سلام
از دوستان تشکر می کنم
دوستان برند برای من مهم نیست من فقط سیستم عامل برام مهمه به ترتیب هم می گم از چه سیستم عاملی خوشم میاد
mac (البته دستم به گوشش هم نمیرسه) /. اندروید /.maemo (به خاطر اپن سورس بودنش)/ سیمبین / ویندوز موبایل /
در مورد بادا هم که دوست عزیزمون گفت هیچ اطلاعی ندارم خوشحال میشم یکم در موردش توضیح بدید
کتاب الکترونیک خوندن خیلی برام مهمه صفحه نمایشش یه طوری باشه که باهاش بشه کتاب الکترونیک خوند خیلی خوب میشه
دوست عزیز بادا هم یه سیستم عامل اپن سورس هستش و سیستم عامل ساخت سامسونگه و فوق العاده روونه و تقریبا میشه گفت99 % اصلا هنگی نداره .قراره در نسخه 2 این سیتم عامل هم امکانات جدیدی بهش اضافه بشه.
تاچ ویو خازنی (مثل آیفون) هست و مولتی تاچه. در حالی که n900 مقاومتی و مولتی تاج ساپورت نمیکنه
ویو cpu 1 گیگاهرتزی داره در حالی که n900 سی پی یوش 600 مگاهرتزه
در ضمن n900 باطری فوقث العاده ضعیفی داره.حتی با کار زیاد ممکنه 1 روز به زور جواب بده.
ویو وایرلس نوع n و بلوتوث ورژن 3 رو هم ساپورت میکنه درحالی که n900 .......هیچی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنگام مطالعه کتاب الکترونیکی با ویو میتونید همونجا نور صفحه رو کم و زیاد کنید و رنگ پشت زمینه نوشته رو از سفید به کرم یا حتی مشکی تغییر بدید که چشم هاتون درد نگیره.
.gif)
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
دوست عزیز من نگفتم ایشون برن atrix بخرن گفتم با ورود atrix فیمت ها میکشه پایین و ایشون با توجه به بودجه کمشون دستشون بازتر میشه .....
اون نمونه هم که گداشتم بخثم اینه که چرا سامسونگ برای bada os خودش سخت افزار شاخ نمیده بیرون؟؟ مثل گوشی های بر مبنای اندروید خودش اصلا صحبت از مائمو نیست بحث من اینه که ساپورت اندروید از بادا بمراتب بهتره.
شما میگی Bada os منم میگم Android
خودشون انتخاب میکنند
عزیزم اتفاقا منم نظرم اول رو آندرویده و نظرم هم روی galaxy s1 (که بهترین و پر فروش ترین آندروید دنیا شناخته شد) هست اگر ایشون پول داشتند پیشنهادم galaxy s 1 بود(قراره آندروید 2.3 براش پورت بشه-در حالی که خیلی از گشوی ها به 2.3 آپدیت نمیشن(اینم از ساپورت خوب سامسونگ))
سامسونگ در حال حاضر پر فروش ترین آندروید جهانه و با gs2 که حتما دیدیش دیگه بقیه امسال هیچ حرفی برای گفتن ندارن
سامسونگ انقدر تو گوشی های آندرویدی موفق بود که google ساخت گوشی بعدی خودش از htc به سامسونگ تغییر داد (nexus s) و انصافا هم سامسونگ کم نذاشت فقط مشکل از گوگل بود که این گوشی بد موقعی وارد بازار کرد یعنی زمانی که 2 هسته ای وارد شدن
من بادا با مائمو مقایسه کردم
در ضمن s9000 قراره 2 ماه دیگه معرفی بشه که نسل جدید گوشی های باداست.
بعدشم سخت افزار ویو واسه سال 2010 فوق العاده قوی بوده و همچنان هم هست