تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من جنوب تهران هستم و حدس می زنم با شرکت هایی که انها را می بینم حدود 30 تا 35 کیلومتر فاصله داشته باشم .
    ولی نمی دانم چرا انتن این شرکتها را قوی تر می بینم ؟
    راستی شما شرکت اوج نت را نمی شناسید ؟
    درمورد سوال شما که ایا fam-st یا fam را میبینم یا نه باید بگویم که متاسفانه این انتن را نمی بینم .

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز من نسبتا به اکثر دکل ها دید خوبی دارم فقط میخوام بدونم کدوم شرکت پینگ خوبی میده ؟ اطلاع دارین ؟
    این پینک بنده هست در فاصله نسبتا زیاد یعنی 8 کیلومتر با بولت ام5 Hi
    از جای دیگر هم خواستید براتون پینک میگیرم اما فاصله من گفتم زیاد هست شما فکر کنم چون فاصله اتون کمتر هست خیلی سرویس بهتری نسبت به من داشته باشید.
    من تو این 3 سال شاید به تعداد انگشتان دست دی سی داشتم سرویس کاملا استبل و سرعت پایداری بسیار بالایی داره قصد تبلغ ندارم چون اصلا در این ضمینه فعالیت ندارم اما واقعا نسبت به سرویس هایی adsl ایی که دوستان بنده دارند و سرعت اشون نوسان داره خیلی خوش حال ام که سرعت من واقعا پایدار هست نمیدونم من دارم پول اکانت شیر میدم اما سرعت ام دیدیکت هست واقعا
    پینگ به دی ان اس گوگل :

پینک به دی ان اس اینترنت بنده:

این هم تست سرعت در لحظاتی پیش (اکانت 512 نامحدود)

تست اپلود:

همه تست ها رو در طول 5 دقیقه پیش براتون گرفتم دوستان

باتشکر سینا ساحلی
    Last edited by sinaxex; 11-02-2011 at 17:58.

3. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید . میشه بگید ssid انها چیست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من جنوب تهران هستم و حدس می زنم با شرکت هایی که انها را می بینم حدود 30 تا 35 کیلومتر فاصله داشته باشم .
    ولی نمی دانم چرا انتن این شرکتها را قوی تر می بینم ؟
    راستی شما شرکت اوج نت را نمی شناسید ؟
    درمورد سوال شما که ایا fam-st یا fam را میبینم یا نه باید بگویم که متاسفانه این انتن را نمی بینم .
    اگر تاکید رو شرکت هایی که دارید که من معرفی کردم میتونید حتی 35 کیلومتر رو لینک کنید اما من توصیه نمیکنم به این امر چون هزینه بالایی داره! این از مورد اول
    اما مورد دوم شرکت اوج نت. این شرکت شک نکنید داره از یک ای اس پی لینک میگیره این رو به اطمینان میگم میتونید به صورت تست یک ماهه ازش سرویس بگیرید ببینید به چه شکل هست اما من تا به حال اسم اش رو نشنیده بودم
    در اینترنت وایرلس یک محور اساسی هست بر خلاف adsl چند محور از قبلی بستر مخابراتی /فاصله یوزر تا مرکز مخابراتی/سیاست های شرکت مربوطه و شیرینگ میباشد و اون محور ثابت در مورد شرکت هایی که وایرلس ارائه میدهند دیتای در اختیار داشته به نستب یوزر اشون هست
    مثلا گفته میشه چرا اواگستر در بعضی مناطق خوب سرویس میده و در بعضی مناطق افتضاح یا سیستک چرا مشکل داره سرویس هاشون! به این دلیل هست که میزان دیتا ایی که دارند شیر میکند با تعداد یوزر اشون تطابق نداره! این شرکت هایی که اسم در کردند بیشتر تا سال گذشته مشتری هاشون شرکت ها بودند نه کاربران خانگی و خوب برای رضایت بیشتر مشتری هایی که هزینه زیادتری میکنند به طبع شیرینگ کمتری رو سرویس اشون قرار میدهند اما خوب مثلا این شرکتی که بنده تقریبا با عید امسال میشه 3 سال در مرورد اکانت های نامحدود اش سرعت شیر مشخص هست یعنی لیمیت سرعت رو بهتون میده یک کاربر 256 دقیقا سرعت دانلود اش 32 تا 35 هست از 31 کمتر نمیشه اما ممکنه تا 40 هم بره(چون 6 ماه من 256 اکانت داشتم) و اما در مورد سرویس های محدودیت حجمی که در کل ایران سیاست تمامی ارائه دهندگان اینترنت یکی سهت : سرعت بیشتر اتمام اکانت حجمی
    این مورد در adsl بسیار شایع هست اما خوب در ویارلس کمتر این مورد رو میبنید مثلا تو ساختمان امون اکانت حجمی دارند همسایه هامون شده شنیدم اکانت 256 اشون در ساعتی از روز به 1 مگ هم افزایش یافته گویی این مورد برای یوزر به اصطلاح خوشایند میاد اما خوب در اصل تمام کردن اکانت اتون هست و خرید شارژ مجدد.
    دوست من به اون شماره ایی که بهتون دادم با پش کد 55 منطقه اتون رو ساپورت میکنه اون جور که شنیدم .
    به جز شرکت هایی که برای بنده شناخته شده است و خودم در منزل یا در محل کار ازشون سرویس میگیرم و خدمت اتون در مورد کیفیت عرض کردم هیچ وقت قرار داد بالای 1 ماه نبندید لیمیت 1 ماه تست بهترین حالت هست برای میزان سنجی کیفیت اون شرکت

6. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید . میشه بگید ssid انها چیست ؟
    بله درسته . این شرکت زیر مجموعه شرکت فراتر اندیشان هست اما خوبی ایش این هست که حداقل مجوز انتشار فرکانس رادیویی رو دارند.
    در مورد انتن های شون مجموع انتن هاشون روی خوده شرکت اشون یعنی در رازان جنوبی میردماد هست . بالغ بر 7 8 تا انتن هم روی برج های دوقولوی الهیه دارند به اسم FAM.
    البته انتن هایی که از سمت بنده دیده میشد تا چند وقت پیش الان به دلیل اینکه انتن بنده شیر شده به واحد هایی دیگر ساختمان اجازه دسترسی به انتن رو ندارم والا براتون رصد میکردم انتن هاشون رو. تقریبا من تمام انتن هاشون رو میبینم در این جایی که هستم و بهترین انتن ایی که دیدیم در این نظقه FAM-3t-5 بود.
    گفتم شما لیست انتن هایی که رو که با دی بی خوب میبنید برای من بزارید (اسکرین شات) که بهتون بگم به چه اساس هست . گویی بعضی از این استیشن ها اصلا انتن اینترنت نیستند و فقط برای لینک دیتا هست ,حتی اون هایی که اسم شرکت رو یدک میکشند)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز که به تمامی سوالات من پاسخ دادید . من دوباره می پرسم شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید ،میشه بگید ssid انها چیست ؟
    شرکت سیستک ظاهرا از شهراد نت لینک گرفته .
    من با یک شرکت تماس گرفتم ، انها برای وصل شدن من به رادیو شرکتشان علاوه بر شارژ ماهانه یک هزینه اضافی می گیرند . چون من تمام تنظیمات رادیو را خودم انجام می دهم ، آیا گرفتن این هزینه در تمام شرکتها وجود دارد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز که به تمامی سوالات من پاسخ دادید . من دوباره می پرسم شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید ،میشه بگید ssid انها چیست ؟
    شرکت سیستک ظاهرا از شهراد نت لینک گرفته .
    من با یک شرکت تماس گرفتم ، انها برای وصل شدن من به رادیو شرکتشان علاوه بر شارژ ماهانه یک هزینه اضافی می گیرند . چون من تمام تنظیمات رادیو را خودم انجام می دهم ، آیا گرفتن این هزینه در تمام شرکتها وجود دارد ؟
    دوست عزیزم گفتم پاسخ شما رو در پست قبلی ایتون که ذکر فرمودید دوباره
    شهراد شرکت خوبی هست اگر ازشون سرویس میگرند باید خوب پوشش بدند اما خوب من از سیستک تو شمال تهران تعریف خوبی نشنیدم!
    رادیو شرکت اشون چی هست مگه! چیز خارق العاده ایی نیست که فقط چون ممکنه کارمندان که تو کلاینت کار میکنند و همین طور نصاب هاشون با اینترفیس اون رادیو اشنایی داشته باشند میگند رادیو خودمون! در صورتی که فقط شما ست کردن به استایشن مربوطه رو میخواهید با چند تا یوزر و پسورد و شناسایی مک ادرس رادیو اتون در شبکه اشون که خوب این ها رو خودشون انجام میدند و نمیزارند کسی انجام بده . هزینه نصب هم 15 هزار تومان عرف هست نه بیشتر و نه کمتر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از زحمات شما
    میتونم بپرسم این I-net در موردsharing یک به چند هست ؟
    با تشکر

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دوستان شما این دکل های وایرلس رو با چی پیدا میکنید؟ با وای فای نوت بوک؟

12. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از زحمات شما
    میتونم بپرسم این I-net در موردsharing یک به چند هست ؟
    با تشکر
    والا خودشون که میگند 1به 8 روز و 1 به 4 شب. اما خوب من که عملا 1 به 1 حس میکنم و گفتم واقعا دیدیکت هست من که شیری نمیبنم !من خودم رو سرعت خیلی حساس هستم به سرعت نشان دهنده دانلود منیجر هم اعتماد ندادم با برنامه مدیریت سرعت DuMetter سرعت رو لحظه به لحظه میبینم سرعت ام از 505 تا 630 نوسان داره اما نه کمتر میشه و نه بیشتر همین رنج هست(اکانت 512 نامحدود)

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

یه سوال دوستان شما این دکل های وایرلس رو با چی پیدا میکنید؟ با وای فای نوت بوک؟
    فقط با یک انتن وایرلس میشه این دکل ها رو رصد کرد دکل که نیست اسم اش دکل هست در اصل این ها همه اشون انتن وایرلس هستند در مارک های مختلف سیسکو/ یو بی ان تی / میکروتک و توشیبا و... دکلی در کار نیست!
    لب تاپ هم به دلیل محدود بودن فرکانس رادیویی ایش امکان رصد این فرکانس ها رو نداره چون این فرکانس ها در باز 2.4 و 5.3 گیگاهرتر منتشر میشه و حتما نیاز به رادیو هست گویی اگر دی بی بالا باشه به همراه رادیو انتن هم نیاز هست مثل بنده که هم بولت ام 5 دارم به عنوان رادیو و انتن پارابولیک و دوست امون که تاپیک زد پاور داره که انتن و رادیو اش با هم هست

14. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •