر سوکت شارژ وصل باشه هیچ ایرادی نداره چون ارتباط پس از فول شدن باتری قطع میشهگفت لپ تاپ اگر 13 ساعت به صورت مدام در شارژ باشه به باتری صدمه میزنه و در نتیجه باعث کاهش عمر قطعات میشه.
دوربین نصب مدل دقیق نمی دونم
ممنون از بابت توضیحات کاملتون در رابطه با مدل و قیمت دستگاه DVR تو نت سرچ کردم اما مطالب خاصی دستگیرم نشد حالا اگر من بخوام یک دستگاه DVR بخرم شما چه مدلی پیشنهاد می کنید که کیفیت ضبط تصویر هم خوب باشه و قیمتش؟
قبلا 1 کی از دوستان فروش سیستمهای ایمنی داشت.من اطلاعاتم ب روز بود.اما الان دیگه پیشم نیست.مدل ها هم یادم نمیاد.ولی شما یک مدل تایوانی یا کره ای بخر(حتما).جاش هم بهتره بری پاساژ امجد (جمهوری). خیلی لازم نیست حساس باشی(مشخسصاتش)
dvdنداشته باشه.چون نیاز نیست.تعداد کانال هاش با تعداد دوربین ها یکی باشه.مثلا گر 5تا دوربین داری 6 کاناله بخر.تعداد فریم های ضبطش در حالت کیفیت بالا از 20 یا 30 کمتر نباشه
ک تقریبا همشون این ویژگی ها رو دارند.یادت باشه بپرسی هاردش چیه و چ برندیه.معروف باشه
هان یادم اومد zview زیاد نصب کردیم.خیلی خوبه هم دوربین داره هم dvr
دیگه بقیش با خودت.موفق باشی
منم با دسکتاپ موافقم
در ضمن 4290us از سری جدید cpu های اینتل (sandy bridge) استفاده میکنه و در ضمن هاردش هم 1 ترابایته و صفحه نمایش بزرگ داره و blue-ray هم میخونه و از سیستم صوتی و پردازشی beats (واقعا فوق العادست) استفاده میکنه که این موارد به درد شرایط شما میخوره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)